szerelem vágy kibeszélő párkapcsolat szenvedély
A szerelem csak illúzió. Egy ritka gömbvillám, amely jön, vakítóan ragyogóvá tesz mindent, majd miután felforgatta az életünket, tovaröppen, mintha sosem létezett volna.

Nem marad más, csak az emlékek, a vágyakozás, a fájó űr meg a szomorúság. A rettegés attól, hogy talán soha többé nem adatik meg a számunkra. Erről szólnak a rémhírek, a rossz tapasztalatok, a csalódott emberek szomorú elbeszélései. Azoké, akiknek a szíve keserű lett, tele karcolásokkal, nagyon lassan gyógyuló sebekkel - esetleg olyanokkal, amelyek sosem fognak teljesen behegedni.

Pedig itt vagyunk te és én, a mi különleges történetünk, amely egyedi, értékes, kincsként őrzött csoda. Tizenöt év szerelem. Számunkra természetes, másoknak megfejtésre váró rejtély. Pedig csak találkoznunk kellett - újra.

Elég volt egymás szemébe nézni, és rögtön tudtuk: nem kell hosszasan ismerkednünk, mesélnünk magunkról, mert valahol a múltban már megtettük ezt. Egyszerre dobbant a szívünk - és a lelkünk azonnal felismerte a párját. Mindig is tudtuk, hogy örökké jelen leszünk egymás életében, hogy az édes csók megunhatatlan, az ölelés pedig bársonyosan kellemes lesz.

Tudtuk, mit nyújthat a másik, ahogy azt is: szerelmünk intenzitása sosem csökken majd egy leheletnyit sem. Mert úgy imádjuk egymást, hogy az a másik számára tökéletes. Úgy vágyunk a közös pillanatokra, mintha nem éltünk volna át már ezerszer ezret.

Forrás: Shutterstock

Ezzel a szerelemmel olyan csodát adott nekünk az élet, amely önmagát teremti újra, ugyanazzal a hevülettel és szenvedéllyel. A te személyedben talált rám a férfi, aki a mindenséget adhatja - és meg is akarja adni - a számomra. Én pedig semmi másra nem vágyom, csak rád, és arra, amit nem kell elmagyarázni, csak örömtelin megélni. Ami van, és mindig is lesz. Ami egyszerű, mégis megmagyarázhatatlanul bonyolult.

Tizenöt év szerelem, amely során sosem kellett okokat keresni vagy titkokat megfejteni, csak érezni, ölelni, szeretni. Imádok rád gondolni a távolba meredve, tervezni és megélni, várni és csókolni. Behunyni a szememet, érezni a bőröm minden egyes négyzetcentiméterén finom energiádat, szerelmed csodás frekvenciáját.

Imádom, hogy sosem kell félnem vagy rettegnem attól, hogy meddig tarthat. Mert első perctől fogva tudtuk, hogy örökké - hogy ez nemcsak múló pillanat, hanem életre szóló kaland.

Vágy és szenvedély, amelyben nemcsak a szavaknak van értékük, hanem az együtt töltött csendes perceknek is. Imádom a szemed ragyogását, a füled mellett göndörödő fürtöt, a lelkedet... Imádom, hogy én lehetek az a szerencsés nő, aki boldoggá tesz téged, és te vagy az a férfi, aki földöntúli, kiapadhatatlan szerelemmel szeret. Csodák léteznek, ez már biztos, hiszen itt vagy nekem, én pedig neked.

Tizenöt év szerelem áll mögöttünk - előttünk pedig az örökkévalóság.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.