szerelem vágyak kibeszélő függés érzések
Hat óra késéssel érkezett, de ó, annyira szerettem volna... Szerettem volna egy rózsát! És ő tüskéit levetve jött, szelíd, angyal arccal. Nehezen bomló, szar anyag, lézengő virágszál, jöttment szerelem.

Amikor először láttam, félhold volt, most meg egészen teli. Akkor azt a fülledt, forró, szalmabála szagú nyári éjszakát muzsikaszó kísérte, és mi önfeledt cigánykereket vetettünk benne. Gyermek lelkünk egészen összeért, mezítelen egy egész.

Szép vagy. Szikár vagy. Fogaid épek. Szép vagyok. Vékony vagyok. Fogaim épek. Nem tudom a neved. Nem tudod a nevem. Erdőkirálynőnek hívsz. Narkós kölyökarc. Dekadens báj. Szerinted túl szép vagyok. Nem illek hozzád. Cigánykerék, cigányzene. Fülledt, izzadt, puha csók. Horgony tetkó. Lüktető kezed. Izzó mi. Volt benned valami.

Közben hirtelen ránk őszült a szeptember. A leveleid megsárgultak, ócska papírra vetett szavak lettek. A tinta elhalványult, de én őrzöm, míg élek - mert most már örökké szeretlek. Talán valami különös oknál fogva majd szublimálnak a mondataid. Üres oldalak lesznek. Értékes, ütött-kopott, emlékek. De én majd sohasem feledlek, te habókos, félküllős, nyári szerelem.

Olcsó drog vagy, függöm tőled. Végigjárod a testem, kitágítod az ereimet - mélykékek ma este. Tüzet raksz, kifésülöd a hajam, felkötöd, és csak nézel. Szomorú szemeidben látom, ahogy visszatükröződik a kandallóban lobogó mágikus erő. Mi baj van, virágom?

Forrás: Erdősi Petra saját fotója

Olcsó drog vagyok, függesz tőlem. Többé már nincs szükséged más anyagra. Már nem tudsz nélkülem élni, már túl késő. Mélyen beinhalálsz, és lent tartasz. Előre szenvedsz, hogy a kerítésen kívül már nem létezünk többé. A félelmeidet csak a réten bőgő szarvasok hada töri meg-meg. Karomba zárlak, megnyugtatlak, hogy leszek még társad a táncban.

Negyvenkét óra puha, gimiízű csók. Tinédzser lamúr. A peronra hat órával korábban érkezel majd, és én ígérem, ott leszek. Nemsokára találkozunk!

Utóirat: Ó, mama! Tudod, ha ma este halnék meg, ne bánkódjatok, mert boldogan döglesztett meg a szerelem.


Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.