Alapdarabok, amik nem hiányozhatnak a téli ruhatáradból

PR cikk
A tél már a küszöbön van, és bár most még élvezzük az őszi napsütést és a kirándulásokat, már most fel kell készítenünk magunkat a télre. Sőt, nemcsak magunkat, de a ruhatárunkat is. Ehhez adunk most néhány hasznos tippet.

Férfiaknak

Forrás: fashiondays.hu

Kezdjük a férfiakkal! Az első és legfontosabb dolog természetesen a megfelelő télikabát megtalálása. Válassz a stílusodhoz és az életmódodhoz illő darabot! Lehet, hogy neked egy elegánsabb szövetkabátra van szükséged, valaki másnak pedig egy sportosabb dzseki illik a stílusához. Érdemes kedvenc márkáid és webshopjaid férfi télikabátkínálatát böngészni, így kényelmesen és stresszmentesen választhatod ki a számodra tökéleteset, üzletekben való keresgélés és sorbanállas nélkül.

Ha pedig megvan az ideális kabát a szezonra, akkor gondolj a réteges öltözködésre. Biztosan szükséged lesz pár vastag pulóverre a hidegebb napokra, de érdemes beszerezni vékonyabb anyagú pulcsikat és pólókat is, amiket nagyszerűen lehet rétegezni, az adott időjáráshoz igazítani.

Nőknek

Forrás: fashiondays.hu

Beszéljünk egy kicsit a téli lábbelidivatról! A szezon kulcsdarabja egyértelműen a bokacsizma lesz, és ez a lábbeli igazán ezerarcú. Hiszen lehet elegáns, magas sarkú, finom bőrből készült, csinos darab, de jó választás lehet egy vastag bélésű, vastag talpú, tökéletesen télálló bokacsizma vagy bakancs is. Válaszd azt, amelyik jobban illik a téli öltözékeidhez, vagy szerezz be több különböző csizmát különböző alkalmakra! Ha pedig télikabátot keresel, gondolj arra, hogy idén a műszőrme újra divat, valamint hódít a bársony is!

Kiegészítők mindenkinek

A kiegészítők télen is nagyon fontosak, sőt talán fontosabbak, mint bármely más évszakban, hiszen itt a sapkák, sálak és kesztyűk ideje! Építsd be őket úgy a ruhatáradba, hogy harmonizáljanak téli szereléseiddel és feldobják azokat! Jó választás lehet egy-egy élénk színű vagy vidám mintás darab, de választhatsz műszőrme, bőr vagy fényes anyagú téli kiegészítőket is.

Gondolj az ajándékokra is!

A tél közeledte azt is jelenti, hogy már közeleg a karácsony is. Gondold át időben, ki minek örülne a legjobban és készíts részletes listát, így biztosan senki és semmi nem marad ki. Egy-egy szép téli kiegészítő igazán hasznos ajándék lehet, és a legjobb, hogy ezeket már online is könnyedén beszerezheted! Kedvenc webshopjaid számos akcióval készülnek az őszi szezonra, ez tökéletes alkalom az ajándékvásárlásra is. Böngészd át a kínálatot már most, mentsd el, amit meg szeretnél venni, és az akció kezdetén csapj le rá! Természetesen magadat is meglepheted valamivel…

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.