szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat kapcsolat szakítás
Sokan annyira szeretjük a másikat, hogy még a nyilvánvaló jeleket sem vesszük észre, már csak az időnket pocsékoljuk. Ne ess ebbe a hibába, és amennyiben a hét jel közül bármelyiket is észleled a párodon, vedd le a szemellenződet, és ne halogasd tovább az őszinte beszélgetést! Lehet, hogy kellemetlen lesz, lehet, hogy fájni fog, de jobb előbb, mint utóbb szembesülni a dolgokkal.

1. Elmaradoznak a napközbeni üzenetváltások

A kapcsolat elején még rengeteg apró üzenetet váltotok napközben, röpködnek a szívecskék és a „szeretlek-hiányzol" duók. Ahogy azonban halad az idő, egyre többet vagytok együtt, összeköltöztök, ezek az üzenetek ritkulnak. Amennyiben ez közös kimondatlan igény, és inkább esténként töltitek fel egymást, addig ezzel nincs is baj. Ám, ha neked lenne rá igényed, de ő csak elvétve, órákkal később reagál rájuk, akkor bizony ideje elgondolkodnod, mennyire is vagy fontos a számára.

2. Hatalmasat változik

A nagymértékű külső változás akár előnyére, akár hátrányára történjen, mind annak a jele, hogy a kapcsolatotok bizony holtpontra jutott. Amennyiben egyik napról a másikra, tőled teljesen függetlenül más stílust ölt magára, elkezd edzeni, mint egy megszállott, új parfümre vált, az annak a jele, hogy valaki másnak akar tetszeni, nem pedig neked. Abban az esetben, ha totálisan elhanyagolja magát, már nem vagy neki annyira fontos, hogy megfeleljen az elvárásaidnak.

3. A hosszú távú terveitek esetén behúzza a kéziféket

Összeköltözés, lakásvétel, babaprojekt, netán egy nyári nyaralás előkészületei? Egy darabig mindenben aktívan részt vett, de most valami oknál fogva inkább halogatná. Nos, ez igen egyértelmű jele annak, hogy nem tervez veled hosszú távon.

4. Megváltozik az érintése

A csókok helyett már csak egy puszit nyom az arcodra, az ölelést felváltja az egykezes paskolás, az alvásnál nem szereti, ha hozzábújsz, külön takaróra vált, ha addig meztelenül aludt, most felvesz egy pizsamát. Az érzelmi eltávolodás egyik nem tudatos megjelenési formája a testi kontaktustól való elidegenedés.

Forrás: Shutterstock

5. Nem érdeklődik a dolgaid iránt

Már nem kérdezi meg este, hogy milyen napod volt, nem szeretné tudni, hogy ha elmész valahová nélküle, akkor kivel leszel, nem kérdezi, hogy érzed magad. Összességében az, hogy nincs benne semmiféle érdeklődés irántad, intő jel!

6. Elkezded idegesíteni

Ami eddig cuki, bájos volt benned, az most zavaróvá válik a számára, aminek hangot is ad. Amennyiben egy ilyen szintre jutott kapcsolatban sokáig benne maradsz szó nélkül, akár az önbecsüléseden is kárt szenvedhetsz.

7. Hatalmas igénye támad a külön töltött időre

Az, hogy a pároknak mennyi énidőre, vagy egymás nélkül eltöltött időre van szükségük, kapcsolat válogatja. Ám, ha a megszokott rendszerben, látható ok nélkül komoly változás áll be, az mindig gyanús.

Egy párkapcsolatban elkerülhetetlen, hogy időnként leüljetek és elmondjátok egymásnak mit éreztek. Ez nem mindig kellemes, hiszen lehetséges, hogy gondok vannak köztetek. Ezek azonban megfelelő kommunikáció hiányában egészen biztosan a kapcsolat végéhez fognak vezetni. Ne menjetek el egymás mellett, ám, ha úgy érzitek, ebben ennyi volt csupán, váljatok el egymástól szépen, ne pedig tele sértettséggel.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.