Rossz úton jársz, ha azt hiszed, hogy a jó szex a férfi szerszámának méretétől függ

szex méret kibeszélő önismeret férfiasság magazin vallomás
Túlzás nélkül kijelentem, hogy mindenki számára fontos a jó szex, ami a párkapcsolat, a férfi-női kötődés egyik legfontosabb alapját képezi. A jó szex azonban nem csak a férfi adottságainak méretétől függ, sokkal inkább attól, ómennyire vagy jelen, mennyire tudod magad elengedni és átadni a testi élvezeteknek.

Kamaszkorban még csak felületesen ismerkedünk a szexuális léttel, akkor még magunkat sem ismerjük igazán, pláne azt, miért jó a szex. Mi az, ami igazán beindít minket és mik azok a dolgok, amik elengedhetetlenek számunkra ahhoz, hogy a frenetikus élmények polcára tegyük fel az éppen aktuális együttlétet. Sajnos azonban vannak olyanok, akik a kamaszkori csetlő-botló énjüket felnőttkorukban sem tudják levetkőzni az ágyban, és úgy képesek leélni egy életet, hogy bár van szexuális élményük, de fogalmuk nincs arról, milyen is valójában a jó szex.

Ilyenkor a legtöbben hajlamosak nem magukban keresni a hibát, hanem a másikra mutogatni, hogy hát persze, ha a partner szerszáma nem megfelelő méretű, akkor az egész mit sem ér, hiszen azon múlik minden, vagy ha nem is minden... de egy fontos tényezője az együttlétnek biztosan.

Ha a mérettel nincsenek is hatalmas problémák, akkor jön az orgazmus problémája, szintén a férfit hibáztatva: nem elég gyengéd, fogalma nincs, mitől indul be a másik, nem szán elég időt az előjátékra, kényeztetésre, simogatásra, tulajdonképpen fogalma nincs arról, hol jó nekem és mire rendesen felizgulnék, bumm, ő már réges-régen elérte a csúcsot. Természetesen van ilyen is, de probléma esetén nem árt először a saját házunk táján rendet tenni.

A jó szexhez az első és legfontosabb, hogy jól ismerd saját magadat.

Azt, hogy mire vágysz, mi az, amire igazán szükséged van. És itt nem elsősorban arra gondolok, hogy a gyengéd, érzelmes szex a kedvenced vagy az, ha a férfi rögtön a falhoz vág, letépi rólad az összes ruhát és azonnal magáévá tesz. Szánj időt arra, hogy megismerd a lelked legmélyebb bugyrait, barátkozz meg azzal, aki vagy és fogadd el magadat az összes hibáddal együtt. Továbbá azt is jó tisztázni, hogy a te életedben milyen helyet foglal el a szex, a szexualitás, az orgazmus.

Forrás: Shutterstock

Nem baj, ha nem érzed magad mindig kívánatosnak, nem baj, ha itt-ott megvillan a narancsbőr a combodon, nem baj, ha nem vagy egy szexgép, aki folyton csak az ágyban hemperegne. Az a fontos, hogy magaddal legyél őszinte, mondd ki, mi az, amitől te jól érzed magad a bőrödben. Ha ezeket letisztázod magaddal, sokkal felszabadultabb életet élhetsz és az ágyban is merészebb, nyitottabb, kezdeményezőbb leszel, hiszen tisztában leszel azzal, hogy neked mire van szükséged ahhoz, hogy szárnyakat kaphass a másik karjai között vagy akár saját magadat kényeztetve.

A jó szex kulcsa elsősorban a te kezedben van,

ha nem félsz önmagad lenni és kimondani, mire van valójában szükséged, fantasztikus szexuális élményekkel gazdagodhatsz. Sok sikert!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.