szex kibeszélő szerelem magazin párkapcsolat gondolatok
Biztosan te is sokat gondolkoztál már azon, mire gondol a párod szex után. Lehet, hogy szoktatok is arról beszélgetni, mi jár éppen a másik fejében. Ám, hogy igazából miről elmélkednek a nők és a férfiak együttlét után, azt csak ők tudják. Általánosságban viszont elmondható, hogy a következő gondolatok mindenki fejében megfordultak már legalább egyszer.

Egy csodálatos szexuális élményen vagy túl álmaid férfijával, de te mégsem tudod elengedni magadat. Meztelenül fekszetek összebújva az ágyon, és meredsz magad elé, amíg ő a plafont bámulja. Mind a kettőtök fejében jár valami, de nem tudjátok, mire gondol a másik. Pedig te nagyon szeretnéd tudni. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha megkérdeznéd, min töpreng annyira.

Ma vagyunk egy éve együtt a szerelmemmel. Elvitt egy romantikus vacsorára, sétáltunk egyet a csodálatosan kivilágított Budapest utcáin, és otthon pedig egy fergetegeset hancúroztunk. Szokásosan bekapcsolt az agyam, és azon kezdtem el gondolkozni utána, milyen is volt egy évvel ezelőtt. Sose felejtem el, mennyi kétely járt akkor a fejemben. De vajon az ő fejében mi játszódott le? Itt az alkalom, hogy megkérdezzem, mire gondolt ő az első alkalom után.

Én:

Mennyire jó pasi és milyen izmos, sose gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen férfi ágyában kötök ki.
És atya ég, milyen jót szexeltünk, de vajon ezt ő is így érzi? Ennyi orgazmust még egyik férfi sem okozott. Nem mond semmit, de neki is jó volt, ugye?
Vagy elrontottam valamit? Lehet, hogy nem így akarta.
Talán most az exére gondol... vele biztosan jobb volt. Tuti látom az arcán, hogy arra gondol.
Szexinek lát egyáltalán? Úristen, mennyire hurkás a hasam, remélem ezt nem vette észre. Gyorsan magamra húzom inkább a takarót.

Ő:

Úristen... Hát ez nagyon ott volt. Mennyire irigylem a nőket, hogy képesek többszörös orgazmusra. Most várhatok harminc percet a következő menetre.
Ilyen teljesítménnyel szerintem a felnőttfilmes iparban is megállnám a helyemet.
Kiszáradtam... VIZEEEEET GYORSAAAAN!
Vajon, miért húzza magára a takarót? Pedig még olyan szívesen nézném a szexi testét! Lehet, hogy nem is volt neki annyira jó? Pedig a nyögései alapján minimum a Holdig repítettem.
Amíg ő elbújik, addig legalább gyorsan megnézem, mi lett a Barcelona meccs végeredménye.
Nagyon éhes vagyok, rendelek magunknak egy nagy pizzát, tuti, hogy ő is örülni fog neki.

Forrás: Shutterstock

Én:

Na jó, biztos nem élvezte, hozzám se ért azóta, és elkezdte nyomkodni a telóját is. Mekkora bunkó. Biztos már keresi a következő lányt, akit ágyba vihet, neki is csak egy voltam a sok közül. Nagyon gyorsan le kell lépnem innen. Csak még pisilnem kell. Gyorsan kiszaladok, úgysem veszi észre.

Ő:

Végre előbújt a takaró alól... Milyen gyönyörű! Azért a fenekét is jól megnéztem, amíg kiszaladt a mosdóba. Nagyon megkívántam. Felejtsük el a pizzát, már csak rá vagyok éhes. Főnyeremény ez a lány. Amint visszajön, elcsábítom újra. Készen állsz, fegyverem?

Én:

Waoo! Én ez elől akartam elmenekülni? Hihetetlen, milyen tökéletes volt másodjára is. Hogy letepert, atyaég! Lehet, hogy nagyon félreértettem valamit. Nem más lányt hívott, hanem vacsorát rendelt, mennyire aranyos. Mint egy igazi lovag. Muszáj lesz valahogy megtartanom.

Ez járt a mi fejünkben azon a bizonyos éjszakán. Kiderült, hogy akkor tényleg csak félreértettem őt, viszont egy nagyon jó beszélgetés kerekedett ki abból, hogy ezt kitárgyaltuk.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.