Egyéjszakás kaland: az érzés, amikor magad sem érted, hogyan gabalyodtatok össze

buli kibeszélő magazin szórakozóhely Flört
Hónapok óta nem voltam együtt senkivel. Már vágytam az intimitásra, és teljesen váratlanul egy egyéjszakás kalandban találtam magamat. Amikor felkeltem, mellettem feküdt a srác, akivel végig táncoltam az éjszakát, én meg csak arra tudtam gondolni, mi történhetett múlt éjszaka, hogy épp őt tudtam összeszedni?!

Hetekkel ezelőtt megbeszéltem egy barátnőmmel, hogy leutazom hozzá vidékre. Mindketten be voltunk zsongva, hogy találkozunk és átbulizzuk az egész éjszakát. Számoltuk vissza a napokat, és emlékszem, aznap keményen dolgoztam, hogy mihamarabb végezzek a feladataimmal. Fogalmam sincs, mitől aggódtam oly nagyon, mert az este bizonyította, hogy fáradtan sem okoz gondot a szórakozás.

A vonatállomásról úgy sétáltam el Gréta lakásáig, mintha csak hazafele tartanék. Nem tudott kijönni elém, ezért feltaláltam magam és az okostelefonomra bíztam az utat. Húsz perc gyaloglás után megérkeztem hozzá, és fröccsel kezdtünk hangolódni az estére. Miután összekészülődtünk, elindultunk egy kocsmába, ahol megismertem a munkatársait, köztük Petit is. Szimpatikus, kedves, ugyanakkor csendes srác volt. Nem tűnt nyitottnak, sőt, úgy éreztem, hogy szinte zavarban van a társaságunkban.

Később átmentünk egy szórakozóhelyre, ahol a fröccs mellett más ital is lecsúszott. Élveztük az este minden percét. A 2000-es évek kedvencei mentek, és jobbnál jobb dalok követték egymást.

Úgy vágtam neki az estének, hogy nem szeretnék bepasizni vagy bárkit közel engedni magamhoz, de az események felülmúlták minden várakozásomat.

Egy srác meghívta Grétát egy italra, Peti pedig úgy döntött, hogy megtáncoltat engem. Nemcsak fantasztikusan táncolt, de megnyílt és elképesztően jót beszélgettünk. Aztán egy váratlan pillanatban elcsattant az első csók.

Forrás: Shutterstock

Együtt töltöttük az estét. Hajnali 5-ig táncoltunk, és végig buliztuk az éjszakát. Amikor bezárt a szórakozóhely, leszakadt az ég, de minket ez sem érdekelt. Peti odaadta a kabátját, hogy ne fázzak, és kéz a kézben legalább egy órát sétáltunk az esőben. A többiek kiabálták hátulról, hogy keressünk egy buszmegállót. Petivel egyszerre láttunk meg egyet, mindkettőnket elkapta a hangulat, és versenyt futottunk, melyikünk ér oda hamarabb.

Mintha egy béna, amerikai-tinisorozatban találtuk volna magunkat, annyira szabadon és ösztönösen éltük meg a pillanatot. Szoros verseny volt, de bőrig ázva, vizes hajjal, mámorosan ismét egymásba gabalyodtunk.

Betértünk egy pékségbe, ahol vettünk reggelit, valamint picit felmelegedtünk. Megvártuk, amíg eláll az eső, és csak utána indultunk tovább. Ekkor ajánlotta fel, hogy lenne-e kedvem Gréta lakása helyett nála tölteni még pár órát. Soha életemben nem csináltam ilyet, de felmentem a lakására. Már az előszobában kihámozott a ruhámból, és meg sem álltunk a hálószobáig.

Reggel, amikor felébredtem, a hajam már száraz volt, a sminkem szétfolyt, és realizáltam, hogy Peti ölelése és a lepedő alatt anyaszült meztelen vagyok. Megtörtént. Azon gondolkodtam, vajon mi késztetett erre engem,? Miért pont Petivel? Kár tagadni, hogy csodás estét töltöttünk együtt, de ő nem az a pasi, akivel érdemes lenne tovább gondolni a történetünket. Bölcsebbnek láttam, ha a mesénket lezárjuk, és elkönyveljük filmbe illő egyéjszakás kalandként. Peti még aludt, én pedig felöltöztem, összeszedtem minden holmimat, és elhagytam a lakását.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.