szex kibeszélő húg srác kaland
Egyesekkel megesett már, hogy egy féktelen, átbulizott éjszaka után, egy ismeretlen ágyban, vagy a saját lakásunkban, ugyan de egy ismeretlen férfi mellett ébredtünk.

Bevallom, az egyetemista éveim alatt én sem voltam ez alól kivétel.

Minden egy viszonylag csendes péntek estén kezdődött. Éppen a kedvenc szórakozóhelyemen vártam a barátnőimet, amikor odalépett mellém egy magas, szőke, kék szemű pasi és megkérdezte, hogy meghívhat-e valamire?!

Akkoriban, Szex és New York rajongóként éppen a nagy Cosmo koktélos időszakomat éltem ezért igent mondtam a srácnak, a mixer pedig már készítette is a szexi italomat. Beszélgetni kezdtünk, majd a barátnőim érkezésekor bemutattam neki a csajbandát, de mivel magam mellett akartam tudni az este további részére is, megfogtam a kezét és táncolni kezdtünk. Egymás után jöttek a koktélok, engem pedig elkapott az az érzés, hogy ezt a szép szemű magas pasit nekem teremtette az ég, ha nem is örökre, de erre a ma estére biztosan. A hajnalig tartó partyzás után sem tudtunk elszakadni egymástól, kedvesen felajánlotta, hogy hazakísért, majd a lakás előtt én felajánlottam neki, hogy nálam aludhat. Természetesen nem kellett neki kétszer mondani. Szenvedélyes, gyönyörű éjszakát töltöttünk együtt, majd másnap reggel egy finom kávé után egy öleléssel megköszönve a fantasztikus estét és éjszakát elköszöntünk egymástól.

Ő is és én is éltük tovább az életünket, egyetlen buliban sem találkoztunk, és mivel nem cseréltünk számot a forró éjszakát sem ismételtük meg soha. Teltek múltak az évek, időközben lediplomáztam, és, hogy őszinte legyek el is felejtettem a fickót.

Majd a húgom bejelentette, hogy néhány hónapja együtt jár valakivel, és mivel hatalmas a szerelem, úgy érzi, hogy szeretné bemutatni a családnak a hétvégi grillpartin, ahova tényleg az egész família eljön. Izgatottan, örömmel és persze hatalmas kíváncsisággal vártam a pasit, aki elrabolta a kishúgom szívét.

Az illedelmes, jóképű srác a család minden hölgy tagjának hozott egy-egy szál virágot, érthetően jó benyomást akart tenni, ám amikor átnyújtott az enyémet nem számított rá, hogy egy ismerős tekintet és hang fogadja majd az ajándékot. Egymásra néztünk, és mindkettőnk fejében ugyanaz a film játszódott le. Az a bizonyos éjszaka, aminek az emlékétől őszintén szólva, még ma is libabőrös vagyok, ha eszembe jut.

Forrás: Shutterstock

Megköszöntem a virágot és szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy lefagyás helyett gyorsan bementem a lakásba és váza keresgélésbe kezdtem. A vendégek folyamatosan érkeztek, így mindig volt alkalmam valakivel szóba elegyedni, elkerültük a kellemetlen csendeket és kéretlen protokoll beszélgetéseket is. Ám az este végén, amikor magamra vállaltam az elpakolást, a húgom pasija felajánlotta a segítségét. Akkor, abban az alig tizenöt percben megbeszéltük, hogy sem én sem pedig ő nem fogja elárulni a testvéremnek azt, ami néhány évvel ezelőtt kettőnk között történt. Elmondta, hogy úgy érzi, számára a testvérem az igazi ezért nem szeretné ha a mi múltunk tenné tönkre a közöttük lévő hatalmas szerelmet.

Azt ugyan nem értettem, hogy a tesóm, aki külső és belső tulajdonságait tekintve is a tökéletes ellentétem, hogyan lehet az esete. Vagyis inkább, az volt a furcsa, hogy van egy fickó, akinek én is és a húgom is, ha nem is egyenlő arányban, de mindketten bejövünk.

Megígértem neki, hogy soha semmilyen körülmények között nem árulom el a kettőnk titkát. Úgy, ahogy azon a reggelen megöleltük egymást és tudtuk, hogy bízhatunk az ígértünkben.

Azóta lassan tíz év telt el és a pasi, akivel egyetemista éveim alatt lefeküdtem feleségül vette a testvéremet, tehát a sógorom lett. Az esküvőn én voltam a tanúja és azóta is nagyon jó barátok, és rokonok vagyunk. A titkunkat pedig azóta is mélyen eltemetve a őrizzük.

Makra Lídia

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.