párkapcsolat kibeszélő férfi zaklatás kapcsolat önhittség nemet mondani
A bárpultnál állt, és már órák óta Annát méregette. Bejött neki a nő vékony dereka, a hosszú lábai, a huncut mosolya és a szexi mozgása. Nem tudott vele betelni. Minden héten eljött a klubba, mert tudta, hogy Anna itt lesz. Kicsit már mániákussá vált, de nem tudott mit tenni, a csinos nő teljesen megbabonázta.

Bencének nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, és miután pár hónapig nyalogatta a sebeit, úgy döntött, itt az ideje belevetnie magát a csajozásba. Feljelentkezett online társkeresőkre, volt is pár randija, de egyik nő sem fogta meg igazán. Anna azonban más volt. Amikor pár hete először megpillantotta egy péntek este, úgy érezte, igen, ő az a nő, akire mindig is vágyott. Gyönyörű volt, kívánatos, látszólag otthonosan mozgott a klubban, és mindenkivel nagyon kedves volt, többek között vele is. Bence próbált többször is kezdeményezni, meghívta egy italra, igyekezett vele beszédbe elegyedni, de Anna minden egyes alkalommal visszautasította.

Bence ezt nem vette nagyon magára, szent meggyőződése volt, hogy Anna és ő tökéletesen összeillenek és ezt előbb vagy utóbb a nő is észre fogja venni. Minden péntek este felvett egy elegáns inget, egy drága karórát, és a legdrágább italt rendelte, csak hogy Anna lássa, milyen jól megy neki.

Csak ivott és ivott és arra gondolt, hogy ő micsoda jó parti, hisz jóképű, van pénze, családot akar, gyereket, ő mindent meg tud Annának adni, amire a nő valaha is vágyott.

Gondolatban már ezerszer végigsimította a nő nyakát, a derekát, majd szép lassan levetkőztette és szenvedélyesen a magáévá tette. Már a gondolattól is erekciója lett, úgy érezte, hogy nem ülhet tovább tétlenül.

Forrás: Shutterstock

Aznap már másodjára ment oda Annához és kérdezte meg, hogy nem lenne-e kedve meginni vele egy koktélt. A nő kedvesen, de határozottan mondott nemet, majd hátat fordított és elkezdett egy barátnőjével beszélgetni. Bence éktelen haragra gerjedt. Hát nem látja ez a nő, hogy ő mi mindent tudna neki nyújtani? Nem látja, hogy itt áll előtte a tökéletes férfi? Új taktikához folyamodott. Újra Annához fordult és biztosította afelől, hogy ő nem akar tőle semmit és természetesen megérti, hogy ő nem akar vele ismerkedni, csak szeretné elmondani neki, hogy mennyire csodálatos nőnek tartja. Anna itt még illedelmesen mosolygott, de látszott, hogy fogytán a türelme. Bence azonban ebből is csak annyit látott, hogy tessék, mosolyog, akkor még biztos van remény.

Következő pénteken korábban ment oda, azzal a szánt szándékkal, hogy bármi is lesz, ő bizony elcsábítja Annát. Igaz, megígérte neki, hogy visszafogja magát, de a nők amúgy is híresek arról, hogy akkor is nemet mondanak, amikor valójában igent gondolnak. És hát, egy ilyen pasira, mint ő, hogy is mondhatna bárki nemet? Leült a kedvenc asztalához és várt. Amikor meglátta a nőt, felpattant és odalépett hozzá. Anna szemében azonban vonzalom helyett dühöt és félelmet látott:

- Te jó ég, ezt már nem hiszem el! Nem érted, hogy a nem az nem? Rosszul vagyok már attól, ahogy órákon át kéjesen méregetsz és egyáltalán nem tartod tiszteletben, amit kérek – fakadt ki a lány.

Bence elsápadt, próbálta Annát nyugtatgatni, megérintette és igyekezett magához húzni, azonban a következő pillanatban megtermett verőlegények jelentek meg körülötte és felszólították, hogy azonnal hagyja el a klubot és soha nem jöjjön vissza.

- Nem tűrünk itt meg senkit, aki zaklatja a vendégeinket – hangzott el a mondat, ami nagyon fájt Bencének.

Hogy ő meg a zaklatás? De hát ő csak próbálta Annát megismerni, akkora bűn ez? Különben is, mit vonaglott akkor előtte ez a hülye csaj, ha ennyire frigid. Bezzeg ő mindent megadott volna neki, amire valaha is vágyott, de ha nem kell, akkor rendben, táncolgasson csak tovább a klubban. Amúgy is megmondta neki, hogy tiszteletben tartja a kérését, minek kellett ebből ekkora ügyet csinálni? "Minden nő egy hülye k*rva" – gondolta.

Otthon aztán meggyőzte magát, hogy a lány már biztos nagyon megbánta, amit tett, de úgy döntött, hogy ad neki még egy esélyt. Órákon át keresgélte Annát a Facebookon, majd amikor éjjel 2-kor megtalálta, ráírt, hogy ő nem haragszik és még mindig szívesen megismerné. Persze válasz nem érkezett, ő pedig a mai napig nem érti, hogy Anna miért nem ismerte fel, hogy ő mennyire boldoggá tudta volna őt tenni.

Nyitókép: Shutterstock

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy valaki nem értette meg, hogy nem akarsz tőle semmit? Hogy reagáltál?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.