szex kibeszélő szerelem házasság
Félek bemenni a hálószobába. De talán még jobban félek kimondani: nem kívánom a férjemet.

Szeretem. Talán még az életemnél is jobban. Tiszta szívből - még ha ez rohadt giccsesen is hangzik. Elolvadok egy érintésétől és a leggyengébb poénjától is. Imádom nézni, ahogy alkot. Sunyiban figyelni, ahogy elmélyülten dolgozik a maga kis univerzumában. Mosáskor szeretem beszívni a ruháiból áradó enyhén áporodott, kicsit szúrós, de semmiképpen sem kellemetlen illatot.

Forrás: Shutterstock

Ezek után még kegyetlenebb a tudat, hogy képtelen vagyok szeretkezni vele. Szégyen és lelkiismeret-furdalás egyvelege mardos, mikor a hálószoba ajtajában állok. Minden sejtemmel szurkolok, hogy ne legyen ébren.

Sőt, aludjon olyan mélyen, hogy fel se ébredjen, mikor nesztelenül becsusszanok a közös takaró alá. A takaró alá, ami nem két különálló darab, hanem egy nagy. Mintegy fémjelezve, hogy itt aztán nem hűlt ki a hitvesi ágy. "Mi nem olyanok vagyunk, mint sokan mások, akik kisgyerekeket nevelnek! Mi összetartozunk testben és lélekben!"

Az álmaimban mindenképpen. A fricska az egészben, hogy a vágyaimban is. Nemcsak a férjem vágyik a testemre, hanem én is az övére. Szeretnék újra eszeveszetten szeretkezni. Gátlások és korlátok nélkül. Szeretném lenyomni a kilincset, és meztelen testtel, leheletnyi parfümmel a nyakamon melléfeküdni - és hagyni, hogy birtokba vegye a testem. Akarom, hogy ne csak a fejemben létezzen vad erotika. Valami felsőbb erőhöz fohászkodom, hogy adjon útmutatást. Mondja meg, vagy legalább rejtjelezze le nekem, hogy mi történik.

  • Miért tűnik el a bennem izzó vágy egy szempillantás alatt?
  • Hogyan lehetséges, hogy a selyem ágynemű, a meztelen testem és a férjem ágaskodó férfiassága nem felkelti, hanem kioltja az ösztöneimet?
  • Hol a fekete lyuk? Miről maradok le a kilincs, az ágyba csusszanás és a mereven ágaskodó hímtag között? Ki és melyik dimenzióban lopja el a vágyaimat?

Tudom, hogy szeret. Azt is, hogy ki fog tartani mellettem - részben vallási, részben társadalmi nyomásból. Azzal is tisztában vagyok, hogy szenved. És többé-kevésbé felfogja, hogy én is szenvedek. Még ha megérteni nem is tudja, elfogadni meg még annyira sem.

Mint ahogy én sem. Van egy oltári nagy csontváz a szekrényemben, ami időzített bombaként ül az életemen. Érzékelem, hogy baj van, de nem tudom, hogy merre szaladjak segítségért. Hiszen azt nem mondhatom, hogy gond van a libidómmal. Azt sem, hogy ne fantáziálnék a szexről. És még csak azt sem, hogy más férfira vágynék.

Forrás: Shutterstock

Egyszerűen csak úgy érzem, mintha elfelejtett volna játszani a lelkem húrjain. Befekszem az ágyba, és a felfedezésre váró nő egy csapásra használati tárgynak érzi magát. Olyan, mintha a pillanat századmásodperce alatt elillanna az izgalom, és ott maradna helyette egy jégtömbbé manifesztálódott test. A test, ami ugyan az enyém, de nem engedelmeskedik nekem. Nem mozdul, nem ölel, és nem reagál semmire. Csupán csak várja, hogy túlessen az aktuson - ha már nem menekülhet előle...

Áldott a félhomály - vagy a rutin, ki tudja? Mindenesetre a legkisebb zörej nélkül nyúlok a síkosítóért. Hagyom, hogy belém kerüljön némi cirógatás kíséretében. Csak úgy, ahogy a férjem is. Egyszerre próbálok túlélni és belül mélyen hinni, hogy ezzel jót teszek neki, magamnak és a gyerekeimnek. De közben tudom, hogy mindez önámítás.

Bármilyen hihetetlen is, nem az aktus a legrosszabb. Még csak nem is a pillanat, amikor kinyúlok a síkosítóért. Hanem a fájdalom, ami akkor kerít hatalmába igazán, mikor a hideg selyem ágyneműbe burkolózva hallgatom a kielégült szuszogását...

Baranyai Kata novellája

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.