allergia Cikatridina2022 kibeszélő szexuális élet
Ha te is olyan „szerencsés" vagy, mint én, akkor el tudod képzelni, mit jelent a nyári allergiaszezon. Egy olyan nyűg, amely gyakorlatilag megkeseríti a nyarat, mert olyan érzést kölcsönöz, mintha egy kicsit folyton meg lennél fázva. 40 fokban...

Ezzel persze már sokan megbékéltünk, hiszen vannak mindenféle gyógyszerek, amelyekkel enyhíthetők a tünetek. Kinek ez, kinek az működik, de én úgy voltam vele, adok egy jó nagy lórúgást a testemnek, hogy minél hamarabb jobban legyek, mert már megőrültem saját magamtól.

Éjszakánként úgy dobáltam magam az ágyban, mint akinek rohama van, nem kaptam levegőt, köhögtem, kiszáradtam, orrcseppeztem, ittam, pisiltem, elaludtam, majd felébredtem, és kezdődött mindez elölről. Amikor sokadik napja telt így az éjszaka, akkor már Dávid se akart mellettem aludni, amit maximálisan megértettem – ha tehettem volna, én is szívesen megváltam volna magamtól. Ez persze nem tett jót a magánéletünknek sem, hiszen az esti összebújások, az apró érintések meg persze a szex nagyjából totálisan eltűnt a hétköznapokból, és mindez az allergiám miatt.

Szóval a fenti okok miatt én olyan gyógyszert írattam fel, amiben a világ ÖSSZES hisztaminja benne volt, és ennek megfelelően elég hamar el is kezdett hatni. Madarat lehetett volna velem fogadni az örömtől, hiszen végre nem úgy lélegeztem, mint Darth Vader, ami az alvásminőségemnek és a szexuális életemnek is kifejezetten jót tett. Végre visszanyertem a régi, normális életemet, és én sem voltam többé elviselhetetlen boszorka, aki csak arra jó, hogy máglyára vessék.

Forrás: Shutterstock

Már azt hittem, minden rendben lesz...

De persze nem, mert 2-3 hét után azt vettem észre, hogy valami nem úgy működik odalent, mint szokott. Hiába kívánom elképesztően Dávidot, egyszerűen nem leszek nedves. Ilyen problémám nekem még az életben nem volt, maximum akkor, ha valóban nem kívántam a szexet. De olyan, hogy szeretném, és a testem nem úgy reagál, még életemben nem történt velem. Nagyon ijesztő érzés, és persze magyarázatra is szorul, főleg Dávid felé, aki nem ehhez van tőlem szokva, és érthetően aggódott...

Szegénykém azt gondolta, biztosan nem szeretem már, vagy nem tetszik úgy, mint régen, pedig semmi ilyesmiről nem volt szó. Egyszerűen csak valami elromlott, és nem a fejemben, nem a szívemben, hanem a testemben. Úgyhogy, mint sokszor máskor, most is először a google volt az első, „akit" megkérdeztem, és szerencsémre találtam egy csoportot a témában. Igaz, sokat kellet gyomlálni, de idővel rátaláltam a magyarázatra.

Kiderült, hogy az áldásos hatású, erős allergiagyógyszerem mellékhatásaként van hüvelyszárazságom. Ajánlottak egy jó kis kúpot, amely segített helyreállítani a békét a testemben, ráadásul egy olyan készítménnyel, ami hormonmentes, így nem kellett további kemikáliával bombázni magam.

Most ismét békesség van otthon: a légzésem, az idegrendszerem és a szexuális életem is rendben van.

Nyitókép: Shutterstock

A cikk megjelenését a Phytotec Hungária támogatta.

Hirdetés

A Cikatridina patikában recept nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.