magazin kibeszélő párkapcsolat átverés hazugság
Mesebeli találkozás volt a miénk, az első pillanattól kezdve egy igazi lovagként viselkedtél, egy percet sem szerettél volna nélkülem tölteni. Bókoltál, csodáltál, izzott a tekinteted, amikor rám néztél. Ha éppen nem voltunk együtt, folyamatosan üzentél, tudtomra adtad, mennyire hiányzom neked. Aztán szépen lassan lehullt a rózsaszín köd és kiderült, nem az vagy, akinek először hittelek.

Minden jól működött az első néhány randin, majd éppen a moziban voltunk, amikor kaptál egy üzenetet, ami annyira felbőszített, hogy kisétáltál a teremből. Utánad mentem, de te meglepően dühösen és kissé agresszívan beszéltél velem, majd közölted, hogy neked el kell menned és faképnél hagytál.

Egy pillanatra csalódott voltam, de aztán próbáltam magam megnyugtatni, hogy ilyen előfordul, mindenkinél történhet vészhelyzet, holnap biztosan elmeséled majd, mi történt.

Eltelt két-három nap, se üzenet, se hívás. A harmadik napon próbáltalak elérni, de nem reagáltál.

Egy hét is eltelt, mire újra felbukkantál és úgy tettél, mintha semmi nem történt volna.

Hülye voltam, mert nem vontalak kérdőre, de úgy éreztem, ha szeretnéd, úgyis megosztod velem. Megint egy csodálatos időszak következett, nyoma sem volt az egy hét köddé válásnak.

Peregtek le előttem a az elmúlt napok, hetek, hónapok. Kerestem a magyarázatot, próbáltam megérteni, mit, hol értettem félre. Forrás: Shutterstock

Egyik este éppen zuhanyoztál, amikor megcsörrent a telefonod, egy pillanatra néztem rá a képernyődre, amelyen ez állt: „Kicsim". Gondoltam, micsodaaaa? Kicsim? Hát nem én vagyok a te mindened, életed, akitől egy percet sem akarsz távol lenni? Elkezdtem izzadni, remegni, amint kijöttél a zuhany alól rögtön kérdőre vontalak. Először kikérted magadnak, hogy ne nyúljak a telefonodhoz, majd a fejemhez vágtad, hogy semmi közöm ahhoz, hogy téged ki hívogat. Ennyivel le is rendezted az ügyet. Lefeküdtünk aludni, én egy percre se hunytam le a szemeimet. Peregtek le előttem az elmúlt napok, hetek, hónapok. Kerestem a magyarázatot, próbáltam megérteni, mit, hol értettem félre. Reggel úgy ébresztettél, mintha a telefonhívás nem is lett volna. Én ismét rákérdeztem, de te faképnél hagytál.

Ismét eltűntél egy hétre. Itt már kezdtem érezni, hogy valami nem stimmel veled kapcsolatban. Lélekben kezdtelek már elengedni és felfogni, hogy ez az egész csak egy hazugság volt. Majd egyszer csak megcsörrent a telefonom, te voltál. Felvettem és úgy szóltál hozzám, mintha mi sem történt volna. Viszont ezúttal nem hagytam magam és elmondtam, hogy elég volt ebből a hazugságspirálból, áruld el, ki vagy valójában és mit akarsz tőlem. Először csak hebegtél, habogtál, majd mindent bevallottál.

De vége, ennyi volt. Nem leszek többé a lábtörlőd... Forrás: pexels

Szóhoz se jutottam, sikerült kifognom egy hazug senkiházit, aki több vasat tartott a tűzben, miközben nekem a csillagokat is leígérte az égről.

Elmondta, hogy neki én vagyok a legfontosabb és legjobb dolog a világon, miközben ezzel még másik három lányt hitegetett.

Mekkora hülye voltam, hogy nem figyeltem a jelekre! Mikor eltűntél egy hétre, még visszaengedtelek az életembe és hagytam, hogy átverj és becsapj engem. De vége, ennyi volt. Nem leszek többé a lábtörlőd, akibe beletörölheted magad, ha a másik barátnőd éppen nem kíváncsi rád. Elég volt a hazugságokból, elég volt belőled. Hülyíts mást, én végeztem veled.

Nyitókép:Pexels

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.