Barista vagy mixer? Így lehetsz mindkettő profi szinten és rövid idő alatt!

PR cikk
A barista és mixer kifejezések ma már többet jelentenek jól hangzó, modern szavaknál. Napjaink két olyan menő szakmáját takarják, melyekkel pályakezdő és pályaváltó fiatalként is könnyen lábra állhatunk és megteremthetjük a saját egzisztenciánkat. Természetesen mindkettő elsajátításához szükség van egy nagy adag elszántságra, kitartásra és alázatra, de ha a legjobb iskola falai között szerezzük a tudást, könnyen és gyorsan profikká válhatunk.  

Mikor válaszd a vendéglátást? Hol tanulhatod meg a barista és mixer szakma alapjait egyszerre? Mitől piacvezetők a Best Mixer tanfolyamok? Mutatjuk az utat, bátran kövess minket!

Forrás: Freepik

Ezért éri meg a vendéglátás modern szakterületeit választani

Te is észrevetted már, hogy gombamódra szaporodnak a specialty kávézók és a hétvégi bulikban is profik keverik a koktélokat? Mióta a minőség megfizetése nem csak “luxus”, hanem a mindennapok része, azóta a vendéglátásban is egyre nagyobb igény van a szakavatott baristákra és mixerekre.

Az iparágon belül egyébként is évek óta kapkodnak a jól képzett szakemberekért, hiszen a COVID-19 járványhullámai után fellépő munkaerőhiányt sok helyen még most sem sikerült pótolni. Többek között ezért sem véletlen, hogy jelenleg ugyanolyan versenyképes fizetést lehet szerezni a vendéglátás modern szakterületein belül, mintha a diplománkban található foglalkozásunkat töltenénk be.

Forrás: Freepik

Mikor jöhet szóba egy barista vagy mixer képzés?

Akár a bártender, akár a barista szakma álljon is hozzád közelebb, egyet fontos tisztázni: mindkettő esetén bele kell adnod apait-anyait. Hátterükben komoly, összetett szaktudás áll, amiknek elsajátítása csakis akkor lesz sikeres (te magad is akkor leszel sikeres), hogyha a legnagyobb odaadás és strapabírás mellett dolgozol.

A speciális technikák kitanulása mellett:

  • fejlesztened kell a kommunikációs és problémamegoldó képességed;
  • meg kell tudnod szólalni idegen nyelven;
  • rugalmasan kell hozzáállnod a legtöbb akadály legyőzéséhez;
  • alázattal és türelemmel kell fogadnod a kihívásokat;
  • fel kell ismerned, hogy a nehézségek tesznek az egyik legprofibb szakemberré.

Ha ezeket a sorokat olvasva úgy érzed, hogy számodra ez a hozzáállás szimpatikus, mi több, valahol szinte ösztönös is, akkor érdemes mixer vagy barista képzések után nézned!

Best Mixer tanfolyamok: 15 éve az élvonalban

Amikor azt írtuk egyik “legjobb”, nem csak egy üres frázist puffogtatunk. Tényleg a legkiemelkedőbb képzési helyre gondoltunk, ami jelenleg Magyarországon nem más, mint a 15 éve működésben lévő Best Mixer. Rengeteg pozitívumot fel tudunk hozni a piacvezető cég mellett, de most szűkítjük a kört, és a mai igényekhez mérten a legrelevánsabbakkal kezdjük a sort.

A Best Mixernél a 15 egy varázszám. Amellett, hogy 15 évvel ezelőtt indult a története, mára az iskolái is pont ekkora számban vannak jelen az ország legfrekventáltabb pontjain. Ennek köszönhetően a fővárosiak mellett a vidéken élők is lehetőséget kapnak a színvonalas oktatásra, amivel rengeteg pénzt meg tudnak spórolni. Nincs szükség költözésre és napi többórás utazásra sem.

Forrás: Freepik

A helyszín fontos szempont, de ami talán ennél is lényegesebb: a tanfolyamok színvonala. A Best Mixer iskolái csúcstechnológiás környezetet és személyre szabható tanrendet biztosítanak a tanuláshoz minden hallgatónak. Az oktatási időpontok nincsenek előre kőbe vésve, így igény esetén akár szombati napokon vagy egy héten több alkalommal is képezheted magad. Ezért, ha ügyesen tervezel, több év helyett akár 3-4 hét alatt szakmát szerezhetsz.

Ha a Best Mixert választod, attól sem kell tartanod, hogy mi következik a képzések elvégzése után. Egyrészt egy kétnyelvű, nemzetközileg akkreditált bizonyítványt kapsz, amit a világon mindenhol elismernek, másrészt a sikeres vizsga után azonnal kiválaszthatod, hogy hol szeretnél dolgozni. A Best Mixer munkaközvetítő iskolaként is működik, így a tanulmányaid végén belföldi és külföldi munkalehetőségeket kínál; segíti az azonnali elhelyezkedést. Ócenjáró hajó, de Ciprus is szóba jöhet – a döntés a te kezedben van!

Forrás: Freepik

Így szerezhetsz egyszerre két szakmát egy áráért!

A Best Mixer a gyors szakma- és munkaszerzési lehetőség mellett abban is támogat, hogy egy képzés áráért egyszerre tudd kipróbálni magad baristaként és mixerként. Tanfolyamai között számos kombinált ajánlatot találsz, amikre kedvezményes áron jelentkezhetsz. A legjobb, hogy a díjak mellé nem tartozik apróbetűs rész, mindent pont úgy biztosítanak, ahogy az fel van tüntetve.

Ha még szívesen győzködnéd magad, nézz rá a Best Mixer Facebook kommentárjaira és Google értékeléseire! A számok magukért beszélnek! :)

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.