szerelem kibeszélő csalódás barátnő ex
Csak néhány hónapja élt a fővárosban. Nem volt még túl sok barátja, így többnyire az albérletében töltötte a szabadidejét. Egyik este viszont Bence, a lakótársa, már nem bírta nézni, hogy a lány otthon tesz-vesz és eszében sincs kimozdulni.

Elhívta, hogy tartson vele - éppen az egyetemi haverokkal készült összefutni egy sörre. Hanna némi vonakodás után beadta a derekát, felhúzta az első ruhát, ami a kezébe akadt, hozzá pedig a kedvenc tornacipőjét, és nekivágott az ismeretlennek.

Egy füstös kis kocsmában lyukadtak ki, alig látták egymást a többiekkel a félhomályban. Nem érezte jól magát a lakótársa haverjaival, mert nagyon más volt az érdeklődési körük. Csak megpróbált csendben a sarokban ülve beolvadni a társaságba. Úgy tíz óra magasságában megérkezett Áron. Rebesgették, hogy jön, de senki nem tudta biztosan - mostanában eléggé bezárkózott.

Megviselte a szakítás. A csajával a gimi eleje óta együtt voltak, de néhány hete a barátnő úgy döntött, hogy szakít a fiúval. Ő pedig hatalmas barna szemeivel és huncut mosolyával egyből levette Hannát a lábáról

. "Hozok egy sört, és ideülök hozzátok" - mondta, és már félig háttal is volt a csapatnak. Aztán épp mellette huppant le. "Helló, téged még nem láttalak" - üdvözölte, és bemutatkoztak. Szerelmi bánata ellenére nyitott és beszédes volt, és vele az amúgy csendes lány is könnyedén csevegett.

Kiderült, hogy közös az érdeklődési körük: szeretik a művészetet, főleg a festészetet. Mindketten imádnak a természetben kószálni és új dolgokat felfedezni. Áron kapott is az alkalmon és elhívta új ismerősét egy éjjeli városnézésre.Hanna a mai napig nem tudja megmondani, hogy hol jártak aznap este. Mindig csak annyit mesél, hogy egy varázslatos helyen valahol a Gellért-hegy oldalában, ahová egy hatalmas hídon keresztül sétáltak át. Mindent láttak arról a hegyoldalon árválkodó padról, ahova leültek megpihenni. Hajnalban a fiú hazakísérte, majd elköszöntek. Néhány nap múlva azonban újra találkoztak.

Forrás: Shutterstock

A boldog ismerkedést csak a többiek aggodalma árnyékolta be, hiszen ők tudták, hogy barátjuk még mindig az exnőjébe szerelmes. Ha pedig ő úgy dönt, hogy megint együtt akar lenni a fiúval... akkor Hanna nagyot fog csalódni.

Főleg a lakótársa aggódott ezen, de nem akarta nyíltan kimondani a félelmeit. Inkább csak csendben figyelt, és készült rá, hogy kellő vigaszt tudjon nyújtani, ha szükség lesz rá. Hanna azonban minden randiról egyre nagyobb mosollyal tért haza.Bence nehezen bírta szó nélkül, így próbált inkább a barátjára hatni - nem sok sikerrel. Mert Áronnak valóban tetszett a lány, de leginkább az, hogy amíg vele van, addig sem gondol az exére...

Egyik hétvégén Hannát meglátogatta a legjobb barátnője. Ő pedig épp egy pizzériában áradozott neki az új pasijáról, amikor kapott egy sms-t. Hatalmas izgalommal vette elő és mutatta a telefonját:

"Nézd, írt! Most is rám gondol..." Ám amikor elolvasta az üzenetet, ráfagyott a mosoly az arcára. "Nem találkozhatunk többé." Ennyi állt az sms-ben. Semmi magyarázat...

Nem tudta, hogy dühös vagy szomorú legyen. Barátnője jól ismerte minden rezdülését, így hiába mondta, hogy minden rendben van, a másik nem hitte el. Hazasétáltak, ahol Bence már várta őket. Jól tudta, mi történt, és nagyon dühös volt a haverjára, hogy ennyivel intézte el a szakítást.

- Igen, Évi visszaköltözött hozzá. Ezért nem találkozhattok - adta meg Áron helyett a magyarázatot. A lány teljesen összeomlott. Eddig is bizalmatlan volt a pasikkal, de ezzel a helyzettel végképp nem tudott mit kezdeni. A mai napig keresi azt a férfit, akiben megbízhat - de még nem talált rá...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.