szex kibeszélő filmek szerelem magazin valóság
Sok milliószor láttunk már szexjelenetet egy-egy filmben. Nem a pornóról beszélek, csak úgy általánosságban egy akármilyen stílusú filmről. Legyen az vígjáték, vagy épp egy ultra komoly akciófilm. Egy kis etyepetye mindig megfűszerezi a dolgokat.

Na, de... minél több ilyennel találkozom, annál jobban kirajzolódnak az életszerűtlen helyzetek, amin visítva röhögök a TV előtt.

Szivi, ess nekem a motorháztetőn!

Ez az egyik kedvencem. Nyár van, bazi meleg, mindenkiről folyik a víz. Persze főhőseink túlfűtött érzelmeinek semmi nem szabhat gátat. A férfi gondol egyet, felkapja a nőt, és játszi könnyedséggel feldobja a motorháztetőre, hogy majd most jól megszeretgeti. A csaj pedig már jó szokáshoz híven nyögdécsel is, mint egy pornósztár. A kamera svenkel, és minden pózból láthatjuk, hogy milyen tökéletesen kidolgozott a férfi felsőteste és milyen tökéletes idomokkal rendelkezik a lány.

Na most ezt a szitut próbáljuk átvinni a való életbe! Mint említettem, nyár van, és BAZI MELEG. Ilyenkor még talán hajnalban van kedve az embernek a másikhoz érni. Mikor nem azt érzed, hogy egy ültő helyedben elolvadsz és szétfolysz a padlón.

De tegyük fel, hogy felüt valami az embernek és úgy gondolja: ő itt és most akar minket magáévá tenni. Felkap... ha fel tud, ugye, mert nem mindenki hollywoodi színésznő paraméterekkel rendelkezik. Rádob a motorháztetőre. Alattam konkrétan behorpadna. Na mindegy. A folytatás? Szerintem mindannyian jártunk már úgy, hogy csak véletlenül hozzáértünk a forró kasznihoz. Ordítva könyörögtünk az életünkért. Nemhogy még pucér fenékkel lambadázzunk azon a tüzes fémdarabon!

Romantika a fürdőszobában

Következő nagy kedvencem a fürdőszoba jelenet. Én nem értem, de valahogy mindig akkora fürdőszobák vannak a filmekben, mint a halandó ember nappalija. Azért valljuk be, hogy egy akkora helyiségben nem jelenthet túl nagy nehézséget kivitelezni a dolgokat. De most képzeljük el a saját otthonunkban! A fürdőszobák a legtöbb helyen nem túl nagyok. Kád vagy kabin, kézmosó, néhány helyen még a WC is ott nyomorog, meg talán a mosógép. És ennyi. Van egy kis helyed bepaszírozni magad, elvégzed a dolgod, és kijössz.

A másik, hogy a fürdőszoba természetéből adódóan csúszik! Neki ez a szuperképessége. Bármit csinálsz, a padló, kád vagy kabin CSÚSZIK! Első megmozdulásnál garantált az instant combnyaktörés. Esetleg egy kis agyrázkódás, bordatörés. Attól függ, mekkora lendülettel estek egymásra, miután valamelyikőtöknek tuti fix, hogy kicsúszik a talaj a lába alól.

Mindig mindenki szexi fehérneműben jár?

Végül pedig egy olyan észrevétel, ami kifejezetten megmosolyogtat. A nők, legyen az bármilyen élethelyzet - bevásárlásból vagy konditeremből hazaérve, vagy épp a hétvégi nagytakarítás után hullafáradtan pihegve -, mindig tökéletes, egymáshoz passzoló, méregdrága fehérneműben parádéznak. Amit persze a férfi egyetlen kézmozdulattal tép le és dob a sarokba. Mégis hogyan?!

Mármint nyilván van az embernek egy szép repertoárja, és próbál úgy öltözni, hogy jól nézzenek ki együtt. De mégis mekkora pénztemető lenne már, ha minden alkalommal újat kell venni, mert kedves Tarzan úgy szereti Jane-t, hogy mindent lecibál róla?

És most a szemem előtt bevillan, ahogy a bevállalósak a cikket olvasva azt mondják: "Nem lehet ezeket kivitelezni? Fogd meg a söröm!" Kellemes időtöltést!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.