magazin nők kibeszélő férfi Petrás Lilla vonzalom párkeresés
Mind bedőltünk már nekik. Aztán sírtunk. Pedig olyan kiismerhetőek, sőt, könnyen felismerhetőek! Íme, egy kis segédlet, hogy miről veheted észre, ha olyan pasival van dolgod, akivel nem érdemes kezdeni. Akkor se, ha oooooolyan jó lenne, ha igaz lenne.

A hóhányó

Ő az, aki viccesen kijelenti, hogy te vagy a "munkahelyi felesége". Sőt, teátrálisan hoz neked egy muffint a büféből, amit az összes kollégád szeme láttára - és szórakoztatására - térdre borulva ad át. Nyilván viccel. De néha felmerül benned, hogy elvégre minden viccnek van alapja...

Mindenesetre azért jobb, ha nem lepődsz meg, amikor kiderül, hogy az irodaház minden emeletén van egy munkahelyi felesége/hugicája/anyukája/múzsája. Ja és otthon van egy barátnője is - persze a világ minden kincséért se tenne ki vele közös képet a Facebookra! Az ellehetetlenítené a konstans hóhányás-udvarlást.

Forrás: Shutterstock

A guru

Pontosabban "gurura issza magát". (Bár néhányan józanul is tolják a műfajt.) Ő mélyen a szemedbe nézve megfejti a lelked/aurád/pszichéd titkait - a megfogalmazás hitrendszer függő. Kedvenc mondatai: "de én ismerlek", "engem ne akarj becsapni", "érzem a lelked" (bruttó 17 perces ismeretség után). Ha lerázod, akkor fél óra múlva már egy másik lányt ment meg saját magától - pont ugyanezekkel a szófordulatokkal.

Az elméleti Rómeó

A pasi, akiről tényleg nem érted, hogy miért nincs csaja - illetve miért hagyják ott pár hét után. Rengeteget beszél arról, hogy mennyire vágyik egy rendes nőre, egy kiegyensúlyozott kapcsolatra és természetesen családra. És te sajnálod őt. De amint talál egy lányt, egyetlen szalmaszálat sem hajlandó érte keresztbe tenni. Minden fontosabb (munka, sport, pihenés, haverok), mint az, hogy áldozatot hozzon a kapcsolatért.

Hiszen ő az, aki ELMÉLETILEG akar családot, de "nehogy már azt várja el tőle valaki, hogy..." A fogékonyabb lányok egy ideig elhiszik, hogy velük van a baj, és túl sokat várnak el a pasitól. Elhiteti velük, hogy igazából ők a hisztisek, akaratosak, esetleg el vannak kényeztetve.

A szomorú szemű művész

Általában Kurt Cobainnek képzeli magát, és 3 percen belül kiderül, hogy őt senki sem érti meg, csak te. És még soha nem találkozott olyan lánnyal, aki előtt ennyire meg mer nyílni. A hiszékenyebb lányok csak sokára döbbennek rá, hogy mindenkinek ezt mondja.

Veszélyes vele kapcsolatba kezdeni, mert halálosan és végzetesen beleszeret minden nőnemű lénybe, aki biztosítja őt arról, hogy ő igazán különleges, lenyűgözően eredeti és művészi. Ez akár egy délután alatt 3-szor is megeshet vele. Akkor is, ha kapcsolatban van.

Forrás: Shutterstock

A csillogó szemű forradalmár

Ő ugyanolyan, mint a szomorú szemű művész, csak nem passzívan szenved, hanem aktívan. Tehát világmegváltó tervei és elméletei vannak, és nem bánná, ha bekerülne a történelemkönyvekbe. Direkt külföldi szavakat használ, és minden filozófustól tud idézni. egy mondatot. Célja, hogy butának érezd magad. És olyan szürke kisegérnek, aki egyébként fel sem tűnne egy ilyen lenyűgöző Férfinak.

Ezért szerencsésnek érezheted magad, hogy a megfelelő pillanatban találkoztatok, kiemel téged, és megengedi, hogy TE legyél az ő erős asszonya és támasza. Ettől neked különlegesnek és megtisztelve kellene érezned magad, hiszen így a dicsfényéből rád is juthat. Kapcsolatba kezdeni vele is veszélyes, hiszen könnyen elhiteti veled, hogy a létezésed egyetlen célja, hogy őt támogasd a céljai elérésében.

A vitrinfiú

Ő olyan szép, mint egy műalkotás. Szép a haja, ragyogó a mosolya, szabályosan karakteres az arca, magas, és a teste... ó, az a gyönyörű teste! Az ing is úgy áll rajta, hogy az ember lányának könnyek futnak szemébe. Egész nap el tudnád nézegetni. De sajnos ő csak ennyit tud. Kb. 5 percig tudtok beszélgetni, mert kifogytok a témákból. Pontosabban ő a gondolatokból. Ilyenkor időhúzás gyanánt picit poénkodtok. De hosszú távon nem tudnál mit kezdeni vele. Legfeljebb betennéd otthon a vitrinbe, hogy nézegethesd.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.