érzelmek vágyakozás kibeszélő szerelem utáni vágy
Félsz. Hát persze, hogy félsz szeretni, megint, ismét, újra, vagy még mindig. Sok a seb, a feldolgozatlan, elfojtott fájdalom, amit jobb a magabiztosság álarca mögé rejteni.

Forgószélként kavarog a fejedben a kérdés, hogy ki merd-e tenni a lelked ázni az esőbe. Villámhárító nincs, csak a tető nélküli fal áll benned. De olyan masszívra építetted, hogy azon az se jut át, aki megérdemelné, hogy ne hónapokig tartó kemény munkával bontsa le - ha sikerül neki egyáltalán. Aki igazán kíváncsi rá, hogy mi van a túloldalon.

Mintha régészeti lelet lennél, maradvány egy letűnt korból, ahol még számított a szív, az erő és minden bőrön belüli érték. De puha szőrű ecsettel kell hozzád érni, mert egy hirtelen vagy erősebb mozdulat porrá zúzza benned a bizalmat.

A kint álló topog a fal tövében, valahol a mélyben még ott a bátorság benned is, hogy odalépj a kapuhoz, és beljebb invitáld, de félted a szíved, azt az ökölnyi izomköteget, ami üvegpohárként roppanna szét a csalódástól, és szakadna meg végleg.

"Hát kell ez nekem?" - teszed fel a kérdést magadnak.

Az "igen-nem" hadsereg a gyomrodban tartja az ütközetet, pedig a választ pontosan tudod. Szomjazod a szerelmet, ami elől menekülsz. Remegsz érte, mint piás az olcsó borért, a sejtjeid kórusban sikoltják, a zsigereid lüktetve akarják.

De te ki akarod üríteni a szíved. Kiköltöztetni belőle minden érzést, hogy ne fájjon semmi, robot üzemmódra állítani félholt lelked, a nem-érzés zsibbadt állapotában lebegni, és ettől remélni a totális boldogságot. De hiába dobod az érzelmek zúzdájába, és falod nagykanállal a fájdalmat - habzsolnád a szerelmet, ha nem félnél.

Forrás: Shutterstock

Rohadt vágyfüggők vagyunk, lógunk a szeren, és pusztulat vár ránk, ha nem kaphatunk. Hát hagyd, hogy a falad előtt toporgó esélyt kapjon! Hagyd, hogy átfolyhasson a vénádba szúrt szerelem az érhálózaton, forduljon fel a világunk, lógjunk fejjel lefelé, rúgjuk a csillagokat a sarkunkkal, élvezzük az agyunkba tóduló bódulatot! Leheljük ki az "egyszer megszűnik a hatása" bűzös félelmét a szánkon!

Húzd hát magadhoz a dílert, a pontot, ahonnan az anyag beszerezhető, mert kell a szer, különben megszűnünk létezni. Kell neked is, mint a levegő, mert beindul a szív, mint egy vegyszerpumpa, duzzadnak a szervek, tolja a sejtjeinkbe az Életet, a mindent építő és egyszerre pusztító érzést, mert emberből vagyunk, rohadt vágyfüggők.

Engedd be a dílert!

Szegő Lindi

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.