Amikor az ágyban zseniális, de az életben katasztrófa…

szex Barátság extrákkal kibeszélő vonzalom kapcsolat
"El fog múlni" - mondta Sára a barátnőjének együttérzően, aki éppen az exe után pityergett. Nem sokkal több mint fél évet voltak együtt, és annak ellenére, hogy a lány fülig szerelmes volt, véget vetett a kapcsolatnak.

Máté soha nem hívta vissza, sosem érdekelte, hogy milyen napja volt a lánynak. Ezt pedig hosszú távon nem lehet bírni. Legalábbis Ivett nem bírta, nem látta komolyabb jövőjét a kapcsolatuknak. Azon pedig már rég túl volt, hogy bárkit is meg akarjon változtatni. Így hát, röpke hat hónapnyi randizás után, szakított a fiúval. Most pedig a legjobb barátnője vállán sír: "Talán rosszul döntöttem? Talán mégis lehetett volna ebből valami? Úgy hiányzik!" - ismételgette elhaló hangon.

Aztán néhány hét gyász után elege lett abból, hogy az exe után sóvárogjon. Újra nyitni kezdett a világ felé: felhúzta a táncos cipőjét, a miniszoknyát, és nekiindult a belvárosnak a csajokkal. Hajnalban azonban - már jó néhány koktél után - ahelyett, hogy hazaindult volna, még beugrott az egyik haverja házibulijába. Sára nem hagyta magára, vele tartott, nehogy baja essen a már nem szomjas barátnőjének.

Azonban mikor beléptek az ajtón, mindkettőjük szája tátva maradt - szinte az elsők között pillantották meg Ivett exét.

Erre egy cseppet sem számítottak, hiszen teljesen más baráti körbe tartoztak. A lány erőt vett magán, és csupán egy flegma köszönéssel jelezte, hogy észrevette.

Forrás: Shutterstock

Máté azonban nem hagyta annyiban, odament a hozzá. Először csak a hogyléte felől érdeklődött, majd mindkettőjük pulzusa az egekbe szökött. Nem volt megállás a srác lákásáig, ami, néhány saroknyira volt a házibulitól. A teraszról nézték végig a napfelkeltét, majd ebben a romantikában egymásnak estek. A szex mindig is rendben volt köztük, de most olyan varázslatosak voltak a körülmények és a viszontlátás, hogy nem akarták egymást elengedni. Együtt töltötték az egész napot, de az együttlét most sem szerelemről, hanem a testi vágyakról szólt.

A csodálatos éjszaka - illetve hajnal - ellenére, az újrakezdésről szó sem lehetett - mindketten tisztában voltak vele, hogy ez csupán kémia. Egyikőjük sem szerette volna erre építeni a jövőjét. Így az az őrült ötletük támadt, hogy amíg egyik félnek sincs senkije, addig miért is ne lehetnének barátok némi extrával? Persze, ezt kimondani sokkal könnyebb, mint hosszú távon megvalósítani. Az újdonsült barátok másfél év után belátták, hogy amíg egymás testét élvezik, addig nem tudják más mellett letenni a voksukat.

Az egymás iránti vágy miatt több kapcsolat is elillant az életükből, így idővel belátták: vagy szívvel-lélekkel együtt, vagy sehogy. Ha ezt tovább folytatják, sosem lehet egészséges kapcsolata egyikőjüknek sem.

Persze, ahogy az lenni szokott, az utolsó együttlét után fogadalmat tettek egymásnak: "Ha 35 évesen még nem lesz se neked, se nekem senkim, akkor megpróbáljuk együtt." Ezek után nem kellett sok idő, és Ivettre rátalált az igaz szerelem, akivel nemcsak a szex, de a lelki kapocs is megvolt. Néhány évvel később pedig Máté is megnősült, de a mai napig jó szívvel és egy halvány mosollyal gondolnak vissza egymásra.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.