Pilát Gábor: Ha csak a testedet adod bele a szexbe, űr marad a lelkedben (18+)

szex kibeszélő felnőtt szerelem virtuális szex magazin Szer-etet gyűl-ölet párkapcsolat nagymama tanácsok Pilát Gábor
"Az emberek képesek megváltozni, és nem feltétlenül csak egy nagyon nagy trauma hatására, hanem akár úgy is, hogy folyamatosan és kitartóan dolgoznak azon, hogy szabadabbak, boldogabbak, igazabbak és jobbak legyenek" - Pilát Gábor gondolatait olvashatjátok a Szer-etet - Gyűl-ölet című könyvéből a SHE.HU oldalán. Szó lesz párkapcsolatokról, társkeresésről, szerelemről, és persze szexről is.

Nagymama tippjei:

Nagymama, mire figyeljek a szexben?

- Kislányom, az első, hogy ki ne maradj belőle. A második, hogy ha csak a testedet adod bele, akkor az olyan lesz, mint a legfinomabb étel fűszerek nélkül. Ehető ugyan, de hogyha elegendő is lenne a benne levő kalória, az élvezeti értéke kicsiny marad. A harmadik pedig: ha az "agyadat" nem dugják meg Édesem, hamar megtapasztalod a "tele hassal, de mégis éhesen" érzést. Űr marad a lelkedben, és bánni fogod, hogy nem elemet cseréltél inkább.

Nagymama, kivel ne kezdjek párkapcsolatot?

- Aranyoskám, ha úgy is érzed az elején, hogy minden stimmel köztetek, akkor se szabadna soha kapcsolatot kezdeni olyan emberrel, aki a hibáidat veszi észre, és nem pedig az erősségeidet. Az az ember, aki arra figyel, mit nem csinálsz jól, az pont a legfontosabbat nem fogja észrevenni és értékelni. Azt, amiben igazán jól vagy. És tudod, csak azzal leszel boldog, és azzal fogsz sokat nevetni, aki komolyan vesz.

Nagymama, mi az a virtuális sz-e-x?

- Drágám, az olyan napjainkban divatos internetes huncutság. Amikor két ember csak gondolati síkon lesz egymásé. Mert tudod, van az a szellemi szint, ahol a virtualitásban is meg lehet élni közel hasonló élményt, mint fizikai síkon, de az esetek nagy részében a virtuális sz-e-x csupán olyan, mintha az ágyban félig tennék be. Csak előjátéknak ajánlom.

Forrás: Shutterstock

Nagymama, mikor a legnagyobb az orgazmus?

- Édesem, pont akkor, amikor egy Nő teljesen átadja magát egy Férfinek, aki tiszteli őt, és akit ő is viszont tisztel. Olyan Embernek, akiben maximálisan megbízik, és aki mindenek felett vigyáz rá szex közben. Olyankor a testi orgazmuson túl, az agyatok is kielégül, a lelketek pedig eggyé válik.

Nagymama, hogyan érjem el a céljaimat?

- Édesem, egyszerűen csak álmodd meg őket, és ha ébredéskor még nem valósultak volna meg, hát tegyél értük. Az, hogy egész nap a fenekedet nyalogatod, mint egy kutya, nem sokat segít. És van itt még egy fontos dolog: csupán azért, mert van egy jó célod az életben, és keményen dolgozol azon, hogy elérd, attól még lesznek emberek, akik megpróbálnak megállítani és eltéríteni a célodtól. A te dolgod csak annyi, hogy ezt észrevetted, érzékeld és haladj tovább az utadon. Ne foglalkozz velük még annyi időre sem, hogy meggyőzöd őket az igazadról. És ne neheztelj rájuk, mert ezzel nem segítesz nekik, viszont magadat jelentősen hátráltatod.

A téged támogató embereknek pedig legyél nagyon hálás, és becsüld meg őket. Valószínűleg ez sok energiát se fog elvenni tőled, mert ők kevesen vannak. Az ilyen ember ritka, mint a hintalószar.

Nagymama, kell, hogy gátlástalan legyek a szexben?

- Drágám, a jó szex nem feltétlenül a gátlástalanságtól jó, inkább a sok érzéstől, a gátlás és visszatartás nelküliségtől.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.

Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal megalapítója.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.