Parkolódíj az elefánt után - Őrült amcsi törvények, amiktől eldobod az agyad

USA kibeszélő magazin vicces érdekes furcsa Amerika törvények
Ha először halljuk ezeket a törvényeket, nem hisszük el, hogy van olyan ország, ahol ilyeneket alkalmaznak. Mára az ott élők nagy része sem ismeri ezeket, sőt, annyira el lettek felejtve, hogy a betartására sem fordítanak különösebb figyelmet.

Te hallottál már arról, hogy Utahban nem sétálhatsz az utcán egy papírzacskóba rejtett hegedűvel? Netán azt, hogy Wisconsin éttermeiben illegális almáspitét sajt nélkül felszolgálni? Gondolom nem, ezért elhoztunk néhány igen érdekes törvényt, melyek Amerikában a mai napig életben vannak. És biztosak vagyunk abban, hogy egy-kettő téged is megmosolyogtat majd.

  • Alabamában nem tarthatsz a farzsebedben fagyit. - Szerintem ennek az anyukák örülnek a legjobban, mert a mosásnál legalább erre nem kell figyelniük.
  • Kaliforniában, Baldwin Park városában nem biciklizhetsz medencében. - Èn a szomszédos Diamond Bar településen sem merném kísérteni a sorsomat.
  • Connecticutban az uborkának fel kell pattannia, hogy valóban uborkának nevezhessék. - Mennyivel testhezállóbb név lenne ezután az „ugorjka".
  • Ha valaki az elefántját a floridai Orlandóban egy parkolóórához köti, annak ugyanúgy ki kell fizetnie a parkolási díjat, mintha autóról lenne szó. - Ezért lett népszerűbb az emberek számára ott a Mustang.
  • A kansasi Lang városban tilos augusztusban öszvéren lovagolni a főutcán. Ha ez mégis elkerülhetetlen, az öszvérnek mindenképpen szalmakalapot kell viselnie. - Az öszvéreket ismerve a szalmakalap nem a fejükön lenne, hanem mást kellene azzal takarni...
Forrás: Shutterstock
  • Longmeadow-ban, Massachusetts-ben illegális, ha két férfi közösen, egy fürdőkádat cipel keresztül egy parkon. - Ha a férfiakon múlna, akkor ezt szerintem a világ minden táján szívesen bevezetnék és nem csak a kádakra, hanem minden bútorra.
  • Floridában törvény tiltja, hogy csütörtökön este 6 után nyilvános helyen fingjunk. - Nesze neked torkos csütörtök.
  • Floridába vasárnap délutánonként az elvált vagy özvegy nők nem ejtőernyőzhetnek. - Nem baj, hétköznap úgyis olcsóbb.
  • Az USA-ban levő Arkansas-ban törvény tiltja, hogy helytelenül ejtsd ki az állam nevét. – Reméljük, a beszédhibásoknak elnézik, ha nem megy nekik helyesen.
  • Virginiában a tyúkok nem tojhatnak reggel 8 óra előtt és be kell fejezzék délután 4 óráig. - Kotlós barátainknak fontos a munkaidő betartása.
  • Connecticutban illegálisnak számít, ha egy férfi szerelmes levelet ír olyan lánynak, akinek a szülei a kapcsolat ellen vannak. – De azért Instán dobhat rá egy kú*ólájkot...
  • Nyugat-Virginiában tilos káposztát vagy savanyú káposztát főzni a szagok miatt, a tettes szabadságvesztéssel büntethető. – A magyar felmenőkkel bíró Marcsi néni bizonyára már többszörösen visszaeső bűnözőnek számít.
  • Ohióban illegális alkoholt adni egy halnak. – Legalább így nem lesznek alkoHAListák.
  • Massachusetts államban tilos a horkolás, kivéve, ha az összes nyílászáró zárva van. – Ez persze nem segít azokon, akik a horkolók mellett próbálnának aludni.

Mit gondoltok, nektek melyik törvény betartásával gyűlne meg a bajotok?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.