szexualitás felnőtt magazin fétis
A férfiakat leginkább egy-egy testrész, például a lábfej látványa, vagy meghatározott tárgyak (tűsarkú, miniszoknya) viselése hoznak izgalomba. Mi a helyzet, velünk, nőkkel? Nekünk mitől kezd pezsegni a vérünk?

Fétis lényegében bármi lehet, ami képes szexuális izgalmat ébreszteni az emberben. Az, hogy fantáziálunk szex közben, esetleg szerepjátékokat játszunk, még teljesen normális, ártalmatlan szórakozás. Az viszont már kórosnak számít, ha valaki a szexualitást csak a fétise által tudja megélni, ha az kihat a mindennapi működésére, a párkapcsolataira, vagy ha szenvedést okoz neki.

A női fétisek listája majdnem olyan hosszú, mint a férfiaké. Egy cseppet sem reprezentatív szerkesztőségi kutatás alapján, összeszedtünk mi is néhányat, csak hogy ne érezd magad egyedül.

Erős kar

Odavagyunk az izmos, erős, gyámolító karokért, kezekért. Biztonságot, gondoskodást, férfiasságot sugallnak, és az nekünk kell.

Egyenruha

Az egyenruhás fétisek a legismertebbek közé tartoznak. Lehet tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász, ja, az nem. A lényeg, hogy a bátor hős megmentsen minket, ha kell.

Illatok, feromonok

A legjobb, ha a kettő keveredik. Egy jól eltalált parfüm, és egy kis testmozgás eredményeként jön létre a tökéletes elegy. Egy szippantás, és végünk.

Forrás: Shutterstock

Hírességek az ágyban

Hollywoodban tudják, mitől döglik a légy. Számtalan karakter kel életre esténként egy-egy magányos nő elméjében, csak sajnos nem maradnak reggelig.

Tetoválás

A lázadás és a vadság szimbólumai. Csak izmos, férfias testalkattal együtt éri el a kívánt hatást és persze, ha megfelelő a motívum. Cukiságok, női nevek kizárva.

Intelligencia és humor

Az abszolút favorit. Lehetőleg a kettő együtt. Az alpári poénok és az okoskodás külön-külön inkább kiábrándító, mint feltüzelő. A szellemes évődések, csörték, az együtt nevetések még az „ördögöt is megszépítik".

Pasik lovon

A szőke herceg fehér lovon képet annyira beégetik az elménkbe kislánykorunkban, hogy életünk végéig ott is marad. Azért persze igazodunk az aktuális trendekhez, hiszen a jelenben inkább a férfias őserő a szexi, mint a nyeszlett lovagocska.

Favágók

Mi szegény nők, egyedül meg is fagynánk gyújtós nélkül. A kockás ing, mellszőr, borosta/szakáll kombinációtól elalél idebenn minden csaj.

Forrás: Shutterstock

Szexi szakik

Klasszikus kép, amikor munkagatyában, fehér pólóban szereli előtted a csöpögő csapot a kedves, segítőkész szuperpasi. Csöpögünk mi is...

Feltűrt ingujj

Van, akinek a feltűrt ingujj a gyengéje. Szoros összefüggést vélünk felfedezni az erős karral, de itt a kidudorodó ér az alkaron és a karkötő/óra sokat dob a vizuális élményen.

A gondoskodó séf

Minket megfőz, ha főz. Hazaérsz a munkából, a sármos pasi már a konyhában sürög-forog. Ha reggel még ágyba is hozza a kávét, akkor nem tud olyat kérni, amire nemet mondanánk.

A pucér srác a szomszédból

A meztelen férfitest kukkolása is van, akit felcsigáz. Egy finoman kisportolt, igényes meztelen férfitest látványa mindenképp érzéki élmény, de ha még észre is veszi, hogy nézzünk, és néhány perc múlva átcsönget...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.