szerelem kibeszélő csalódás magazin társkeresés gyáva
Remegő lábakkal lépkedtél egyre feljebb a létrán. Féltél a magasságtól, mégis kapaszkodás nélkül, kettesével szedted a lépcsőket.

Észre sem vetted, olyan gyorsan felértél a magasba. Olyan magasságba, amiről korábban csak álmodoztál. De ahogy felértél, azonnal levegő után kapkodva néztél lefelé. Nem szét, nem körül. Kétkedve rögvest azokra a lépcsőfokokra, fordulókra meredtél lefelé, amelyeken feljutottál.

Megrémültél az alattad tátongó mélységtől, és rögtön becsuktad a szemed. Így nem vetted észre, hogy a lépcsők még feljebb is vezetnek. Így nem láttad, ahogy fent várlak, ahogy magabiztosan, emelt tekintettel nyújtom feléd a kezem.

Forrás: Shutterstock

És te így, behunyt szemmel választottál. A biztonságosnak hitt, megszokott talaj mellett döntöttél. Amellett a talaj mellett, amelyen nem velem, hanem mással sétálsz.

Tudom, hogy maradni akartál. Mégis zárt szemekkel, lassan elindultál lefelé, magad után hagyva az eltöltött közös percek emlékeit. Erősen szorítottad az oldalfalat, de így is leértél. Mert le akartál érni. És elmúlt a pillanatokig tartó Mi. És - újra - egy gyenge, erőtlen Ti született meg. És egy magányos Én, akivel Te egy pillanatra, de eggyé váltál. Egy én, aki őszintén és tisztán szeretett. Egy én, akinek sosem ígértél. Egy én, akit talán te is szerettél.

BB

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.