magazin kibeszélő párkapcsolat ex
Zoé egyik lábáról másikra álldogál. Pisilnie kell, de nagyon, ám éppen Péter, a barátja van a mosdóban, neki pedig tartania kell a frontot a sorban. Nézi a pattogó kukoricákat az üvegkalitkában és igyekszik valami egészen másra gondolni. Körbehordozza a tekintetét a katonásan egymás mögött álló embereken és megállapodik egy magas, karcsú, platinaszőke lányon, aki furán bámul rá.

Zoé zavarba is jön az idegen, átható, kék tekintetétől, amely kíváncsian fürkészi őt. Azt már megszokta, hogy a férfiak megnézik, de a nők ilyen leplezetlen módon nem szokták bámulni. Végre megjön Péter, így Zoé nem is foglalkozik az üggyel tovább, hanem kisiet a mosdóba. Dolga végeztével megmossa a kezét és vet egy pillantást a sminkjére a hatalmas tükörben. A tükörben, amelyben feltűnik a szőke lány is, pont mellette. Egy szőke és egy barna, mindkettő csinos, bájos. A pillantásuk összeakad, ám Zoé valamiért nem állhatja, így gyorsan elfordul és kilép a mellékhelyiségből. Siet vissza a sorba Péterhez, aki a telefonját böngészi. Amikor felnéz a közeledő lányra mosolyog, majd

a tekintete tovasiklik és még nagyobb vigyor terül szét az arcán. Zoé nem érti és hátrapillant, pont a szőke lányra, aki mögötte lépked.


Jaj, ne már! – kiált fel Zoé, de persze csak némán, magában. – Már megint...

Képtelenség szabadulni az exeidtől!

Péter összeölelkezik a szőke lánnyal és bazsalyogva beszélgetni kezdenek.
- Ő itt Zoé – mutatja be végül Péter. – A barátnőm.
- Szia, Zoé, Ivett vagyok – nyújtja hosszú körmű, manikűrözött kezeit a szőke lány.

Ivett, a... ki is? – gondolja magában Zoé. Az unokatesó? A volt kolléga? Vagy mégis ki?
De persze jól tudja, csak bosszantja ez az egész helyzet. Meg a többi is, mert nem ez az első ilyen szituáció.
Nézi Pétert, ahogyan cseveg Ivettel, s közben egy egész monológ zajlik a fejében, amelyet Péternek szán:
Szóval Ivett, a szőke bombázó, a moziban. Aztán ott volt Bianka, a fekete párduc, akivel a romantikus vacsoránk alatt futottunk össze néhány hete. Grétával, a tetkós amazonnal az egyik átmulatott éjszakán találkoztunk. Bea, a lófarkas anyuka pedig a kisfiát tologatta az állatkertben, amikor mi is éppen ott múlattuk a vasárnapot.

Forrás: Shutterstock

Akárhova megyünk, lépten-nyomon az exeidbe botlunk. Olyan, mintha mindenütt ott lennének. Komolyan, te megdöntötted fél Budapestet?

De még ez sem elég, mert a vidéki wellness hétvégén sem menekülhettem - a szaunában ott izzadt Bogi... Tudtam én, hogy nem vagy szentéletű, hogy sok barátnőd volt előttem, na de ami sok, az sok(k)!

Zoé legszívesebben faképnél hagyná a vigyorgó Pétert és a pilláit rebegtető Ivettet, de persze uralkodik magán, annak ellenére, hogy ő sosem csevegne hosszasan az exeivel, főleg akkor, ha a jelenlegi párja ott állna mellette. Nem kell bunkónak lenni, de egy „Szia, hogy vagy?" bőven elég. Bianka például leült egy italra az asztalukhoz a kettesben töltött vacsorájuk alkalmával, Grétával pedig több felest is ledöntött Péter, mielőtt a vad szépség visszatáncolt a saját társaságához. Persze, nem törvényszerű, hogy a volt párjainkkal rosszba legyünk, mert a közös út véget ért, de az állandó pocskondiázás és a hosszas ölelkezés között azért lennie kell egy arany középútnak is.

- Gyertek ide! – tér vissza Zoé a gondolataiból Péter szavaira, aki a karjával integetve jelez Ivett két barátnőjének, hogy álljanak ki a sor végéről és csatlakozzanak hozzájuk. A másik két lány nevetgélve lép melléjük, de Zoénak nincs kedve mosolyogni. Állnak ott, öten és körbefogják Pétert, aki viccelődve cseveg Ivettel és a barátnőivel.
Zoé nagyokat pislog, és azon töri a fejét, hogy vajon ez csak neki abszurd?

Szeretné megkérdezni Pétert, mi is a terv? Együtt beülnek a moziba, mint egy hárem az urasággal?

De nem is kell kérdeznie, mert éppen ők következnek a kasszánál.

- Öt jegyet kérek egymás mellé – mosolyog rá a kasszás lányra Péter, majd lecsippantja a bankkártyáját...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.