Facebook kibeszélő párkapcsolat exbarátnő Instagram szakítás
Vajon miért nem tudjuk elengedni azt a bizonyos másik nőt és miért hasonlítjuk magunkat állandóan hozzá?

A napokban böngésztem a TikTokot, s egyszer csak a szemem elé került egy rövid szösszenet Selena Gomezről és Hailey Bieberről. A videókészítő azt prezentálta az összevágott fotók és videók által, hogy miután Justin Bieber és az énekesnő kapcsolata véget ért, majd az énekes összejött Hailey-vel, a modell furcsán erőteljes érdeklődést kezdett mutatni Seli iránt.

Rendszeresen leutánozta a közösségi bejegyzéseit, lemásolta Selena egyik tetoválását, hasonló ruhákat és frizurákat hordott – mintha attól félt volna, hogy Justin ideálja továbbra is a babaarcú volt Disney-sztár.

Kifejezetten bizarr, hogy ez nemcsak a kapcsolatuk kezdeti szakaszára volt jellemző: Hailey továbbra is hajlamos már-már obszesszíven viselkedni, ha Seliről, esetleg az ő barátairól van szó. Legutóbb például egy olyan felvételt kaptak fel a videómegosztók, amelyben Hailey Taylor Swiftről fejti ki a véleményét igen sajátságos stílusban: az ujjával a nyitott szájába mutatva hányást imitál.

Persze Selenát sem kellett félteni: leírta, hogy hiába a gonoszkodás, a szakma egyik legnagyobb királynője továbbra is az ő drága barátnője, bárki bármit mond vagy tesz.

Nem vagyok egy celebpletyka-függő egyén, így tényleg nem tudom, mi történt pontosan a két híresség között, ám az tény, hogy Hailey viselkedése sokak számára ismerős lehet.

Forrás: Shutterstock

Én sosem voltam féltékeny vagy irigykedő típus, és bár soha nem gondoltam volna, hogy eljutok addig a pontig, velem is előfordult már, hogy a frusztrációtól remegő gyomorral nézegettem azokat a nőket a közösségi oldalakon, akikért elhagytak vagy akik korábban voltak a párom életének részei.

Kínzó kérdések zakatoltak a fejemben: „Mitől jobb „ez", mint én? Ő miért érdemli meg a szeretetét és én miért nem? Mit tudott a páromnak / exemnek adni, amit nekem nem sikerül / sikerült?" és hasonlók.

Hiába próbáltam fegyelmezni magam, amint volt pár unalmas percem, rögtön megnéztem, vajon posztolt-e valamit, amin fröcsöghetek magamban. Iszonyúan szégyellem ezt az egészet és tényleg nagyon szomorúnak tartom, hogy én erre képes voltam, de a szívet tépő fájdalom és a szeretethiány nagy úr. Teljesen kiforgatja önmagukból még a legbéketűrőbb, legszeretetteljesebb egyéneket is és sajnos ilyenkor nincs más megoldás, csak az önvizsgálat, a tapasztalatszerzés és a nagybetűs TANULÁS.

Okulás a saját hibáinkból, annak feltérképezése, hogy mi az, amit korábban rosszul csináltunk párkapcsolati téren és kőkemény küzdelem, mert másképp sosem lépünk túl a nehéz időszakon. Remélem, egyszer Hailey is eljut az önfejlesztés ezen pontjáig és lezárhatják ezt a kínos cicaharcot Selenával.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.