szerelem kibeszélő Nagy Ő magazin párkapcsolat
Azt mondják, hogy ha szeretnénk valamit vagy valakit bevonzani az életünkbe, akkor fogalmazzuk meg pontosan, mire is vágyunk és képzeljük el azt, milyen érzés, amikor már a miénk. Én csak azt tudom megfogalmazni, mit szeretnék megélni, ha már végre itt leszel velem...

Elképzelem, hogy itt ülsz velem szemben, ahogy ezeket a sorokat írom, cinkosan rám nézel és azzal cukkolsz, hogy már megint rólad írok. Próbálod elvonni a figyelmemet a munkáról, szexi táncot lejtesz a nappaliban, én pedig felszabadultan nevetek és szabadkozok, hogy most nem lehet, mert dolgoznom kell. Te úgy teszel, mint egy sértődött kisfiú, lefelé biggyeszted a szádat, én pedig nem bírom tovább és megölellek úgy, mintha nem lenne holnap. Te boldog leszel, mert elérted, amit akarsz és szenvedélyesen magad után húzol a hálószobába.

Sokáig kerestük egymást, de az a bizonyosság, hogy végre egymásra találtunk, kárpótol minden egyedül töltött évért, elejtett könnyért. Tudom, hogy kellett a sok csalódás és felismerés, hogy az a nő legyek, aki ma vagyok. Az az ember, aki teljesen tud veled kapcsolódni, elvárások és megfelelési kényszer nélkül. Úgy fogadjuk el egymást, amilyenek vagyunk, nem akarlak megváltoztatni és te sem engem. Támogatsz a munkámban, lelkesítesz, én pedig mindenben melletted állok, ahogy csak tudok.

Van, hogy gondolunk egyet, autóba szállunk és meg sem állunk a Balatonig. Ott aztán kéz a kézben sétálunk, megnézzük a naplementét és önfeledten csókolózunk, mint a tinik, miközben megállapítjuk, mennyire szerencsések vagyunk. Néha csak ülünk az ágyban és órákon át tervezgetjük a jövőt. Hol fogunk élni, hány gyerekünk lesz és hogyan válunk olyan családdá, melyre mindig is vágytunk. Annyi egyedül töltött éjszaka után néha csak nehezem alszom el, figyelem a légzésedet, simogatom a hátadat és szüntelenül hálát adok érted.

Forrás: Shutterstock

Mindig erre az érzésre vágytam. Egy olyan férfira, aki te vagy. Akire ha bármikor ránézek, megtelik a szívem szerelemmel és szeretettel, aki mellett érzem, hogy hazatértem. Néha befejezzük egymás mondatait, egyszerre írunk a másiknak és ugyanazt a könyvet vesszük meg egymásnak ajándékba. Értjük egymás gondolatait, érzéseit, vicces beceneveken szólítjuk egymást és együtt énekelünk a macskának.Mint a borsó meg a héja.

Melletted nem kell többé félnem attól, hogy nem leszek elég jó, hogy nem leszek elég. Mert neked pont úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok és én is teljes szívemből szeretlek minden hibád ellenére. Esténként hosszasan beszélgetünk egymás múltjáról és sérüléseiről, próbáljuk minél jobban megismerni és megérteni a másikat. Néha utálom, hogy aludni kell, mert minden perc elvesztegetett időnek tűnik, amit nem veled töltök.

Néha persze összeveszünk, nem komolyan, csak egy kicsit és akkor nagyon fáj, hogy szomorúnak látlak. Szeretném minden sebedet begyógyítani, minden fájdalmadat és boldogtalanságodat megszüntetni. Szeretném, ha tudnád, hogy csodálatos és értékes ember vagy, akivel minden perc ajándék az élettől. Szeretnék mindent jól csinálni, szeretnélek jól szeretni és bár nem mindig megy és sokszor hibázok, úgy érzem, érted megéri változni és jobb embernek lenni.

Már csak egyetlen egy dolog hiányzik, hogy megérkezz az életembe. Rám mosolyogj, átölelj és megnyugtass, hogy most már minden rendben lesz. Én itt várok rád, nyitott szívvel és türelemmel.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.