szerelem kibeszélő igazi párkapcsolat társkeresés párkeresés kapcsolat elérhetetlen
Ádám már a második szigetkört futotta, de még mindig fűtötte a tehetetlen düh. Nem értette, hogy Réka miért szakított vele, amikor ő mindent, sőt még annál is többet beletett a kapcsolatukba. Abban a pillanatban megszólt a telefon, Eszter kereste, de ő képtelen volt most vele foglalkozni. Csak a saját fájdalmával volt elfoglalva, képtelen volt túllépni a sérelmein.

Ádám pár hónappal azelőtt, egy salsa buliban találkozott először Rékával. Csinos lánynak tartotta, de nem volt érte oda különösebben, Réka viszont elég egyértelműen a tudomására adta, hogy vonzódik hozzá. Időről-időre összefutottak, és a lány mindig kereste a társaságát, szabályosan kellette magát, hogy felkérje táncolni. Egy fülledt nyári este aztán megtört a jég, kicsit többet ittak a kelleténél és Réka lakásában kötöttek ki. Meglepően jól működött a kémia közöttük, úgyhogy Ádám úgy döntött, hogy ezt kár lenne itt abbahagyni, azt azonban őszintén elmondta Rékának, hogy ő nem akar mellette elköteleződni, csak a szexkapcsolat jöhet szóba.

A lány először húzta a száját, valójában nem erre vágyott, de nem akarta Ádámot elveszíteni, úgyhogy belement a dologba. Először csak hetente találkoztak, aztán már hetente kétszer, míg Ádám észre nem vette, hogy elkezdett valamit érezni Réka iránt. A lány viszont egyre távolságtartóbb lett, már nem kereste olyan gyakran és nem volt olyan lelkes, mint a megismerkedésük kezdetén, úgyhogy Ádám elhatározta, hogy beveti magát.

Virágot vett, elvitte Rékát vacsorázni egy elegáns helyre és még azt is felajánlotta neki, hogy vegyenek ki egy kis házat a Mátrában az egyik hétvégén. Most már ő volt az, aki a találkozókat kezdeményezte, és az egyik este töredelmesen bevallotta, hogy kezd beleszeretni a lányba.

Forrás: Shutterstock

Réka hebegett-habogott, majd kinyögte, hogy benne megváltozott valami és nem szeretné ezt a kapcsolatot folytatni. Bár jól érzi magát Ádámmal, de nem szerelmes és ha ez eddig nem alakult ki, valószínűleg nem is fog. Ádám úgy érezte magát, mint akit leforráztak, egyszerűen nem hitte el, hogy ez történik. Napokig csak ténfergett a lakásban, senkivel sem volt hajlandó beszélni, épp csak a kutyát vitte le sétálni.

Így történt, hogy egy véletlen folytán megismerkedett Eszterrel, aki aznap estére bevállalta a barátnője tacskóját. A két kutya nagy érdeklődést mutatott egymás iránt, így a fiatalok is beszélgetésbe elegyedtek. Ádám egy pillanatra még Rékáról is elfeledkezett, Eszter vidámsága és pozitív kisugárzása teljesen elvarázsolta. Gyorsan el is kérte a számát és még aznap este küldött neki egy üzenetet, hogy addig üsse a vasat, amíg még meleg. Az ismerkedésük heves és szenvedélyes volt, és ami a legfontosabb, kölcsönösen érdeklődtek egymás iránt.

Pár hét múlva Ádám épp Eszter mellett ült egy kávézóban és a lány csacsogását hallgatta, amikor az utcán meglátta Rékát... egy idegen pasival kézen fogva. Kifutott a vér az arcából, legszívesebben odarohant volna, de tartania kellett magát, hogy Eszter ne vegyen észre semmit. Hiába volt a lány végtelenül kedves és vonzó, Ádám ezután csak Rékára tudott gondolni és arra, ahogyan visszautasította őt. Amikor elköszönt Esztertől, beült a kocsiba, maximumra csavarta a hangerőt és ordított, ahogy a torkán kifért.

Abban a pár órában felszínre tört a keserves csalódás és düh, amit Rékával kapcsolatban érzett. Utálta, hogy nem volt neki elég jó, hogy hiába tett meg mindent a kapcsolat végén, nem volt elég. Sajnálta magát, és ezzel egyidőben jobban vágyott az exére, mint valaha. Aznap este úgy döntött, hogy rákérdez Rékánál, nincs-e bármi esély arra, hogy visszakapja őt, de az üzenetet véletlenül Eszternek küldte el. Kétségbeesetten próbálta kimagyarázni a dolgot, de Eszter hallani sem akart róla többé. Akkor történt meg vele először és utoljára, hogy elveszített egy értékes nőt, miközben az elérhetetlen után szaladt...

Nyitókép: Shutterstock

Előfordult már veled, hogy tisztán szexkapcsolatot terveztél és szerelem lett belőle?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.