szerelem kibeszélő beteljesülés történet nyár
A forróság elől a strandra menekültem, ott reméltem egy kis felüdülést. Rengetegen voltak, a legtöbben társasággal, családdal, partnerrel, így nagyon magányosnak éreztem magam.

Megpróbáltam kizárni a külvilágot, becsuktam a szemem, és elmerengtem. Annak ellenére, hogy az emlékek nem ehhez a helyhez kötöttek, mégis felidéződtek bennem a régi, boldog pillanatok. Talán a fák leveleinek susogása volt hasonló, mint azon a nyáron, vagy a szellő simogatta ugyanolyan lágyan a bőrömet, mint akkor. Nem tudom pontosan, csak azt, hogy a hiányodat most még erősebben éreztem, mint bármikor.

Pedig nem történt köztünk semmi olyan, aminek mélyen bele kellett volna égnie a tudatomba. Lehet, hogy épp a beteljesülés hiánya volt az, ami miatt nem tudtalak kiverni a fejemből. Szenvedélyes csókok, érintések, nevetések, pár önfeledt pillanat.

Ennyi jutott nekünk akkor, mert az idő még nem érett meg rá, hogy igazán megéljük az érzéseinket. Egy hétvége volt csupán, amit a magunkénak mondhattunk, de minden megvolt benne, ami egy vágyakkal teli, hosszú kapcsolatot vetíthetett előre.

A véletlen sodort minket össze egy vízparti csendes falucskában, távol a zajos nagyvárostól. Itt megállhattunk, megpihenhettünk, egymásra figyelhettünk - nemcsak a szavakat hallottuk meg, hanem a mögötte megbúvó gyönyörű üzeneteket is. Nemcsak egymás szemébe néztünk, hanem a másik tekintetének végtelenségét is láttuk. Adtunk, és rengeteget kaptunk. Ám két nap volt csupán, egy röpke hétvége, mely gyorsan elszállt.

Hazafelé egyik kezeddel a kormányt fogtad, a másikkal a combomat... Szépen, lassan egyre feljebb és feljebb csúsztak az ujjaid a bőrömön. Én megállítottalak, és jeleztem, hogy örülök az érintésednek, de nem itt és nem most van ennek az ideje. Megértetted - vagy legalábbis szerettem volna ezt hinni. Aztán elköszöntünk egymástól, és nem találkoztunk többé. Az életünk úgy folytatódott, mintha az a negyvennyolc óra nem ékelődött volna közbe.

Forrás: Shutterstock

Most valamiért mégis te jutottál eszembe, és szomorúságot éreztem. Megkérdőjeleztem a döntéseimet, és bántam, hogy a lelkem akkor nem volt felszabadultabb. Ám épp egy szakítás után találkoztunk, amikor a sebeknek még gyógyulniuk kellett, és hiába éreztem, hogy akár a Nagy Ő is lehetnél számomra, a szívem be volt zárva.

Még mindig csukott szemmel feküdtem a napozóágyon, mikor rám köszönt valaki. Felnéztem, és te álltál előttem. Mintha csak a fantáziám elevenedett volna meg...

- Szia! Semmit nem változtál, mióta utoljára láttalak! Gyönyörű vagy!

Több száz kilométerre laksz, most mégis itt voltál, hallottam a csodás, mély hangodat, elveszhettem barna tekinteted mélységében. A remények még erősebbé váltak bennem, és nagyobb esély volt a beteljesülésükre, mint valaha.

- Régóta gondolok rád, és arra a nyárra. Reméltem, hogy még mindig ebben a városban laksz - folytattad.

Aztán meséltél a múltról, a jelenről. Elmondtad, hogy nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatod, azóta pedig az országot járod, hogy hétvégenként ne érezd olyan üresnek az életedet. Eleinte azt hitted, hogy a párod hiányzik, de aztán rájöttél, hogy egészen más: én és a be nem teljesült szerelmünk. Így az utad ide vezetett. Beszélni szerettél volna velem, megosztani az érzéseidet és megtudni a lehetőségeket.

Harmincöt fok volt, mégis libabőrös lettem. Felkavart a látványod és mindaz, amit mondtál. A történetünk csak most kezdődött el igazán, mert közel hajoltál, megérintetted az arcomat, és úgy csókoltál, mint régen.

A múlt egybemosódott a jelennel, és az elveszettnek hitt lehetőségek megteltek reménnyel. Itt vagy végre mellettem, és én melletted. A szívem most kinyitotta kapuját, te megérezted, és boldogan besétáltál rajta.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.