"A férjed velem kefél!" - Tényleg azt hitted, hogy ennyivel belekavarhatsz a házasságunkba?

párkapcsolat kibeszélő megcsalás kapcsolat üzenet féltékenység szerető
Egyik éjjel bekapcsolva felejtettem a wifimet. Mindig kiiktatom, mert valami rejtélyes oknál fogva rengeteg embernek épp éjszaka jut eszébe írkálni a másiknak. Én pedig akkor aludni szeretek. De valamiért akkor a némítás elmaradt.

Már félálomban voltam, amikor megriadtam a tipikus messengerhangra. Felkaptam a telefont, hogy kikapcsolom, de valahogy nem hagyott nyugodni a dolog. Megnéztem az üzenetet, aztán úgy is maradtam egy időre, tűnődve, mélázva.

Hogy ez meg mi a franc? Ugyanis egy számomra ismeretlen csaj küldte. A profilképe alapján egy tipikus Miss Pics@. Ez még nem is lett volna elgondolkodtató, mert a külső egy dolog, bár azért el kell ismernem, ezeknek a csajoknak tipikus kinézete van. Mind ugyanolyan. Kiszedett szemöldök, amit aztán tetoválással pótolnak. Kacsa száj, vakolat a fejükön és egyenfrizura. De oké, mondom, ne legyenek előítéleteim.

Forrás: Shutterstock

Aztán persze mégis beigazolódott, hogy a hölgyike nem okos és éppen olyan, amilyennek gondoltam. Ugyanis ennyit közölt velem az üzenetben: A férjed velem kefél, amikor nem veled van.

Annyira ledöbbentem a helyzet morbiditásán és képtelenségén, hogy csupán ennyit válaszoltam: Egészségedre!

Megnézte, szünet. Na, gondoltam, elkezdtek kattogni a fogaskerekek. Beletelt egy kis időbe, mert a csaj nyilvánvalóan nem volt okos, de gondoltam, kivárom. Kezdett szórakoztatni a dolog. A férjem ugyanis a világ leghűségesebb pasasa. Rengeteget dolgozik, mindig pontosan tudom, hol van, mert folyton képeket küldözget, amin itt-ott vigyorog valahol a magasban. És nem utolsó sorban egész nap szerelmes üzenetekkel bombáz. Szóval munka közben kilőve a megcsalás ténye. Egyébként meg itthon van, úgy kell néha kirobbantani, ugyan menjen már el a barátaival pecázni vagy akármi. Így a történet elég érdekes volt.

Akkor már gyanakodtam, hogy ez valami szarkavaró picsa lehet, aki talán bepróbálkozott a férjemnél, de esélytelenül, és hát ismerjük a savanyú szőlő történetet. Ha nekem nem lehet jó, neked se legyen az. Úgyhogy a picike, borsónyi agyában megfogalmazódott a bosszú gondolata, hogy most aztán jól bekavar a házasságunkba, és majd nevethet a markába, amikor elválunk. És természetesen az én férjem majd ész nélkül rohan az ő karjaiba, vigasztalódni.

Mikor idáig jutottam a gondolatmenetben, már erősen kellett röhögnöm, de visszafojtottam. Nem akartam az egész családot felnyeríteni, tehát vártam a választ. Ami meg is érkezett, kábé egy óra múlva! Azta, gondoltam magamban, azért ez nem semmi! Egy óra kellett, hogy a kis buksijában megszülessen egy általa frappánsnak gondolt válasz.

Nehogy azt hidd, hogy most te vagy a menő! Azt hiszed, mindent tudsz, de nem is dolgozni jár a férjed, hanem hozzám. Én olyat tudok neki adni, amit te nem.

Forrás: Shutterstock

Úgy gondoltam, én ugyan bele nem megyek ilyen agyhalott drámázásba, nem vagyok hajlandó erre a szintre lesüllyedni. De tény, a kegyelemdöfést meg kellett adni és úgy hiszem, ehhez a legjobb megoldást találtam ki. Felébresztettem a férjem, megmutattam neki az üzenetet. Könnyesre röhögte magát. Akkor jutott eszünkbe, hogy mesélte egyik nap, hogy letiltott valami csajt, mert üzengetni kezdett neki. Mint kiderült, Miss Picsasága volt. Felvettem a beszélgetésbe a férjemet is, aki elegánsan ennyit fűzött hozzá a diskurzushoz:

Hello! Régen nevettünk ilyen jót a feleségemmel, köszi, hogy segítettél ebben.

Bekucorodtunk a közös nagy takarónk alá és vihorászva vártuk a reakciót. Azért biztos ami biztos, szóltam az emberemnek, hogy valószínűleg ez sok idő lesz, mert lassan dolgozik odaát a rendszer. Lelki szemeim előtt megjelent a nőcike: láttam, hogy elborította az agyát az értetlenség, meg a düh, és minden egyéb. Biztos voltam abban, hogy képtelen felfogni, mi történt. Felfoghatatlan számára, hogy a jól kitervelt kis asszója hatástalan maradt. Biztos nem ez volt az első próbálkozása és talán sok helyen sikerrel is járt. Sok nő azonnal ugrik az ilyesmire, mert azért a zöld szemű szörny sunyi tud lenni és be tud férkőzni ide-oda. Itt meg ilyen válaszokat kap. Még meg is sajnáltam kicsit.

Végül kaptunk egy gyalázkodó litániát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy bezzeg akkor, amikor ők együtt voltak, nem így viselkedett a férjem. Rötyögtünk egy utolsót, letiltottam Miss Picsát és lefeküdtünk. Begömbölyödtem kis kiflinek, és már aludtunk is.

Nyitókép: Shutterstock

Szerinted a történetben szereplő hölgy jól reagált arra, hogy egy idegen nő üzenetet küldött neki, hogy a férje vele csalja meg?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.