Miért a Hargitai Dental Studióban készülnek a legjobb minőségű tömések?

PR cikk
Ha Ön is szeretne szép és egészséges fogakat, akkor érdemes olyan fogászati rendelőt választania, ahol a legmodernebb technikákat és anyagokat alkalmazzák. A Hargitai Dental Studióban nemcsak a fogpótlások és a kerámia héjak terén nyújtanak prémium szolgáltatást, hanem a tömések készítésében is. De miért különlegesek a Hargitai Dental Studio tömései?

A titok a kofferdam izolálásban rejlik. Ez egy olyan eljárás, amely során egy gumilepedővel elszigetelik a kezelt fogat vagy fogakat a szájüregtől. Így elkerülhető, hogy a nyálban lévő baktériumok bekerüljenek az előkészített üregbe, és alászuvasodást okozzanak. A kofferdam izolálás segít, hogy az elkészített tömések a magas esztétika mellett hosszú élettartamúak is legyenek.

Forrás: drhargitai.hu

A másik fontos tényező a mikroszkóp használata. A Hargitai Dental Studióban Magyarország első GLOBAL (amerikai) fogászati mikroszkópja található, amelyet nemcsak gyökérkezeléseknél, hanem minden fogászati kezelésnél alkalmaznak. A mikroszkóp extra nagyítása lehetővé teszi, hogy a fogorvosok a legapróbb részleteket is lássák és precízen dolgozzanak. Így elkerülhetőek az esetleges hibák és szövődmények.

A harmadik dolog, amire nagy figyelmet fordítanak a Hargitai Dental Studioban, az a helyes és szoros kontaktpontok kialakítása. A kontaktpontok azok a helyek, ahol a fogak egymáshoz érnek. Ha ezek nem megfelelőek, akkor ételmaradék ragadhat be közéjük, ami szuvasodást és ínygyulladást okozhat. A Hargitai Dental Studioban speciális eszközökkel és anyagokkal biztosítják, hogy a tömött fogak tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és az ellenkező fogsorra.

A negyedik dolog pedig nem más, mint a legmagasabb minőségű anyaghasználat. A Hargitai Dental Studioban csak olyan tömőanyagokat használnak, amelyek bizonyítottan tartósak, kopásállók és színtartók. A prémium láthatatlan töméseket Cosmodent Renamel névre hallgató amerikai tömőanyagból készítik, amely egy ötcsillagos, magas minősítésű termék. Ezen anyag használata külön képzést igényel, amelyet Dr. Hargitai Máté el is végzett. Egyedi technológiával készülnek a tömések: rétegzéssel, festéssel és magas fényre polírozással. Az eredmény láthatatlan tömések, amelyek 15-20 évig sem színeződnek el!

HARGITAI DENTAL STÚDIÓ

1085 Budapest, Stáhly u. 2.
Telefon: +36-70-624-3909
E-mail: fogorvos@drhargitai.hu
Kapcsolattartó: Dr. Hargitai Máté
drhargitai.hu

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.