magazin kibeszélő párkeresés stratégia hódítás ismerkedés
Azt hiszem, nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, mindannyian találkoztunk már olyan fiúkkal, akiktől fejvesztve menekültünk. Egy-két hiba persze még belefér. De mi van, ha a kiszemelt túltolja a dolgokat?

Mint mondjuk, az alábbi három típus...

A romantikus hős

Adott egy kedves, aranyos fiú. Megvan a kémia. Örülsz, mint majom a farkának, hogy most megnyerted a lottó ötöst. Beszélgettek, randiztok, ismerkedtek. Két-három alkalom után azonban motoszkálni kezd benned egy gondolat legbelül: hogy ezzel a sráccal nem stimmel valami... Mert szereted, ha bókolnak, ha kedveskednek. Ha éreztetik, hogy szeretnének megkapni. Ám ettől még kellenek a "kötelező" körök.

A kis rituálék, ami miatt izgalmas és érdekes az egész helyzet. És ha a srác már a második randin közli, hogy élete szerelme vagy és meghalna nélküled, abban nincs semmi izgalom. Ha pedig fejből fújja a jövendő gyerekeitek nevét, és azt is eltervezte, hol fogtok élni, az már egyenesen ijesztő. Értem én, hogy talán csak cukiskodik. De ha valaki nálam ajtóstól ront a házba, legtöbbször azzal a lendülettel ki is száguld a hátsó ajtón...

A kőkemény főnyeremény

Az megvan, mikor a srác odaáll melléd a szórakozóhelyen, és úgy teszi fel a "kőkóla" kérdést, mintha szívességet tenne? Ilyenkor mindig jókat röhögtem. Annó, még tacskó koromban, mellém libbent egy srác a klubban. Nem tagadom, igencsak helyes volt, bár az izompóló+feszülős farmer kombó sosem volt a zsánerem.

De amint elkezdte tolni ezt a lekezelő stílust, már csak nevettem. Vérig sértődve közölte, hogy nem érti, mi a probléma: más csaj már attól maga alá pisil, ha egyáltalán szóba áll velük. Na, ilyenkor jöhet az a válasz, hogy akkor kopogtasson annál a másik csajnál. Az ilyen csávók csak egy dologra jók, hogy egy kicsit legeltesd rajtuk a szemed. De amint közeledik, futás!

A hablaty király

Meglát, és eláll tőled a szava. Annyira izgul szegény, hogy összevissza beszél. Ez a szitu akár aranyos is lehetne, de van az a pont, amikor már inkább ciki, mint cuki. Szintén régen történt, hogy egy szórakozóhelyen leszólított egy srác. Látásból ismertem, de semmi több. 20 percnyi "mi a hobbid" szintű társalgás után úgy gondolta, beveti a nagyágyút, és a következő bókkal vágott állcsúcson: "Pont úgy nézel ki, mint anyukád."

Hát kösz szépen! Mármint tudom, hogy anyukám szép, mert az. Csak hát 38 év van köztünk... És 15-16 évesen nem biztos, hogy az a vágya az ember lányának, hogy 50+-osnak nézzék. Szóval, srácok, tessék pontosan fogalmazni! Az "olyan szép szemed van, mint anyukádnak" oké, de az "úgy nézel ki, mint ő" tiltólistás. Különben villámgyorsan le fog lépni a csaj a szerencsétlen bók után...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.