A francia nők, akiket a szenvedély és a nőiesség jelképével ruházták fel

magazin kibeszélő elegáns elegancia francia
Senki számára nem meglepő, hogy a francia nőket a világon a szenvedély és nőiesség jelképével ruházták fel. De vajon miben rejlik ez a titok, ami körbeöleli őket? Mégis hogyan követhetnénk a példájukat, és tündökölhetnénk mi is olyan elegáns, ellenálló nőként, mint ahogyan ők? Vajon miben rejlik a titkuk?

A francia nők minden napra egy ajándékként tekintenek, ezért például a kedvenc parfümjüket vagy a kedvenc fehérneműjüket nem tartogatják különleges alkalmakra, hiszen számukra minden nap különleges meglepetéseket rejtegethet. Éppen ezért nagyon ügyelnek a megjelenésükre, ami nem csak a külsőben mutatkozik meg. Ha senki nem is látja a fehérneműjüket, ők ezáltal akkor is vonzónak érzik magukat, és nem csak egy különleges alkalom adtán, hanem szinte bármikor. Így építik fel az önbizalmukat, így érzik magukat ellenállhatatlannak, ami a külvilág számára könnyen észrevehető.

A nők nálunk sok esetben rengeteg napi feladattal kell szembenézzenek, és még megpróbálnak a párjaik kedvében is járni. A francia nők esetében ez fordítva van, ott ugyanis inkább a férfiak próbálnak meg a nők kedvében járni, így az egész család jól jár, hiszen egy elégedett anyát és feleséget kapnak. A francia nők nem zárkóznak be szülés után, és nem válnak kizárólag háziasszonyokká. Ha nem is úgy, mint korábban, de havi szinten megengednek maguknak pár nap kimenőt.

A francia nők megpróbálnak minden egyes pillanatot élvezni és értékelni minden egyes kis dolgot, és nem a jobb holnapra várnak, vagy a "majd" alkalmakat hajszolják. Nem azt várják, hogy jól érezzék magukat a munka után, vagy miután megcsípték az álompasit, ők megpróbálnak minden egyes apróságnak örülni, ami épp aznap megadatott nekik. Fontos, hogy minden napban találjunk egy icipici csodát, amibe kapaszkodhatunk. Értékeljük az apró dolgokat, a jó kávét, valamint egy ízletes vacsorát a családdal.

Forrás: Shutterstock

Nem létezik ideális szépség, és ha minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megpróbálunk az általunk bálványozott személyekre hasonlítani, akkor csupán egy kínos másolatot adunk magunkból. Semmi sem állhat a francia nők boldogságában, egy kis réssel a fogaink közt, vagy egy nagyobb orral, teltebb idomokkal is lehetünk szépek. Minden attól függ, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Szeretnünk kell önmagunkat, úgy ahogy vagyunk. Azok a nők, akik az illatukkal hívják fel magukra a figyelmet, vagy az egészséges hajkoronájukkal, netán a szimpatikus mosolyukkal, ők valójában többek, mint a magazinok hasábjain található ismert nők arcai. Hangsúlyozzuk ki a különleges vonásainkat, és legyünk eredetiek. A környezetünket ezzel tudjuk igazán elbűvölni.

Mindenkinek vannak rossz napjai, s ezek miatt többet stresszel a kelleténél. A francia nők azonban tudják, hogyan szabaduljunk meg ezektől a negatív pillanatoktól. A lényeg az, hogy legyen énidőnk, és olyan dolgokkal foglaljuk le magunkat, amik feltöltenek. Ezek számítanak igazán, hiszen mi magunk is sokkal energikusabbnak, vonzóbbnak érezzük magunkat.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.