magazin Tinder kibeszélő randi párkapcsolat jó pasik
Akárhányszor felcsapom a Tindert és elkezdem jobbra-balra húzogatni a profilokat, folyton-folyvást azt kérdezgetem magamtól, hová tűntek a jó pasik, mivel én lassan már egyet sem látok.

De tényleg, hol vannak a jó pasik? Vajon mindegyikük foglalt? Vagy ők nem a társkeresőkön kutatják az igaz szerelmet? Lehet, hogy ez a feltételezés csak az én fejemben van meg, de szerintem a jóképű férfiaknak nincs is szükségük ezekre az applikációkra, mert vagányak, bátrak és ők nem az online felületeken csajoznak.

Számomra a jó pasi az a férfi, aki jóképű (legalábbis számomra külsőleg vonzó) és megfelelő értékekkel és értékrenddel rendelkezik. Aki azt mondja, hogy nem fontos a külső és csak a belső értékek számítanak, az szerintem hazudik, mert akár tetszik, akár nem, egy online társkeresőn jó eséllyel a külsőn van a hangsúly, hisz fontos, hogy egy férfi már a fotó alapján is megfogjon. Továbbá az is fontos, hogy udvaroljon, és képes legyen őszintén érdeklődni irántam. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és elindul valamiféle kommunikáció is köztünk, akkor az már fél siker.

Sokszor megkaptam már, hogy túl magasan van a léc, és nincs aki megugorja, de szerintem ez nem igaz. Miért adnám alább az igényeimet? Hogy aztán boldogtalanul éljem le az életemet valaki mellett, akit nem szeretek? Most még nem érzem azt, hogy ennek így kéne lennie, és még nem vagyok hajlandó alább adni. Remélem, mire eljönne ez a pillanat, hogy egyáltalán elgondolkodjak azon, mi legyen, addig már valóban mellettem lesz a társam, akire bármiben számíthatok és akivel sok vidámságot tartogat az élet. Az szerintem egy férfinak se lenne jó, ha megalkudnék mellette, s közben másról álmodoznék.

Forrás: Shutterstock

Sokszor belefutottam már olyan férfiakba, akik ugyan vonzóak voltak, de egyáltalán nem akartak elköteleződni,vagy nem álltak készen egy új kapcsolatra. Ez az egyik véglet, a másik véglet pedig az, hogy nem lehetett velük normálisan, bensőségesen beszélgetni, ami nálam egy jó kapcsolat alappillére, és ebből sosem fogok alább adni. Természetesen nemcsak a Tinder létezik, és a való világban is vannak lehetőségeink, hiszen egy új közösségben ugyanúgy megvan az esélyünk arra, hogy rátaláljunk a társunkra. Ez talán életszerűbb is, ha az ember mondjuk úgy megy egy tanfolyamra, vagy egy konditerembe, hogy nem a párkeresés a cél, hanem váratlanul talál rá a társára.

Sok tényezős ez az egyenlet, amin azonban nem változtat a tény, hogy mindig olyan párt válasszunk magunknak, aki számunkra megfelelő és sose adjuk alább az igényeinket csak azért, mert mások ezt szóvá teszik.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.