magazin kibeszélő horoszkóp szakítás csillagjegy ex
Egy szakítás után vagy jön az összeomlás, vagy a fellélegzés. Nos, akármelyik fázisban is légy, ezt a horoszkópos jellemzés-gyűjteményt imádni fogod.

Mindenkinek van jó és rossz oldala is. Egy kapcsolat végén hajlamosak vagyunk idealizálni az exünket, és úgy általában az elmúlt párkapcsolatunkat. Itt az ideje megrázni magad csajszi, és a hátratekingetés helyett előre nézni.

Na jó, még egyszer utoljára fordulj meg, nézd meg alaposan a volt pasidat, de utána csak örülj annak, hogy már nem vagytok együtt. Ebben segítünk most!

Kos - Amikor jó volt, nagyon jó volt. De a konfliktus valahogy mindig utat talált a tüzes kossal való kapcsolatodban. A végén valahogy minden róla szólt, az ő igényeiről, vágyairól, feltételeiről.

Bika - A bika az egyik legérzékibb és legszeretőbb csillagjegy, de az életet velük nem minden esetben csak a szeretetteljes légkör uralta. Képtelenség volt vele megbeszélni valamit, ha ő már előre eldöntötte a saját igazát, vagy kialakította a véleményét, ami lássuk be, gyakran így történt.

Ikrek – Ő az, akiről sosem tudhattad, ma épp melyik része lesz a dominánsabb. A kiszámíthatatlanság egy ideig nagyon izgalmas tud lenni, de egy idő után, amikor rájöttél, hogy ez bizony együtt jár a megbízhatatlansággal és a gyakori füllentésekkel, már nem találtad annyira szórakoztatónak.

Rák - Egy rák olyan édes és érzékeny. Ám nem szabad elmenni amellett, hogy bizony az érzéseit nem szégyellte felhasználni ellened. Nem kimondottan manipulatív jegy, mégis hajlama van rá, amit te is megtapasztaltál.

Oroszlán – Egy oroszlán mellett maximum az elsőszámú másodhegedűs lehetsz. Drámák, pörgés, pezsgés, ez mind szép és jó lehet, de az, amikor önmaga csodálása közben már rád nem jut ideje, kimondottan önbizalom romboló és fájdalmas dolog.

Forrás: Shutterstock

Szűz - A rendezettség, és a pontosság szupersztárja. Nem hiszem, hogy készen álltál arra a végtelen mennyiségű tanácsra, melyek többségében az általad rosszul végzett jelentéktelen dolgokra hívták fel a figyelmedet. Ő persze még az építő kritikát sem tudta befogadni.

Mérleg – Az elbűvölő mérleg remek társ, de csak egy ideig. Hamar elunja magát, és elindul az új, az izgalmas irányába. Bár imád kapcsolatban lenni, mégis ő maga keverte meg a saját fejében lévő dolgokat, amiket aztán a nap végén rád tudott zúdítani. A szándékos viták generálásától számára újra izgalmas terep lettél, de őszintén, ki bírja ezt hosszú ideig elviselni?

Skorpió - A skorpió a legapróbb nézeteltérésre is úgy reagált, mintha ő lenne Leónidasz király a spártai háromszázak egyike. Amikor veszekedtetek, őt feltüzelte a mérges tüskéje alatti vergődésed, ahogy az sem zavarta, hogy a szakítás után szenvedni látott téged.

Nyilas – A kalandvágyó, folyton úton lévő nyilassal hosszú távon csak merész kompromisszumokkal lehetett tartani a lépést. Egy idő után már nem nyújtott élvezetet, hogy folyton űzi az adrenalin-löketeket és a tapasztalati megismerést, ugye? Te kiléptél, ő fut tovább.

Bak – Sajnálom, ha tőlem kell megtudnod, de egy párkapcsolatban élő bak mindig nyitott szemmel jár, így ne csodálkozz, ha a szakítás után hamar új ember mellett látod az exedet. Ő volt az, akinek igazán sosem tudtál teljesen megfelelni, bármennyire is próbálkoztál.

Vízöntő – Az „intellektuálisan felsőbbrendű" vízöntő szereti elemezni az embereket, időnként érzelmileg törékenynek is tűnhetett, pedig sosem volt az. Mindig nehezen mutatta ki, mi is zajlott benne, azt pedig egyszerűen képtelen volt megérteni, hogy benned mi játszódik le.

Halak - Az intuitív, empatikus és érzékeny halak valahogy mindig elérte, hogy megkapja tőled, amit akar. Gyakran éreztette veled, hogy ő hibátlan, és a veszekedéseitek, konfliktusaitok nagy részében ezt szégyentelenül az arcodba is vágta.

Nyitókép: shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.