magazin család kibeszélő megcsalás Flört mintaférj
Fodrászként sokféle ember megfordul az életemben. Jár hozzám idős, középkorú, fiatal, tini, gyermek. Utóbbiak a legváltozatosabb társasággal: nagyszülővel, dédivel, tesóval, anyával, apával vagy épp családostul, ha mindenkire ráfér már egy új frizura.

Így ismertem meg a feleségedet, aki egyik nap berohant hozzám egy időpontért. Az ikerlányaitok haja végét kellett rendbe szednem. Egyébként imádnivaló nő, teljes odaadással és feltétel nélküli szeretettel van a lányaitok iránt. Ez mindig megmutatkozott, akárhányszor csak nálam jártak. Rólad is csak jót hallottam, s mintaapának, illetve férjnek gondoltalak, egészen addig, míg be nem sétáltál egyik nap a családod gyűrűjében.

- Szia Lulu!!!! - harsogták egyszerre a lányok, amikor betoppantatok.

- Sziasztok, hercegnők! - hajoltam le hozzájuk, hogy köszöntsem őket. - Na, megrövidíthetlek titeket pár centivel? - kérdeztem mosolyogva, mire egyöntetűen bólintottak, majd felegyenesedve rátok néztem. A feleséged megcirógatta a lányok haját, mi pedig biccentettünk egymásnak.

- Na, ki lesz az első? - néztem rájuk és egymást lökdösték odébb az elsőbbségért. Leengedtem a széket, hogy bele tudjanak ülni. A feleséged azonnal csak a kis kuncsaftomra fókuszált, és megkerülte a széket, hogy foghassa a kezét és beszélgessen vele. A másik lányod elkapta a kezedet és nyomban a szórakoztatásodba kezdett.

Mikor hátul végeztem, a két oldal következett. A feleségeddel kerülgettük egymást, te pedig felkaptad a karodba a másik lányodat, hogy véletlenül se legyen útban. Láttalak.

Végig láttalak vagy a szemem sarkából, vagy pedig a tükörben, ahogy rám néztél a két gyönyörű kislányod és a boldog feleséged feje fölött. Láttam rajtad, hogy megkívántál. Jobban lenyűgözött, hogyan bánok a lányaiddal, mint a tulajdon anyjuk.

Amikor át kellett mennem a túloldalra - oda, ahol te álltál, a lányotokkal a karodban - éreztem a hátamban a tekintetedet. Hébe-hóba beszélgettél a gyermekkel a kezedben, de voltaképpen kicsit sem figyeltél rá oda. A tarkómon lévő tetoválásom szinte égette a bőrömet, annyira éreztem, tudtam, hogy vizslatsz - vagy csak bebeszéltem magamnak a fájdalmat, hogy tereljem a figyelmemet a megaláztatásról?

Forrás: Shutterstock

Talán... Igen. Megalázva éreztem magamat, mert a családod nem ezt érdemli. Tény, hogy az én ízlésemnek a nejed túl finom, túl tiszta és úgy gondolom, hogy ha egy tűzvészben kéne döntenie, hogy kit ment ki, akkor gondolkodás nélkül a lányaitokat választaná, de szeret titeket.

Te pedig azzal hálálod meg, hogy a családi fodrászkodásnál kipécézel engem magadnak és flörtöl a szemed a testemmel? Ez tényleg megalázó.

Igyekeztem gyorsan végezni a munkámat, hogy legalább térfelet válthassak, vagy legyen okom a feleségedhez szólni. Sajnos a menekülés az üzlethelyiségből nem minősült opciónak. Mikor megtettem az utolsó nyisszantást, a tükörben a kislányodra néztem.

- Na, hogy tetszik?

- Tökéletes, Lulu! - kurjantotta, majd széles, boldog mosollyal felnézett rád, én pedig felegyenesedtem, hogy leengedjem a széket.

- Gyönyörű vagy, kincsem! - válaszoltál és a hangod csöpögött a felgyülemlett izgalomtól, amit a bámulásom gerjesztett benned. Csak remélni mertem, hogy ezt én hallottam meg csupán, és másnak nem tűnt fel a falatnyi szalonban.

- Gyere, most a nővéred jön - a feleséged kisegítette a székből a kislányt, te pedig leraktad a másikat. Helyet cseréltek, én pedig életemben először azt kívántam, bárcsak ne két gyereketek lenne...

Lukrécia történetét Pokk Brigitta jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.