szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat boldogság házasság
A legtöbb ismerősöm pasik és csajok egyaránt, csak szórakozásra, kellemes időtöltésre, és a legtöbb esetben felszínes alkalmi kapcsolatok kialakítására, forró éjszakákra használják a társkeresőket.

A baráti társaságomban mindenki idiótának tartott, amikor egy Tinder randi után egyszer csak bejelentettem, hogy megtaláltam a tökéletes pasit.

Mondanom sem kell, hogy senki nem vett komolyan, de én annyira biztos voltam a megérzéseimben, hogy nem hagyhattam magam elbizonytalanítani. Mindenki azt hitte, hogy néhány randi, egy két forró éjszaka és összebújós együttalvás után majd úgy, ahogy évek óta mindig egyikünk majd rájön, hogy ebből éppen elég volt ennyi, és mindketten húzogatjuk tovább jobbra vagy balra az elénk villanó arcokat. Amikor már több mint egy hónapja randizgattam a pasival, akivel minden pillanat maga volt egy nap csoda országban, ráadásul a ránk zuhanó érzelmeknek sem tudtunk nemet mondani egyértelmű lett, hogy dolgunk van egymással.

Bemutattam a szkeptikus barátaimnak a Tinderen is jóképű idegent, akik talán még akkor sem akartak hinni a szemüknek, majd még aznap miután este hazamentünk együtt töröltük le a sorsunkat megváltoztató applikációt a telefonjainkról, pedig akkor még álmodni sem mertünk róla, hogy néhány év múlva ezt a történetet meséljük majd el a gyermekeinknek, amikor megkérdezik, hogy hol találkoztunk először.

Utólag be kell vallanom, hogy én sem hittem soha abban, hogy egy unalmas Tinderező estén többet is nyerhetek, mint egy kellemes beszélgetés, amit jó esetben egy forró éjszaka követ. Rá kellett jönnöm, hogy nem én voltam az egyetlen, aki nem csak kalandot, hanem szerelmet keres. Másrészt egy szórakozóhelyen, munkahelyen, nyaraláson, vagy közös baráti társaságon keresztül megismert férfival kapcsolatban ugyanúgy ott van az a rizikófaktor, hogy nem fog működni a kapcsolat, mint azzal akivel az első benyomást nem egy személyes találkozás, hanem egy jó fényekben készített szelfi alapján éljük meg.

Forrás: Shutterstock

Az online intimitás számomra sem működött soha, mindig ragaszkodtam hozzá, hogy az első átbeszélgetett este után minél hamarabb élőben is kapcsolódhassunk, hiszen a személyes kisugárzás mindennél többet ér.

A szóban forgó Tinder herceg, ahogy a barátnőim hívják nem csak a képeivel de a határozott, kedves és udvarias üzeneteivel is felkeltette az érdeklődésemet, tudtam, hogy ha az első találkozás jó lesz, akkor ebből még bármi lehet. Az első randi annyira jól sikerült, hogy két nap múlva meg is kellett ismételni, majd egy pillanat alatt azt vettük észre, hogy több mint egy hónapja nem tudunk elszakadni egymástól. Nem mondom, hogy szerelem volt első látásra, de az biztos, hogy sokkal hamarabb szerelmes lettem, mint azt valaha gondoltam.

Amikor mindkettőnk számára nyilvánvaló lett, hogy fülig egymásba estünk kezdetét vette egy olyan közös élet, aminek remélem soha nem lesz vége. Az első évfordulónk után megkérte a kezem és az első végig chatelt estén második évfordulóján kimondtuk egymásnak a világ legboldogabb igenjét.

Azóta két és fél év telt el, és ma egy három hónapos gyönyörű kisfiú büszke szülei vagyunk. A kapcsolatunkban úgy, ahogy minden házasságban vannak hullámvölgyek és nehézségek, de még a legnagyobb vitaink közben is tudjuk, hogy szeretjük egymást.

A történetünk azóta is sokak számára hihetetlen, de úgy gondolom, hogy a legjobb példa arra, hogy igen, vannak még csodák, egy társkeresőn is megtalálhatjuk életünk szerelmét.

Makra Lídia

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.