szingli kibeszélő párkeresés kapcsolat társ
Az egyedülálló nő sokak szemében még ma is vörös posztó. Vannak, akik azonnal összehoznák az ilyen ismerőseiket frissen elvált cimborájukkal.

Mások azt keresik, mi a gond velük, hol a hiba, amiért "pártában maradtak". Íme, néhány mondat, amiket jobb, ha megtartasz magadnak, ha egy szinglivel találkozol.

1. Olyan jól nézel ki. Hogy lehet, hogy nincs senkid?

A szingliségnek az égadta világon semmi köze nincs a külsőhöz, de még csak a belső tulajdonságokhoz sem sok. Én magam is több olyan nőt ismerek, akik tökéletesen megfelelnek a mainstream szépségideálnak, és akadnak is udvarlóik. Ám vagy nem találnak köztük olyanra, akivel igazán egy hullámhosszon lennének, vagy épp egy korábbi kapcsolat végét gyászolják. Vannak ugyanis olyanok, akik nem párkapcsolatot keresnek, hanem egy társat, akivel adott a közös platform - az pedig nem terem minden bokorban.

2. Úristen! Hogy bírod egyedül?

Egészen jól. Az ember olvasgat, filmeket néz, találkozik a barátaival, elintézi a dolgait. Ha valami nem megy, szerelőt hív, ha pedig vágyik a szexre, szeretőt tart. Ami pedig az egészben a legfurább: van egy csomó nő - és nyilván férfi -, aki így érzi jól magát, és nem különösebben fontos számára az elkötelezett párkapcsolat. Ha van valakije, hát van, ha azonban nincs, akkor sem dől össze a világ: éli az életét, mint eddig.

3. Nem félsz, hogy kifutsz az időből?

Nehéz elhinni, de 2023-ban még mindig vannak emberek, akik szent meggyőződéssel hiszik, hogy a nő szavatossága egy idő után lejár. És kezdetben csak csökkent értékű áruként, olcsóbban viszik, majd sehogy sem. Megrohad a szemétdombon, mint Saláta Sára a mesében. A valóságban szerencsére a legkülönfélébb korban lévő emberek is társra találnak, nem kell hozzá huszonévesnek lenni.

Forrás: Shutterstock

4. A társkeresőt kipróbáltad már?

Persze, van, akinek parádésan bevált. Léteznek párok, akik már több évtizedes házassági évfordulójukat ülik, és társkereső oldalon ismerkedtek meg. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez a módszer mindenki számára működik. Van, aki egyszerűen nem képes személyes kapcsolat nélkül inspirálódni, más egyszerűen zavarba jön a levélözöntől. És persze olyanok is akadnak, akik ezer éve regisztráltak, de eddig még csak szívtak, mint a torkosborz. Miért kéne erőltetni azt, ami nem mindenki számára járható út?

5. Akkor jön az igazi, ha már nem is keresed...

Mondd ezt olyannak, aki épp túl van egy hatalmas csalódáson, és azt próbálja kiheverni... Esetleg olyannak, aki kimondottan szorong az egyedüllét miatt. Sanszos, hogy csak jobban parázik, esetleg ideges lesz, ha közhelyekkel próbálod nyugtatni. Jobb, ha inkább hallgatsz, és hagyod, hogy kipanaszkodja magát, ha épp erre van szüksége.

+1 Bemutatlak az unokatesómnak!

Ki ne ismerne olyan embert, aki azonnal kerítőt kezd játszani, valahányszor egyedülálló barátnőről, barátról hall? Nincs is ennél idegesítőbb, hiszen az ilyen kényszeredett, nyomás alatt megrendezett randik szinte mindig iszonyúan kínosak. Az igazság az, hogy a legjobban akkor jársz, ha nem akarod minden szingli ismerősödet összeházasítani egymással. Hiszen csak egyetlen közös tulajdonságuk van: az, hogy épp nincs senkijük. Ez pedig vajmi kevés a boldogsághoz...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.