magazin kibeszélő társkeresés férfiak ismerkedés
Bár manapság az ismerkedés megrekedt abban, hogy jobbra-balra húzogatjuk egymást társkereső oldalakon, én azt gondolom, hogy ezt sokkal kreatívabban is lehetne csinálni. S ha már eljutsz a randiig, van pár jó tanácsom, amit érdemes megfogadnod.

1. Bárhol lehet ismerkedni!

Sokan panaszkodnak, mennyire utálják az online társkeresést, viszont valójában bárhol lehet társat keresni. Az utcán, egy parkban, egy kiülős helyen, a metrón, az edzőteremben – csak a te kreativitásod és képzeleted szabhat neki határt.

Amikor egyetlen társkereső alkalmazás sem segít... Forrás: Shutterstock

Mindenhol elmesélem egy barátnőm történetét, aki kipróbált mindenféle társkeresőt, majd megcsömörlött tőlük és elengedte egy időre ezt a társkeresés témát. Egyik nap aztán elment vásárolni egy élelmiszer üzletbe, egy srác utána futott, miután fizetett, leszólította, azóta pedig már össze is házasodtak. Bárhol szembe jöhet a nagy ő, csak légy nyitott és bátor.

2. A nők értékelik, ha egy férfi odalép hozzájuk

Nem tudom, más nők hogy vannak ezzel, de nekem mindig nagyon bejött, ha egy férfi leszólított az utcán, hogy elmondja, mennyire csinos vagyok vagy hogy éppen tetszik neki az esernyőm. Mert ilyen is volt. Olyan is akadt, aki gumicukorral kínált vagy egy piros almát nyújtott felém. Szerintem minden esetben vonzó, ha egy pasinak van önbizalma és képes odalépni egy nőhöz, aki tetszik neki. Persze ebben mindig megvan a rizikó, hogy kudarc lesz a vége, de légy akkor is büszke magadra, hogy te legalább megpróbáltad és nem csak a Tinderen húzogatod az embereket jobbra-balra. A nők amúgy is szeretik, ha megdicsérik őket, ha mást nem, egy szép női mosolyt biztosan kapsz cserébe.

3. Udvarolj!

Ez az egyik, ami manapság kezd kimenni a divatból, talán már a férfiak sem emlékeznek, hogyan kell ezt csinálni. Ha megkérdezed a nőket, ők általában azt mondják, hogy szeretnék nőként érezni magukat a pasi mellett. És ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nyisd ki előtte a kocsiajtót és add rá a kabátot (mondjuk ezzel se hibázol olyan nagyot), hanem hogy figyelmes vagy, bókolsz neki, megkérdezed, kér-e valamit inni, mihez lenne kedve, stb. A lényeg, hogy az a nő érezze, hogy egy férfivel van dolga, akire lehet támaszkodni, aki érdeklődő és nem pusztán az a célja, hogy minél előbb ágyba vigye.

Éreztesd a nővel, hogy fontos a számodra! Forrás: Shutterstock

4. Kérdezz a másikról, hadd érezze, hogy tényleg meg akarod ismerni!

Soha nem értettem, hogy akarnak az emberek úgy ismerkedni, hogy nem kérdeznek a másikról semmit. Teljesen felesleges felmenned egy társkereső oldalra, ha valójában egyáltalán nem érdekel, milyen is a másik valójában. Szerintem egy ismerkedésnél alap, hogy kérdéseket teszel fel a másik emberről, ha ez nehezedre esik, inkább bele se kezdj. Egyszer megkérdezte tőlem egy srác – aki pár szóban válaszolt a kérdéseimre, tőlem pedig semmit sem kérdezett -, hogy miért annyira unalmasak a Tinder levelezések. Talán mert ő is az? Tedd érdekessé magadat és kérdezz sokat a másikról.

5. Hagyd a másikat szóhoz jutni!

Pár éve volt egy emlékezetes randim, ahol konkrétan egy órán át csak beszélt-beszélt a randi partnerem úgy, hogy én szóhoz sem jutottam. Nem ez volt az első alkalom, hogy a másik jobban szeretett magáról beszélni, mint hogy rólam érdeklődjön, de azért ez több volt a soknál. Elhiszem, hogy szívesen mesélsz magadról, de hagyd szóhoz jutni a másikat is. És ne panaszkodj exekről, az olyan, mintha állásinterjún a főnöködet szidnád. Ne a múlton rágódj, próbáld meg azt a nőt megismerni, aki épp veled van.

Kezdőkép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.