szerelem kibeszélő magazin életem szerelme Hófehérke
Kislányként sokszor láttam a Hófehérkét. Ebben ugye a herceg fehér lovon vitte a hatalmas palotájába a halálból egyetlen csókjával feltámasztott királylányt, és boldogan éltek, amíg meg nem halnak. Nos, felnőttem, és már nincsenek ilyen magas elvárásaim.

Én, aki ott állok szerelemre éhesen, csak arra várva, hogy valahol a Blaha és a Nyugati között mellém lovagoljon a szőke, kékszemű herceg, kezét nyújtva maga mellé emeljen, és elvágtasson velem paripáján a naplementébe, a Duna felé. Nem szégyellem, a húszas éveim elején még hasonló vágyak járták át a lelkemet, de túl a harmincon bizony már egy sokkal szerényebb verzióval is beérném.

Nem kell palota, jó lesz egy albérlet is!

A saját kis kertes ház csak gyermekkoromban volt vonzó. Élvezettel éldegélek a belvárosi albérletemben, de ez csupán egyetlen egy személyt képes kényelmesen kiszolgálni. Szívesen költöznék életem szerelmével egy közös kis fészekbe, ami lehetőséget biztosít mindkettőnk privát szférájának megélésére. Elég két szoba, egy tágas konyha, majd az esküvő és a gyerekek után el lehet gondolkodni a családi házon, de a füvet egészen biztosan ő nyírja majd. Felőlem vehet magának kis fűnyíró traktort is, és róhatja a köröket vele, a lényeg, hogy a fűfoltos fehér pólóját cserélje le amikor hétvégén az asztalhoz ülünk.

Na jó, igazából felőlem maradhat, ha az egy trikó, és alóla kikandikál a szexi mellkas szőre. Bár lehet, már túl sokat kérek.

Nem kell ló, jó lesz a szamár is!

Autó? Ugyan, mégis minek nézel, aranyásónak? A belvárosban remekül eljutunk bárhová a fémszörnyekkel is, hivatalos nevükön BKK járatok. A sport is lehet az életünk része, ebben az esetben tekerj elém a bringáddal délután a munkahelyemre, és induljunk meg a városi forgalomban ketten.

A rolleremmel nem vagyok ugyan olyan gyors, mint te leszel, életem szerelme az izmos lábaiddal a bicikliden, de udvariasan majd lassabban tekersz, hogy hazafelé beszélgethessünk egy jót. Nagy azonban az esélye, hogy elesem, mivel az egyensúlyérzékem nem a legjobb, ha te egy ninja mozdulatával elkapsz majd a levegőben, hogy ne horzsoljam le a lábamat, vagy a kezemet, esetleg az arcomat. Persze, én is érzem, hogy megint túlléptem egy határt az elvárásaimmal.

Életem szerelme leszel, bármilyen is légy Forrás: Shutterstock/Akuma-Photo

Nem kell személyzet, jók leszünk mi is!

Én ugyan kevésbé vagyok ügyes a konyhában, mivel azonban az ellentétek vonzzák egymást, te egészen biztosan imádsz majd sütni-főzni, és azt se bánod majd, ha felszalad rám egy-két... tíz kiló. Hiszen ez mind amiatt lesz, mert te szerelemmel készíted esténként a vacsorát. Úgy fogod érezni, ez egy kimondatlan bók a részemről. Rendben, életem szerelme, nem fogom elvárni, hogy minden este a konyhában robotolj egyedül, kiülök majd hozzád egy pohárka borral a kezemben, és elmesélem, milyen rossz volt az életem nélküled. Szóba fog kerülni egy-két exem is, de téged nem fog zavarni, hiszen tudod, hogy a szívem és a testem is már csak a tiéd.

A házimunka többi részét egyenlő arányban elosztjuk, sőt, kijelölünk majd egy napot a héten, amikor csak a lakással foglalkozunk, miközben a 90-es évek slágereit énekeljük együtt. Annyira jó lesz!

Nem kell, hogy magas légy, izmos, udvarias, tisztelettudóan rosszfiús, hidd el, hogy nem akarom már azt se, hogy a kis borosta az arcodon szexisen őszülni kezdjen. Életem szerelme leszel, tehát bármilyen is légy, én szerelemmel imádni foglak! Várlak!

Szabó Ági

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.