szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat szeretet titkolózás
Már amikor megismerkedtünk tudtam, hogy te egészen más vagy. A munkahelyemen láttalak meg először, és azóta arra vágyom, hogy együtt legyünk anélkül, hogy összesúgnak a hátunk mögött, és ne kelljen eltitkolnom soha többé, mit érzek, amikor rád nézek...

Mióta megláttalak, azóta hiszek abban, hogy létezik szerelem első látásra. A kapcsolatunk elején lefektettük a szabályokat, és hamar világossá vált, hogy mivel te vezető pozícióban dolgozol a cégnél, én pedig egy átlagos alkalmazott vagyok, nem vállalhatjuk fel a kapcsolatunkat. Egy darabig izgalmas volt összefutni veled az épületben, és csókcsatákat vívni a liftben, sőt, azt is élveztem, hogy a helyi kávézó helyett csak pár kerülettel arrébb találkozhatunk, remélve, senki nem vesz észre minket, mostanra elfáradtam a bujkálásban, és semmire sem vágyom jobban annál, hogy mindenki tudja, én vagyok a barátnőd.
Tudom, hogy nem kevés a köztünk lévő korkülönbség, tíz év az tíz év, de szeretlek minden porcikámmal, és tudom, érzem, hogy te is engem. Az ég szerelmére, szeretnék úgy élni, mint a normális párok, és nem akarom tovább titkolni, mi van köztünk! Egyre nehezebb úgy tennem, mintha csak egy átlagos ember lennél számomra, és bár tök izgalmas, hogy amikor meglátsz a székházban, dobsz egy üzenetet, milyen vadítóan szexi vagyok, és azt is imádom, hogy random helyeken, hol a konyhában, hol a férfi mosdóban, hol a liftben flörtölünk, én már többre vágyom ennél!

Az elején még engem is zavart, hogy mit gondolnának a többiek, és hogy talán megváltozna a megítélésem házon belül, de már nem izgat, a szerelmet nem lehet elrejteni. És tudod mit? Nem is akarom!

Forrás: Shutterstock

Az a lány akarok lenni végre, akit büszkén mutatsz be a szüleidnek, a barátaidnak és a kollégáidnak. Az a lány akarok lenni, aki amikor felkelsz, az első, aki eszedbe jut. Az, akinek jó reggelt SMS-t küldesz, ha épp nem alszunk együtt, és jó éjt üzenetet, mielőtt elalszom. Vágyom az érdeklődésedre, a közelségedre, és nem elégszem meg azzal, ami most van: minden porcikádat akarom!

Az a lány akarok lenni, akitől gyereket akarsz, és akivel hosszú távon tervezel! Azt akarom érezni mindig, és mindenhol, amikor rám nézel, hogy a miénk egy elválaszthatatlan, örök szövetség.

Az a lány akarok lenni, akitől még az elcseszett, túlsózott leves is jól esik, és akivel jót nevetsz még a legfurább dolgokon is. Az, akivel megosztod az összes titkod, ami úgy érzed, rám is tartozik, én pedig cserébe ígérem, amíg élek, őrzöm őket.
Az a lány akarok lenni, akinek először szólsz, ha valami történik veled. Az, akinek a vállán bátran sírhatsz, vagy elküldheted a fenébe egy rosszabb nap után, mert ez is egy kapcsolat része. Az akarok lenni, akivel szívesen átfekszed a hétvégét, valami rossz filmet nézve és gyorskaját zabálva, nem foglalkozva azzal, mennyi dolgunk lenne.
Az akarok lenni, akivel a céges bulikon összesimulva táncolsz, nem törődve azzal, ki mit gondol, hiszen csak mi ketten tudjuk, mit érzünk egymás iránt. Az a lány akarok lenni, aki felveszi a legszebb ruháját, amikor étterembe viszed, és bujkálós randik helyett a város legforgalmasabb terein is kézen fogva sétál veled. Alig várom a pillanatot, hogy anyukád megmutassa a legcukibb gyerekkori fotóid, megspékelve egy-egy ciki történettel.
Az a lány akarok lenni, akinek nem kell többé elrejtenie az érzéseit, és világgá kürtölheti, milyen boldog melletted, sőt, egy-egy közös fotót is feltölthet a közösségi oldalára. Az a lány akarok lenni, aki mellett másnaposan is boldogan ébredsz, és aki mellett megvalósíthatod legvadabb álmaid.

Az a lány akarok lenni, akit képtelen vagy kiverni a fejedből...A mindened akarok lenni!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.