magazin vágy kibeszélő feleség házasság
Annyiféle komment és okfejtés olvasható a pasik részéről, hogy milyen nőre is vágynak igazán. Ám ha egymás mellé sorakoztatjuk őket, akkor totál ellentétes véleményeket kapunk.

Nem egyszerű. Úgyhogy azt gondoltam, ezeket alapul véve megpróbálom összerakni a tökéletes feleséget. Így, női aggyal. Íme, az alapcsomag.

1. Legyen szívdöglesztő!

Nem kell egyből egy modell alkatú csajra gondolni. A teltebb lányok is ugyanúgy lehetnek szuperszexik. A titok nyitja az önbizalomban rejlik. Vannak lányok, akikre ránézel, és azt mondod: "Ez igen! Ő aztán ízig-vérig nő!" A lába ujjától a feje búbjáig sugárzik belőle a magabiztosság. Tudja, mit akar, és azt is, hogy mikor. Na ezt kellene valahogy magunkból is kihozni...

2. Hűséges

Ez alap, nem? Mármint ki akarna feleségül venni valakit, aki lépten-nyomon félrejárkál és a tilosban parkol? Na, de... nem ilyen egyszerű ez. Attól még, hogy hűséges, néha éreztesse a párjával, hogy más férfiak is vágynak rá. Nem kell komoly dolgokra gondolni, elég, ha az ő jelenlétében rákacsint egy másik palira. Mert így a férfiban felizzik az ősi állati ösztön. Az az ő nője, senki nem veheti el! Szóval, kacérkodni kell, de csak okosan.

3. Van humora

A pasik szeretik, ha a csaj érti és értékeli a vicceket. Nevessen mindenen, amit mondanak neki, de az aranyszabályt sose szegje meg: mindig vele és sohasem rajta! Mert ha egy nő kiröhögi a férfit, amikor az valamit elbénázott, akkor vége. Vigasztalhatja és engesztelheti napestig...

Azt hiszem, ez a három dolog az alapja az egésznek. Aztán vannak extrák, amik nem feltétlenül szükségesek, de nem ártanak.

1. Főzés

Klassz, ha jó vagy benne, bár valljuk be, nélküle sem áll meg az élet. De ha egy csaj szívdöglesztő, és még nokedlit is tud szaggatni, az az igazi tuti... Legalábbis sok férfi szerint.

2. Dögös, mégsem kerül sokba!

Adjon a külsejére, de ne költsön rá egy vagyont. Legyen belőve a haja, de ne járjon folyton fodrászhoz. Sminkeljen, de ne vakoljon. A természetesség hatását keltse, de közben azért legyen benne valami extra. Csinos ruhákban járjon, de ne kelljen sok pénzt költeni rá.

3. Ott is legyen, meg nem is...

Nem árt, ha van hobbija, amivel leköti magát. Ebből látszik, hogy milyen karizmatikus egyéniség - plusz a pasinak is lesz ideje a saját dolgaira. Ne legyen pióca, de azért éreztesse, hogy törődik a párjával. Néha vágyakozzon az egyedüllétre... de közben inkább mégse.

Azt hiszem, kezdek rájönni a tökéletes feleség titkára. A sok-sok ellentmondás mind azért van, mert mindannyian mások vagyunk. Emiatt mindenkinek más lesz a prioritás. Szerintem nem létezik olyan nő, aki első blikkre tökéletes feleség lesz. Maximum azzá válunk az évek során. Ha akarunk, persze. Egy dolog viszont kétségkívül szükséges hozzá - az őszinte, önzetlen szerelem...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.