nemi szerepek kibeszélő férfi magazin férfi típus
Hölgyeim, miután elolvastam a nők leggyakoribb fétiseit, úgy éreztem, muszáj megragadnom a tettvágytól duzzadó virtuális tollamat, és monitorra vetnem az ezzel kapcsolatos gondolataimat.

Nem, én nem fogom most felsorolni a szubjektív preferenciáimat, bár a bokalánc egészen biztosan szerepelne ezen a listán. Mint pasi, szeretnék reagálni a szerkesztőségi kutatás alapján összeállított fétisekre, egy kis csavarral.

Erős kar – gondolom, itt az izmosra gondolnak. Valóban tetszetős lehet, de őszintén megvallom, én félnék egy erős karú nő mellett. Most képzeljék el, épp sétálunk egy ilyen hölgyeménnyel, én pedig észreveszek egy ide-oda szálló darazsat. Követem a szememmel, nehogy keresztezzük egymás útvonalát, mikor a látómezőmbe kerül egy nő. Ezt természetesen a randevú partnerem egyből kiszúrja, és a tarkómnál fogva visszafordítaná a fejemet, de annyira erős a karja, hogy roppanok egyet, és kész, 2 hónap csontkovács.

Egyenruha – a lényege, hogy elhiggye a nő, hogy a bátor hős megmenti... Érdekes képzettársítás. Ennek mentén akkor nem is értem, miért lepődnek meg kedves hölgyeim, hogy a férfiak – köztük én is - vonzódnak az ápolónő jelmezes játékokhoz, hiszen ez alapján igazán mi sem a kivillanó fehér combfixet látjuk, csupán a megmentő fehér egyenruhát.

Illatok – a feromonokkal abszolút egyetértek, nem kell erős parfüm ahhoz, hogy egy hölgy felkeltse az érdeklődésemet, sőt, igazán a reggeli illata az, ami képes teljesen megbabonázni. Fura, hogy mégis rengeteget költenek parfümre, amit nem restek reggelente meglódítani, amitől egy-egy reggeli megbeszélés alkalmával, egy nevezetesen kisebb tárgyalóban megélve kiég a szaglásom.

Forrás: Shutterstock

Tetoválás – kedves hölgyeim, az senki számára sem titok, hogy a rosszfiús külső legtöbbjüket megfogja, ebbe érthetően a vad, szabadszellemű tetoválások is beletartoznak. Számomra az esztétikum szexi, a minőség és egyediség lényegesen jobban felkelti az érdeklődésemet, mint a mennyiség. Mivel a lakásomban sem tudom elviselni a portrékat – rám ne nézzenek emberek a falakról -, így az ehhez hasonló tintás mintákkal sem igazán tudok mit kezdeni.

Intelligencia, humor – ez mindenkinél mást jelent, de nem igazán tudok belekötni: mindkettő fontos, együtt párban pedig végtelenül szexi és izgató, még akkor is, ha nem tartozik hozzá egy Scarlett Johansson arc. Ugyanakkor itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondhassam, nem minden férfinak az a női-humor, ha a hölgy nevet a vicceinken, mi is szeretünk nevetni az ő viccein.

Forrás: Shutterstock

Lovak és favágók – ezt nem először hallom, de egyszer azért megnézném a kedves, vágytól izzó arcukat, amikor hölgyeim, Önök felé lovagol egy kentaur baltával a kezében. Gyanítom, hogy nem izgalmi állapotba kerülnének tőle...

Szexi szakik – ezzel nem tudok vitába szállni, hiszen, ha magam elé képzelek egy hölgyet, ahogy épp felszerel a falamra egy polcot, ahogy kemény kézzel markolja a fúrógépet...

Ing – feltűrt ingujj, ahogy Önök fogalmaztak talán az elegánsan laza, visszafogottan rosszfiús attitűddel lehet összefüggésben. Érdemes talán ezt tovább gondolniuk önmagukra vetítve. Természetesen megnézzük az apró felsőkbe bújtatott tartókák nélküli dombokat vagy épp hegyeket, de a dekoltázsig kigombolt ing mindig sokkal több fantáziát igényel, amitől izgatóbbá válik.

Forrás: Shutterstock

Gondoskodó séf – nem tudom, Önök néztek-e már főzőműsorokat, de egy séf sosem gondoskodó, inkább irányító, de erről is talán az a több tucat romantikus film tehet, melyekben az álomférfi reggel a konyhában készíti a tojásrántottát az éppen csak ébredező nőnek. Én minden férfi nevében visszautasítom, hogy a nők helye a konyhában van, de szeretném gyorsan azt is tisztázni, hogy nem többségünk még egy tojást se képes megfőzni, de a kávéfőzővel még elboldogulunk.

A pucér srác a szomszédból – legyünk egymáshoz őszinték, ha én most elővennék egy kis távcsövet, és elkezdeném kukkolni a szomszéd hölgyet fürdés közben, bizonyára perverz, beteg állatnak lennék kikiáltva, akihez hamarosan becsöngetne a hölgy egyik ismerőse, hogy megkínáljon az öklével. Abszolút jogosan! Kérem, Önök se leskelődjenek a pucér férfi szomszédjaik után, ez egyszerűen komoly illetlenség.

Forrás: Shutterstock

A véleményem végére még szeretném megjegyezni, meglepődve hiányoltam listájukból a félmeztelenül tevékenykedő kertészt. Megyek is füvet nyírni, kukkolni nem ér!

Völgyessy Péter

Nyitókép: shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.