magazin kibeszélő felnőtt masszázsszalon masszázs masszőr torokmasszázs
A születésnapomra nemcsak azt a bizonyos, első kalandot kaptam ajándékba, hanem egyéb apróságokat is. A barátnők úgy gondolták, a negyvenet méltó módon illik megünnepelni, nagy bulival és sok-sok meglepetéssel. Ezek egyike volt a masszázskupon, amiről talán meg is feledkeztem volna, ha nem áll be a nyakam.

Napokon át szenvedtem a fájdalomtól, sem a kenőcsök, sem a fájdalomcsillapítók nem használtak. Olyan volt, mintha satuba fogtak volna, és mikor reggelente át akartam kelni a zebrán, teljes testből kellett forduljak, és úgy néztem körbe, mint valami komikus rajzfilmfigura. Valamelyik este, miközben egy netes cikk tanácsára forró vízben áztattam magam, hátha feloldódik a görcs, vadul chateltem az egyik barátnőmmel. Pont azzal, akitől a masszázskupont kaptam.

Megkérdezte elhasználtam-e, és mikor szabadkozva közöltem vele, hogy elfelejtettem, azt mondta, hogy akkor itt a megfelelő alkalom. Az erős férfikezek vele is csodát műveltek, és ha meglátom, kik a masszőrfiúk, belőlem is visszajáró vendég lesz. Kösz, gondoltam magamban, ennyire nem vagyok kiéhezve a férfiakra, de most akár meg is taposhatnának és egy egész óvodáscsoport is ugrálhatna rajtam, ha ettől eltűnik végre az a rohadt görcs!

Forrás: Shutterstock

Másnap ebédidőben felhívtam a számot és pénteken este már ott álltam a szalon ajtajában. Számomra tök ismeretlen környéken jártam, egy négyemeletes, újépítésű társasház előtt, és vártam, hogy valaki válaszoljon a kaputelefonra. Hosszú csengetés után hallottam a kattanást, majd a berregést és nyílt az ajtó. A lépcsőházban rögtön jobbra kellett forduljak, átmentem egy kis belső udvaron, ahol a szalon ajtaja pont felcsapódott és egy kalapos, napszemüveget viselő hölgy sietett el mellettem nagy lendülettel.

Szinte becsusszantam az ajtón. A padlószőnyeggel borított előtérben, de még a recepciós pult mögött sem találtam senkit. A mennyezetre szerelt hangszóróból szólt a keleties zenével kevert természethang, hallottam a madárcsicsergést, a faágakról csöpögő esővizet, az élő erdőt. Teljesen belefeledkeztem a hangokba és elsőre azt se vettem észre, hogy valaki megfogta a felkaromat. Lassan kinyitottam az idő közben becsukott szememet és egy alacsony, filigrán, de szép arcú lány nézett rám.

Megmondtam a nevemet, ő pedig hellyel kínált, és amilyen észrevétlenül megjelent, ugyanígy el is tűnt a szemem elől. Senkit nem láttam bejönni vagy elhagyni a szalont, és a masszőrök sem mutatkoztak, az előtérben pedig a fekete bőrfoteleken, egy dohányzóasztalon és a plafonig érő dísznövényeken kívül nem volt semmi más. A sötét színnel festett falakat alulról vörös fény világította meg, szinte félhomályban ültem a minden mozdulatra megreccsenő fotelben. Nem tudom, honnan, de a kis hölgy ismét felbukkant, a semmiből előttem termett és kérte, hogy kövessen.

Apró, gyors, szinte hangtalan léptekkel közlekedett a padlószőnyegen, egyenes, rideg tartása, testének szabályossága nem volt összhangban az arcából áradó kedvességgel és nyitottsággal. Bekísért a recepció melletti függönyön keresztül egy végig vörös fényben úszó, fekete falú folyosóra, el egészen a leghátul található, nyitott ajtóig. Megfordult, az arcán ott ült az a kedves mosoly és egyszerűen csak intett a kezével, hogy menjek be, vetkőzzek le, hamarosan érkezik a masszőr.

