magazin kibeszélő jegygyűrű nyomulás eljegyzés Flört ismerkedés
Mi a bizonyíték arra, hogy semmi nem változik attól, hogy eljegyeznek? Az, hogy a pasik továbbra is azt hiszik, van nálam esélyük!

Az eljegyzésünk után pár héttel újdonsült vőlegényemnek munka miatt el kellett utaznia. Ezért a barátaimmal mentem el este kirúgni a hámból, hogy megünnepeljük: menyasszony lettem. A kedvesem csak néha tudott becsatlakozni videóhívásban - mint utólag kiderült, sosem akkor, amikor kellett volna.

Történt ugyanis, hogy két tánc között leültem pihenni és pár perc erejéig felhívtam őt, hogy váltsunk néhány szót. Miután leraktuk, visszatértem a táncparkettre a csajokhoz. Nagyjából három zeneszámot követően arra lettem figyelmes, hogy egy srác mögém nyomult, megmarkolta a csípőmet és ringani kezdett a zene ritmusára. Azonnal ellöktem magamtól és megfordultam. Ő értetlenül nézett rám, én pedig válaszul bemutattam neki... a gyűrűs ujjammal. Mire az alkoholmámorban úszó reakciója az volt, hogy „De szép bizsu!". Szívem szerint felpofoztam volna, de a lányok szerencsére visszafogtak.

Pár nappal később beültünk egy étterembe. Négyünk közül én voltam az egyetlen menyasszony, mégis megint engem akartak felszedni... A pincér srác feltűnően jó fej és készséges volt velem. Még szabadidejében, a pulttól is vissza-visszatekintgetett az asztalunk felé - konkrétan rám -, és mikor másik asztalhoz vitte ki a rendelést, nem hagyta ki, hogy felém ne sandítson. Amikor a végén intettem a számláért, direkt a jegygyűrűt viselő kezemmel toltam elé a cechet, majd jelentőségteljesen ránéztem. Ekkor a kezemről végre a szemembe nézett. Azonnal behúzta a nyakát, elvette a pénzt és már ott sem volt.

Forrás: Shutterstock

Hazafelé menet teljesen kiakadtam.

- Múltkor, a boltban is ez volt a kasszás fiúval! Hihetetlen. Nem láttak még sosem eljegyzési gyűrűt? - fakadtam ki.

- Vagy sose adtak... - nevetett fel egyik barátnőm. - Engedd el, Barbi! Menyasszonyként még kapósabb vagy. A tiltott gyümölcs édesebb, és csak játsszák az ostobát, hogy nem tudják miért is hordod azt a gyűrűt.

- Hát tutira nem nézhetnek bizsu-királynőnek, ugyanis sosem hordok más ékszert. És még ez is irtó fura... - felemeltem az ujjam, hogy a gyűrűmre nézzek, ami megcsillant a napfényben.

- A kedves vőlegény tudja, hogy pályáznak rád a hím társai?

- Említettem neki, ő meg jót nevetett. Azt mondta, ha akkor is ez lesz, amikor vele jelenek meg valahol, akkor a gyűrűm helyett majd ő beszél. - Zavartan felkuncogtam.

Az igazság az, hogy rosszul éreztem magam. Szingliként hízelgő lett volna, hogy ennyien és így nyomulnak rám, de menyasszonyként zavart.

És nem értettem a logikát... tényleg édesebb a tiltott gyümölcs? S ha igen, vajon miért? A visszautasítás esélye nagyjából száz százalék, a pasi mégis próbálkozik, kockáztatva a lebőgést. Míg egyedülálló voltam, nem voltam ennyire kapós, mint a gyűrűvel az ujjamon. Őrület!

Szerencsére, a következő héten már kéz a kézben mentünk el ebédelni és bulizni a vőlegényemmel. Ő és a gyűrűm végre kellőképpen riasztó hatással bírtak, mert hihetetlen, de igaz: amikor egy mosdószünet, vagy italrendelés erejéig magamra hagyott, szinte rögtön betámadtak a férfiak. Viszont szerencsére mindig jókor jelent meg mellettem, s fűzte az ujjait az enyémek közé. Így a gyűrűm mindkettőnk bőrét súrolta...

Barbi történetét Pokk Brigitta jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.