PR cikk
A női táska egy misztikus tárgy: bármilyen kis méretű, belefér, ami fontos, és bármilyen nagy méretű, mindig teli tud lenni. Akármelyikről is van szó, mindenképpen lényeges, hogy melyek azok a tárgyak, amiket nem érdemes otthon hagyni.
Forrás:pexels

Most pedig következzen a szokásos közhely, ami ebben az esetben nem is akkora közhely, nevezetesen, hogy egy ilyen listát lehetetlenség objektív alapon összeállítani. Hiszen ahány ember, annyiféle igény, szükséglet, munkakör, életmód és ritmus – és így tovább. Akinek van pasija, az gyakran az ő cuccainak egy részét is magával cipeli, aki edzésre jár, edzőruhát visz magával, akinek gyereke van, sokszor az ő dolgait is a táskájában tartja – és még sorolhatnánk.

Ennek ellenére mi is megalkottuk a magunk listáját azokról a dolgokról, amelyek szerintünk nem hiányozhatnak egyetlen nő táskájából sem.

Pénztárca

A pénztárca ma már sokkal több, mint egy erszény, hiszen általában az irataink, bankkártyáink és a különböző üzletekben kedvezményekre jogosító, pontgyűjtő kártyák is benne vannak. Oké, az is egy megoldás, ha nem használsz készpénzt, és zsebrevágod a bankkártyádat.

Egy pénztárca szerintünk mégis praktikusabb, egyrészt védi a kártyát, másrészt megnehezíti, hogy elvesszen. Márpedig egy kis plasztiklapocska önmagában sokkal könnyebben elkallódik. Emellett a pénztárca – a telefonhoz hasonlóan – egy fontos kiegészítő, ami öltöztet is.

Határidőnapló

Forrás: freepik

Az emberek egyik csoportja simán áttért a különféle naptár appokra. De van egy jelentős hányad, aki csak papíron tudja nyilvántartani és áttekinteni, valamint ütemezni a teendőit. Emellett a határidőnapló komolyságot kölcsönöz, tekintélyt parancsol, stílusával és színével pedig tökéletesen kiegészítheti az outfitet.

Telefon és töltő

Telefon nélkül elindulni – még a gondolat is abszurd. Sokszor, ha új helyre mész, a GPS és a térkép nélkül oda sem találnál. Nem is beszélve a további kismillió funkcióról, amelyre bármikor szükséged lehet. Ez azonban csak addig igaz, amíg a mobil le nem merül, szóval a töltőt sem érdemes otthon hagyni. Vagy ha nem is töltőt, egy power banket mindenképpen célszerű magaddal vinni.

De ha már itt tartunk, egy okostelefont elég sok veszély fenyegethet egy táskában. Például a többi tárgy összekarcolhatja a képernyőjét. Arról nem is szólva, hogy sajnos le is ejthetjük. És nem mindig esik kellően puha felületre…

Ezért érdemes egy olyan stílusú tokot választani hozzá, ami kifejezi az egyéniségedet, és a telefont is megvédi a balesetektől. Ezzel tehát két legyet ütsz egy csapásra, de az etuo.hu webáruházából kijelzővédő fóliát is rendelhetsz mellé. Ami olyan vékony, hogy szinte láthatatlan, mégis hatékonyan védi a telefon legérzékenyebb részét.

Rúzs

Nincs olyan nő, aki ne ismerné az ajkakról misztikus módon eltűnő rúzs élményét. Biztosra csakis úgy mehetsz, ha magaddal viszed a rúzsod – így bármikor újra a kedvenc színed ragyoghat az ajkaidon. Persze, hogy tényleg ragyogjon, egy szájfény sem árthat, ez már igazán nem foglal sok helyet a táskádban. Ugyancsak nem maradhat ki az ajakápoló, hiszen egy kiszáradt, cserepes szájat a legjobb rúzzsal is nehezen lehet tetszetőssé varázsolni.

Dezodor, parfüm

A nőkhöz valahogy hozzátartozik a kellemes illat, ami a nap bármely szakában körüllengi őket, bárhol is legyenek. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy mindig legyen nálad deo vagy parfüm. De legalább ennyire fontos, hogy te is sokkal jobban érzed magad a bőrödben, ha felfrissíted magad a kedvenc illatoddal. Ez tehát mindenképpen egy olyan elem, ami egyetlen női táskából sem hiányozhat.

Zsebkendő

Triviális dolog, de ahhoz hasonló, mint a népmesében a só: ha ott van, természetesnek vesszük, ha viszont nincs, garantáltan a falra mászunk. A zsebkendő az orrfújás mellett millió és egy dologra jó. Ha kifolyik a kávé az asztalra, ha leeszed magad, ha megsebzed az ujjad, és még hosszan sorolhatnánk. Abban is biztos lehetsz, hogy mindig lesz körülötted, akinek szüksége lenne rá, de éppen nincsen nála. Már csak a hálás pillantások miatt is érdemes néhányat magadnál tartani.

A mi listánk itt véget ért, de kíváncsiak lennénk, te mit tennél még hozzá az itt felsorolt tárgyakhoz. Van olyan, ami itt nem szerepel, te viszont elképzelhetetlennek tartod, hogy hiányozzon a táskádból?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.