magazin társkereső kibeszélő pasi anya
Ugye előfordult nálad is, hogy az interneten kerestél társat magad mellé? Mondjuk, mert nem találtál odakint egy normálisat sem az utcán, vagy mert „aki a diszkókba jár az olyan is" alapon, ott nem keresgélsz. És különben is, most komolyan! Mikor mennél el randizni? Neked arra nincs időd, mert anya vagy és nincs, aki vigyázzon a kicsire. Aztán egyszer csak belépsz a szobádba és azon kapod a gyerekedet, hogy bújja a randioldalt és épp válaszol egy pasinak, aki neked írt.

Amikor több-ízben is átéltem már ezt a magányos időszakot és nagyon elegem volt, meg odakint is esett éppen, felregisztráltam egy társkeresőre. Hogy ne áruljak zsákba-cicát, a lányaimmal közös képet tettem fel a profilomhoz. Hogy mindenkit megnyugtassak, ez nagyon régen volt, akkoriban nem féltünk még ennyire a Net veszedelmeitől.

Meglepődésemre csak úgy tódultak a levelek az alacsony, kopaszodó, sportautós, macsó és parasztgazda fiúktól. Kevés volt csak köztük, akit szívesen haza is vittem volna, de a kislányom egyszer csak kézbe vette az irányítást...

Egyik vasárnap félálomban aludtam az ágyban, amikor a kisebbikem odaült a gépemhez és játszott valami ugrálómajmosat, meg nyomott egy SZIMSZET, de aztán egyszer csak felment a randioldalamra és elkezdte olvasgatni a nekem írt leveleket hangosan. Anya, azt kérdezi az egyik, hogy ráérsz e randizni valamelyik este, válaszolhatok neki?

Miután valóban félig még aludtam, azt sem tudtam, mit mondtam a lányomnak, de ő leleményesen válaszolt, és nem is csak annak az egynek, hanem gyorsban elküldött pár levelet a számára szimpatikusaknak. Itt még nem állt meg a dolog. Aki nem tetszett neki, vagy túl gáznak találta volna a stílusát, annak bizony annyi lett. Feketelistára került. És aki az én gyerekemnél rákerült erre a listára, az általában soha nem mászott le onnan. Törölve lett egy életre.

Forrás: Shutterstock

Így történt, hogy aznap a kislányom egyszer csak felkiáltott: Anya nézd, találtam neked egy jó pasit! Miután sikerült az álmot kiverni a szememből, így nem volt más hátra, minthogy én is megnézzem, mi történt azon az oldalon egy óra leforgása alatt. Rendesen átrendeződtek a dolgaim, de feladatom sem sok volt, csak a böngészés abból, ami maradt. (egy megválaszolatlan levelem sem maradt) :-D

Szerencsére a kicsinek már akkor is jó ízlése volt, így a legjobb pasikat válogatta ki az anyukájának, köztük valóban egy szemrevaló került az első helyre. Egy Igazi Barna-barna, gesztenyeszemekkel, jól öltözve, jó arccal és volt valami azokban a szemekben. A csavar az egészben, hogy ezzel a fiúval találkoztam a legkésőbb mind közül, mert mindig volt valami kifogás, hol ezért, hol azért nem ért rá, már azt gondoltam, nem is létezik.

A lányomnak viszont éles volt a szeme, és a szíve is a helyén volt. Pontosan tudhatta, érezhette, hogy évek múlva mégiscsak ez a pasi lesz a férjem, és ez számára úgy tűnik fontos lehetett. Ha érdekel, milyen szerepet töltött be az általa választott férfi nálam, majd később a lányom életében, legközelebb azt is megírom.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.