A hátam mögött csukódott az ajtó. A táskámat letettem a sarokban álló pultra, a ruháimat vállfára akasztottam és egy pillanatra elgondolkoztam azon, magamon hagyjam-e a fehérneműmet, hiszen mégiscsak a nyakam miatt jöttem. A kezem indult a melltartóm csatja felé, amikor felnyílt a fal, szó szerint és egy rejtett ajtón át belépett a masszőrsrác. Úgy nézett rám, mint aki nem számított arra, hogy bárkit is talál a szobában, de hamar eltűnt az arcáról a pillanatnyi zavar.

Nyugodtan vegyél le mindent, ha neked úgy kényelmes – mondta, majd becsukva a titokajtót, hátat fordított nekem. Gyorsan lekaptam a melltartót, a bugyimat nem, és leakasztottam a köntöst a falról. A vállfa hangjára a srác megfordult és akárcsak a kis hölgy az előbb, ő is egy kézmozdulattal jelezte, feküdjek fel az ágyra. Szó nélkül odaléptem, levettem a köntöst és hasra feküdtem. Éreztem, ahogy a fenekemre terít valamit, felerősödtek a természethangok és még nagyobb homály borul a szobára.

Hallottam, ahogy valamit pumpál, majd összedörzsöli a kezét és óvatosan hozzáér a hátamhoz. Egyre erősebben kezdett masszírozni és mielőtt megszólalhattam volna, a kezével kitapintotta a görcsöt a nyakamban. A fejem benne volt az ágy végén lévő lyukban, arccal a padlót bámultam, csak lassan sikerült elengednem magam. Sosem voltam még profi masszőrnél, de tényleg úgy éreztem, kidolgoz belőlem minden feszültséget, fáradtságot és görcsöt. Alig pár perc után a mennyekben jártam.

Forrás: Shutterstock

Megfordulhatsz – hallottam kellemes hangját, én pedig az álom és az ébrenlét határán táncolva ólmos mozdulatokkal először az oldalamra, majd a hátamra fordultam. Éreztem, ahogy olajos-krémes hátamra tapad az ágyra terített lepedő, és az a törölköző, ami eddig a fenekemen volt, most visszakerült rám, a csípőmre. Újabb pumpálás és egymáshoz dörzsölődő kezek súrlódó hangja szűrődött át a tudatom ködén. Távolról hallottam mindent, mintha valahol teljesen máshol jártam volna.

Olyan volt a masszázs, mint egy forró fürdő, egy jó szex és egy kiadós alvás együtt. Teljesen ellazultam és azt kívántam, sose érjen véget.

Nem törődtem azzal, mi történik körülöttem, mi történik velem és az sem tűnt fel először, hogy a kezem megindult lefelé és pont nekiütközött a masszőrsrác testének. Éreztem a mozgását, ahogy dolgozik a vállamon, miközben a kezemhez hozzásimult a lába, a lágyéka. Ekkor eltalált egy pontot a nyakamnál, szó szerint belenyúlt a görcsbe, amitől összerándult a kezem, de nem a levegőre markoltam rá.

Az lett gyanús, hogy elengedte a vállamat és abbamaradt az addig egészen ritmusosnak ható mozgása. A bal markomban továbbra is lágyan szorítottam a farkát, amely egyre nagyobb és vastagabb lett, már teljesen kitöltötte a kezemet. Felültem az ágyon és anélkül hogy a félhomályban láttam volna, hogy mit csinálok, kibújtattam a nadrágjából és számba vettem a szerszámát. Éreztem, ahogy megfeszül a teste, a háttérben szóló természethangokon át is hallottam, ahogy felszisszen.

Hátradőltem, ő pedig mintha tudta volna, mire vágyok, odalépett masszázságy végéhez, kiakasztotta a támaszt, és ahogy lassan hátrahajlott a fejemet, megjelent előttem méretes farka. Láttam közeledni, és hagytam, hogy behatoljon a számba. Ilyen mélyen eddig még egy férfi sem ismert meg engem...

Amikor kifelé jövet ránéztem a recepciósra és kis huncutságot láttam a mosolyában, akaratlanul is odakaptam a számhoz a kezem...

Voltál már erotikus masszázson?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.