magazin kibeszélő megcsalás feleség házasság szerető
Kitti fejében kavarogtak a gondolatok, szívére mázsás súlyként nehezedtek az emlékek, korábbi életéről és a döntéséről. Kezében azt a megfakult mustársárga színű csempét forgatta, ami a konyhából megmaradt.

Eszébe jutott Gyuri és a kapcsolatuk. Nem indult zökkenőmentesen, de övék volt a világ legnagyobb szerelme. A fiú hosszú ideig kitartóan udvarolt a tőle jóval idősebb nőnek, aki végül hosszas hezitálás után beadta a derekát. Gyuri fess volt, magas, sportos és észvesztően férfias. Bármiről tudott vele beszélgetni, itta a srác szavait. A környezetükben akadtak drukkerek, ellendrukkerek, de ők kitartottak. Három évig. Ennyi adatott meg kettejüknek.

Az okok között sok minden szerepelt, csak az nem, hogy ne szeretnék egymást. A nő kitartóan hitte, hogy a férfi a szakítás után átgondolja a problémáikat, majd megbeszélik, és ott folytatják, ahol abbahagyták. De nem így történt. Kitti szíve majd' megszakadt, bármit tett, a szerelmét már nem tudta visszaszerezni. Elveszítette az egyetlen férfit, akit valaha is szeretett.

Az évek peregtek, mint a homokszemek, ők viszont nem találkoztak többé. A korábbi baráti társaság szétszéledt, Gyuri eltűnt, senki nem tudta, mi van vele. Egészen egy napfényes májusi reggelig. A barát, akivel Kitti ezer éve nem beszélt, azzal hívta fel, hogy összefutott Gyurival. Állítólag kisimult volt, és boldogan mesélt új életéről, amiben a gyönyörű gyerekeké és egy szerető feleségé volt a főszerep. A lány egyik szeme sírt, a másik nevetett. Örült, hogy a férfi boldog, de azt nagyon bánta, hogy nem vele.

Nem akart ezzel foglalkozni. Elmúlt, vége. Nem értette, miért gondol rá mégis. Végül összeszedte a bátorságát és ráírt. Meglepődött, mert Gyuri száma nem változott, és szinte azonnal válaszolt az üzenetre. Majd néhány hívás után lebeszéltek egy kávézást. Kitti boldogan készülődött a találkozóra, és azonnal hevesebben vert a szíve, ahogy meglátta a másikat befordulni a sarkon. Vonzóbb volt, mint valaha. Úgy tűnt, neki sem közömbös a nő, órákig beszélgettek.

Kínosan kerülték, ami anno kettejük között volt, és azt sem hozták szóba, mit gondolnak most a másikról. Kiderült, hogy a munkahelyük két saroknyira van egymástól, így a találkozások sűrűsödtek, és hetente többször is együtt ebédeltek.

Forrás: Shutterstock

Kitti próbálta nem túl komolyan venni a dolgot. Ám hamar be kellett látnia, már rég túl van azon a ponton, amikor még elhitetheti magával, hogy nem érdekli a férfi. Ráadásul úgy tűnt, az érzés kölcsönös. Néhány hét után szóba került a család is. Gyuri elmondta, hogy imádja a lányait és szereti a nejét, de vele sosem volt akkora lángolás, mint köztük. Majd megkérdezte Kittit, lenne-e kedve feleleveníteni a régi időket. A lány ekkorra már újra fülig szerelmes volt belé, így feltételek nélkül igent mondott.

Ez volt az első hiba. A szállodai szex nem azt hozta, amit remélt. Gyuri kapkodva szedte magára a ruháit és úgy viharzott el, hogy közben a feleségével beszélt telefonon. Ezt még lenyelte, mert azt hitte, ez csak egy alkalom, a következő másképp lesz. De az is szinte ugyanolyan forgatókönyv szerint zajlott. A negyedik alkalomra a férfi el sem ment.

Majd amikor Kitti megjegyezte, hogy egy üzenetet megérdemelt volna, a férfi kioktatta, hogy az égvilágon semmit nem jelent az életében. Csak vissza akarta adni, amit szerinte ő kapott egykor. Kitti megalázva és összetörve hagyta ott a szállodai szobát, majd megszakított Gyurival minden kapcsolatot.

Most a konyhában állt, az utolsó csempével, amit a férfival választottak még évekkel ezelőtt. Már csak ez árválkodott a szétvert helyiségben. Fogta és földhöz vágta, majd jó darabig bámulta a darabjait. Laci így talált rá. Csodálkozva kérdezte, mi történt, hiszen tudta, hogy a lány valamiért meg akarta tartani az utolsó darabot... Kitti azt mondta, véletlenül tört szét - ennek így kellett lennie. Új párja pedig csendben összesöpörte a maradványokat, majd lelkesen újságolta, hogy a megrendelt dekorlap is megjön holnap. A mester végre belekezdhet a felújításba a közös lakásukban...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.