Mire gondol egy férfi és egy nő az ágyban? Hát teljesen másra!

szex kibeszélő szerelem férfi magazin aktus gondolatok
Lassan elcsitult a zihálásuk, a félhomályos szobában rájuk ült a csönd. Fokozatosan tértek magukhoz a szenvedély mámorából, már az óra lusta ketyegése is eljutott az agyukig. A férfi elégedetten felsóhajtott és kihúzta a karját a másik háta alól, mert már elgémberedett.

A lány megcirógatta az izmos vállat, és egy csókot nyomott rá. Majd visszahanyatlott fejük a párnára, és beindultak a gondolatok...

Férfi:

Na, hát ez tök jó volt. Mondjuk, húzhattam volna tovább, de mit csináljak? Ez vele az első alkalom, és rohadtul dögös. Nem baj, látszott, hogy totál odavan. Tuti megkapott mindent, amire vágyott. Végre egy normális csaj, aki az ágyban is rendben van. Mindjárt összeszedem magam, és duplázunk, kislány...

Hány óra? Hat. Basszus, nyolctól kezdődik a döntő! Hogy a fenébe felejthettem el?! Korábbra kellett volna szervezni a randit, na mindegy. 15 perc pihi, utána nekivágunk megint, romantikával együtt egy óra, ha taposom a gázt, még hazaérek kezdésre.

Nő:

Úristen, úristen, úristen! El sem hiszem, hogy itt fekszik mellettem álmaim pasija. Két hete még azt sem gondoltam, hogy elhív randizni. Ahhoz képest, amilyen flegmának tűnt eleinte, meglepően figyelmes. A teste meg... Uh, mindjárt rámászok megint, lássuk, vevő-e rá. A hasára teszem a kezem, mintha véletlen lenne, aztán...

Te jó ég, ez az órát bámulja! Most feküdt le velem, és az órát bámulja?! A kurva életbe, mert nem figyelek! Olyan önfeledten fetrengek itt pucéran, mint egy hülye lányregényben, a hasamon lévő hurkákat meg lapozni lehetne. Be kellett volna takaróznom, most már tutira látta. Miért kell állandóan epres fagyit zabálnom? Igen, határozottan furcsán néz. Észrevette a hájam, és örökre megundorodott tőlem.

Férfi:

Tutira a Real fog nyerni. Fogadni kellett volna a kollégákkal, de talán még nem késő. Hazafelé menet felhívom Pistát, hogy egy tízest teszek a Realra. Hoppá, egy kéz a hasamon, úgy látom, a kicsike is kezd magához térni. Ahogy itt fekszik mellettem, hát tényleg bombázó a csaj. Hmm, úgy érzem, mehet is a következő menet. Na, mi van?! Miért rántja magára nyakig a takarót? Nincs is hideg, bár a csajok őrülten fázósak. Ezen ne múljon bébi, akkor bemászok a takaró alá.

Forrás: Shutterstock

Nő:

Tudtam. Elcsesztem, vége. Bebújt a takaró alá, úgy látszik, már csak úgy akarja folytatni, hogy közben ne lássa a malac testemet. Hogy lehettem ilyen hülye?! Legszívesebben sírnék vagy ordítanék. Ahh, pedig nem lenne rossz, amit csinál odalenn, te jó ég... ott tartottam, hogy a malac testem. Uhh... Izé... Lehet, hogy mégsincs velem baja.

Férfi:

Ez igen, megint szuper volt, bár az elején mintha kicsit máshol járt volna. Miért nem fűt be jobban, ha ennyire fázós? Mindegy, a lényeg, hogy klassz a csaj. Holnap elviszem valami jó kis programra, aztán felhívom magamhoz. Hány óra, vajon belefér még egy harmadik menet? Háromnegyed nyolc?! A rohadt életbe, még Pistát is fel kell hívnom. Talán illene romantikázni, de nincs időm. Rá kell jönnöm, hol dobtam le a gatyámat.

Nő:

Úristen, úristen, úristen! Hogy én milyen hülye vagyok, már majdnem bebeszéltem magamnak, hogy utálja a testem. De az a hév, amivel másodjára is nekem esett... Ez a pasi fantasztikus, én meg egy csökött agyú liba vagyok, amiért ilyen szemét dolgokat feltételeztem róla. Basszus, milyen édes! Milyen komolyan, elmélyülten néz maga elé. Azt hiszem, most szembesült vele, hogy érzelmileg is megérintettem. Egyre izgatottabb az arca, rám néz, tétovázik. Te jó ég, talán most egy, egy vallomás jön! Azt fogja mondani, hogy szeret. Hogy senkivel nem volt még neki ilyen jó. Hogy...

- Bocs, édes, de mennem kell. Nem tudod, hol a gatyám?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.