magazin fehérnemű kibeszélő szexi Szabó Kíra önelfogadás
A pasik imádják a szexi, sokat mutató csipkés fehérneműket, amelyekkel alaposan fel lehet őket csigázni akár egy hétfő délutáni vagy egy péntek esti hancúr előtt. De mi történik azután, hogy lekerül a forró tanga és a push up melltartó? A hatás ezután is megmarad?

Korábban imádtam a szexi fehérneműket, amelyekben (többnyire) mindenki nagyon dögösnek, magabiztosnak és kívánatosnak érezheti magát és bármikor ágyba viheti élete szerelmét vagy az éppen aktuális jelöltjét.

Azonban rádöbbentem, hogy ezek a fajta fehérneműk kicsit olyanok, mint a sminkek, amelyek szebbé tesznek minket, segítenek abban, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, az arcunkból, de valójában elrejtik azt, akik valójában vagyunk.

Ráadásul a többségük baromira kényelmetlen.

Félreértés ne essék, fehérneműt hordani kell és nem utolsósorban roppant komfortos viselet, de itt most nyilván nem a teli bugyikról és a sportmelltartókról beszélünk. Engem kiráz a hideg a cérnatangáktól, tulajdonképpen mindenféle tangától, amelyek a világ legkényelmetlenebb ruhadarabjainak egyikei, valamint az olyan push up melltartóktól is, amelyek legalább az államig felnyomják a mellemet és szinte megijedek tőlük, amikor viszont látom őket a tükörben. Nem beszélve arról, hogy valahol mindig szúrnak, viszketnek, egyszer itt vágnak be, egyszer ott hagynak nyomot. Aki azt mondja ezekre, hogy kényelmes darabok és saját maga miatt is viseli őket, nem csak az éppen aktuális partnere miatt, az hazudik.

Forrás: Shutterstock

De természetesen nem lehet amellett elmenni, hogy a pasiknak ez tetszik, sőt, egyenesen rajonganak érte. De mi történik azután, hogy ezek a fehérneműk lekerülnek és megmutatkozik a valóság? Utána már nem biztos, hogy olyan kerek az a cici és az a fenék is kicsit laposabbnak tűnhet csupaszon... Vagy akkor ez már nem számít, hiszen a felvezetésnek köszönhetően addigra kellőképpen bekeményedik a helyzet?

Mi történik akkor, ha nincs szexi fehérnemű és éppen akkor ér utol benneteket a vágy, amikor a csipke tanga helyett egy 100% pamutos tele bugyival és egy push up nélküli melltartóval találjátok szembe magatokat? Akkor is ugyanolyan magabiztosan és szenvedélyesen adjuk át magunkat a pillanatnak vagy akkor inkább lemondunk az élvezetekről?

Szerintem rendkívül fontos, hogy egy nő szeresse a testét, mert az, ha valaki elfogadja magát olyannak amilyen és még élvezi is azt a testet, amiben a napjait megéli, az olyan magabiztosságot és kisugárzást ad, amihez nem ér fel semmilyen fehérnemű sem.

Nem kell ahhoz szexi fehérnemű, hogy a pasink vonzónak és kívánatosnak találjon minket. Attól fog minket annak látni, ha nem azon görcsölünk, hogyan nézünk ki, hanem csak élvezzük a pillanatot és meglátjuk magunkban mi is a szépet és a különlegeset. Igenis fel kell vállalni magunkat pucéran, ruha és fehérnemű nélkül, ha van cici, ha nincs cici, ha lóg, ha nem. Látassuk magunkat olyannak, amilyenek valójában vagyunk.

Egy nő igenis lehet szexi és iszonyatosan dögös csipke és vörös kombiné nélkül is, hát még csak úgy lehet igazán.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.