szex viselkedés kibeszélő magazin férfiak ghosting
Mi, nők cikkeket olvasunk, könyveket bújunk, éjszakákat beszélgetünk át, hogy rájöjjünk, hogy működnek a pasik. Agyalunk, sakkozunk, kombinálunk. Pedig a férfiak sokkal egyszerűbben működnek, mint mi azt hinnénk. Legalábbis a neve elhallgatását kérő interjúalanyom vallomása szerint...

"Manapság minden iszonyú gyorsan történik: gyorskaja, gyors tanulás, instant randik. Jobbra húz, belájkol, nálad vagy nálam?

De bármennyit is változik a világ, az emberi kapcsolatokat érintő vágyaink és elvárásaink mégsem változtak olyan sokat. Ha megkérdeznek egy átlagos nőt, hogy mit is keres egy kapcsolatban, ugyanazt a választ adja, mint amit egy barlanglakó ősasszony mondana: biztonságot.

Még akkor is, ha szupersikeres felsővezető, aki mindent megold egyedül, és foggal becsavarozza a polcot. Mi, férfiak is ugyanazt keressük több ezer éve folyamatosan: a nőt, akire rá lehet bízni a fele királyságot és az utódokat, amíg mi háborúzunk... izé, dolgozunk, és távol vagyunk. Na meg szexet. Lehetőség szerint jó sokszor.

A lányokat nagyon ügyesen ki lehet beszélni a bugyijukból akár az első randin. Kérdés, hogy te mit szeretnél, mert a srác így is, úgy is jól jár: vagy lesz egy jó éjszakája, vagy, ha adsz időt magatoknak, hogy megismerkedjetek, akkor meg lesz egy jó nője.

Nem szemétségből tűnünk el első randis szex után. Egyszerűen már láttunk a nőből mindent, nem tud újat mutatni. "Ha velem hazajön első éjjel, akkor akárki mással is hazamenne..." Lehet, hogy ez valójában nincs így, de akkor is ezt fogjuk gondolni. És akármennyire jó csaj, reggelre már nem lesz érdekes. Nekem ott már nincs dolgom. Nem kell meghódítanom, hogy engem válasszon. Lehet, hogy rohadékok vagyunk emiatt, de nem tehetünk róla.

Forrás: Shutterstock

Van az első szakasz, amikor megtetszik valaki, de nem tudod, hogy te is tetszel-e neki. És amíg erről megbizonyosodsz, az tele van izgalommal és pozitív stresszel. Fel kell kelteni a másik figyelmét. Vajon hogy reagál, ha megszólítom? Megadja a számát? Kellemesen bizserget a gyomorideg, amikor felhívom, vagy amíg várom, hogy válaszol-e az üzenetre.

Nem fogok hazudni, ugyanarra megy ki a játék, mint az egyéjszakásnál: szexet szeretnék. De szívesen megismernénk előtte, hogy kiderítsük: vajon szívesen ébrednénk-e mellette a következő húsz évben. És hogy ezt megtudjuk, meg kell próbálnunk hódítani, odatenni magunkat, randizni vinni. Izgulni, mint egy tinédzser, mert ettől lesz szép.

Ki kell maxolni az összes szakaszt, addig húzni, amíg pont jó. Ki kell élvezni az ismerkedést. A csókolózást. A tapi-smacit, és utána jöhet a várva várt szex is. Ha egyből lefekszünk egymással, akkor elvész az egésznek az izgalma: a csóké, a várakozásé, hogy vajon milyen lesz először együtt.

Nekünk, férfiaknak mindig rohadtul keménynek kell lenni, de pont emiatt van szükségünk kontrasztra. Női gyengédségre. Olyanra, aki elfogad, és nem röhög ki, hogy régimódi vagyok, ha viszek egy szál virágot. Aki a biztonságot keresi. És tetszik, nem tetszik, de ez nem az a csaj, aki első éjjel bemutatja az egész Káma-Szútrát egy félig vadidegennek.

Az az igazság, hogy ha a pároddá válik valaki, akkor annyit szexelhettek majd, amennyi jólesik. Éjjel-nappal. De az elejét, az ismerkedési szakaszt nem lehet később pótolni vagy megismételni. És pont ezért annyira fontos. Még nekünk is, hiába gondoljátok, hogy csak a farkunk után megyünk."

Te egyetértesz ezzel az állásponttal?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.