magazin kibeszélő párkapcsolat párkeresés
Gyakran megkapom nőismerőseimtől azt a kérdést, hogy ha a férfiak valóban értelmes, gondolkodó, igazi nőt szeretnének, akkor miért van az, hogy időről időre mégis a buta, felszínes 'kislányokat' szedik össze?

Alapos utánajárást követően összeszedtem 5 olyan tulajdonságot, ami ideig-óráig képes kompenzálni a felszínességet és az egyszerűbb gondolkodást. Ezek a tulajdonságok pedig annyira nagy szerepet játszanak, hogy talán néhányat még érdemes is ellesni tőlük.

Csábítási üzemmód

Senki nem lepődik már meg azon, ha azt mondom: vannak nők, akik szinte MLM-es ügynök szintjén árulják magukat. Még ha nem is hivatásosan. És bár jómagam is azt mondom, hogy ez ebben a formában több mint lealacsonyító, el kell fogadni a tényt, hogy ez valamilyen mértékben szükségszerű. Ha túllátunk a jóga nacin, push-up melltartón, kacsaszájon és bilétás kamu nimfománián, akkor rájövünk, hogy nekik sikerül a férfiakat az egyik legsebezhetőbb pontjukon megragadni. Olcsó módszer, de hatásos.

Forrás: Shutterstock

Mindenki mágnese

A vonzalom fenntartása nemcsak a kapcsolat elején fontos, hanem mindvégig. Ennek ellenére férfiak és nők körében egyaránt jellemző, hogy egy idő után olyan természetesnek veszik a partnerük jelenlétét, mint a levegővételt. Ezért szép lassan elhanyagolják magukat. Na, ezek a csajok nem ilyenek. Mivel ők nem az intellektusukkal csábítják el a pasikat, és nem is az éles eszükért bókolnak nekik, fontos, hogy ne veszítsék el a vonzerejüket.

Ráadásul arra sem fecsérlik az időt, hogy az élet nagy kérdésein agyaljanak, így ráérnek azzal törődni, hogy hogyan maradjanak bomba formában. Ami így lesarkítva elég gáz, de azért valljuk be: az is elég elszomorító, amikor valaki egy több éves kapcsolat eredményeként annyit tud felmutatni, hogy megkeseredett, lepukkant zombi lett belőle.

Plázacica program

Ha egy nő mindennapi programját kizárólag a szolárium, a kozmetikus, a műkörmös és a shoppingolás teszi ki, az árulkodó jele annak, hogy valami baj van a fogaskerekekkel. De ettől még az énidő egy piszkosul fontos része egy egészséges személyiségnek. És jó néhány gondolkodó nő elköveti azt a hibát, hogy nem szán elég időt magára. Ez pedig egy idő után megmutatkozik egy kapcsolatban. A folytonos hajtás épp annyira káros tud lenni, mint a plázacica életstílus.

Forrás: Shutterstock

Galamb gondolkodás

Gondoljunk csak bele, milyen könnyű az élet egy olyan nővel, aki gyökeret vert a Maslow-piramis alján! Ugye, hogy van az az időintervallum, ameddig élvezhető egy kizárólag három lépésben gondolkodni képes galamb? Na, általában pont ennyi időre találnak párra ezek a nők is. Viszont ez rávilágít arra, hogy nem jó mindent túlkomplikálni. Márpedig aki gyakran használja az agyát, az hajlamos erre. Szóval, jobb néha egyszerűen nézni a dolgokra.

Rinyálás

Ha egy nő nem kezd el azon gondolkodni, hogy mit válthat ki a másikból egy érzelmi kirohanásával, akkor bármikor képes hangot adni nemtetszésének. Ami elsőre még vonzó is lehet, hiszen (és most figyelj!) a probléma megnevezésének képessége kulcsfontosságú egy kapcsolatban. Ami persze nem azt jelenti, hogy az eszetlen rinyálás egy letört köröm kapcsán bárkinek is vonzó lesz hosszú távon. Az azonban tény, hogy lehet valaki bármennyire okos, érett személyiség, ha nem képes kifejezni azt, ami bántja, az bizony a kapcsolat rovására fog menni.

Persze mindig lesznek férfiak, akik valójában csak egy egyszerű csajt akarnak maguk mellé, mert őket könnyebb kezelni, a szükségleteiket kielégíteni és megfelelni az elvárásaiknak. De a többiek sokkal jobban értékelik azt, ha egy gondolkodó nő megtalálja az arany középutat ebben az 5 tulajdonságban. :)

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.